- 29 Ekim 2016
- 393
- 340
Bizde anlamıyoruz ki :) sadece yaparken sıkı durmamız gerektiğini devam etmemiz gerektiğini falan anlıyorum ben hayır 1 den başla spor yapsan bile etkiler en azından 3 gün 1 mile yap :)Spor yaptğm icin 3 le falan mi baslasam ? İngilizce olduğu icin anlamyorm kadınin dilinden :)
Baslayalm bakalm :) sabah aksammi yapyosunuz ?Bizde anlamıyoruz ki :) sadece yaparken sıkı durmamız gerektiğini devam etmemiz gerektiğini falan anlıyorum ben hayır 1 den başla spor yapsan bile etkiler en azından 3 gün 1 mile yap :)
Ben akşam ya da öğleden sonra yapıyorum yemeklerden sonra :) bende 1 den başladım su an 3 miles yapıyorumBaslayalm bakalm :) sabah aksammi yapyosunuz ?
Tamam :) tskkr ettmBen akşam ya da öğleden sonra yapıyorum yemeklerden sonra :) bende 1 den başladım su an 3 miles yapıyorum
görünce söylemeden edemedim canım. spor için yemek yedikten 90 dk sonrası ideal. ya da ara öğünden hemen sonra.Ben akşam ya da öğleden sonra yapıyorum yemeklerden sonra :) bende 1 den başladım su an 3 miles yapıyorum
Kesinlikle öyle tüm uzmanlar öyle söylüyor :)görünce söylemeden edemedim canım. spor için yemek yedikten 90 dk sonrası ideal. ya da ara öğünden hemen sonra.
ben yanlış anlamışım söylediğini baştan o zaman :) biliyormuşsun zaten. kolay gelsin.Kesinlikle öyle tüm uzmanlar öyle söylüyor :)
Yoo ben zaten yemeklerden çok sonra yapıyorum onada öyle söyledim :) teşekkürlerben yanlış anlamışım söylediğini baştan o zaman :) biliyormuşsun zaten. kolay gelsin.
Bişey sorcaaam bu leslie 3 mile de kadın yeşil lastik varyaa bende yok o pilates lastiğimi ne diyolar sen ne kullanıyosnnYoo ben zaten yemeklerden çok sonra yapıyorum onada öyle söyledim :) teşekkürler
Ben lastik kullanmıyorum klasik 3 miles yapıyorum nedendir bilmiyorum lastikli olan sinir bozucu geliyorBişey sorcaaam bu leslie 3 mile de kadın yeşil lastik varyaa bende yok o pilates lastiğimi ne diyolar sen ne kullanıyosnn
Atki fikri yaratıcı geldiEwt plates lastiği imiş baktım netten bnde pilates diye yazmışım one yaa patates gibiklasik olanını bilmiyodum bnde bugün lastikli olanını yaptım bnm kızın bi atkısı var esneyen onu kullandım acaipp kasıyo kolları bnce kolların sarkmaması adına mantıklı olabilir
Allah bagislasin :) olsun beslenmeye Dikkat etmekte bir şey sayılırSahanesiniz yaa ben kac iki gundur leslie yapamiyorum bebegim cok huysuzlandi onu ayagimda sallamaktan uykusuz kalmaktan bi sekil oldum ama diyete devam sporu arada bir firsat buldukca yaparim artik napim :)
günaydın kızlar ,yeni katılanlar arkadaşlar hoşgeldiniz.3 yıldır devamlı spor yapan biri olarak tecrübelerimden söyeleyeim Canım ben dambıl kullanıyorum 1,5 kg çünkü ağırlık kalori harcamızı artırır 500 ml su şişeside olabilir bir diğer sorun sanırım ne zamanla alakalı açokçası ne zaman uygun olursan yapabilirsin ama sabah ve akşam 4 den sonra yapılan daha etkili.Ben sabah benim için daha uygun oluyor yemeklerden en az 1 saat geçmesini falan beklemek istemiyorum sabah tabi aç olmuyorum kesinlikle ama tokda olmuyorum kısacası 1 bardak limonlu su ile güne başlayıp 1 dilim peynirli ekmek ,meyveBişey sorcaaam bu leslie 3 mile de kadın yeşil lastik varyaa bende yok o pilates lastiğimi ne diyolar sen ne kullanıyosnn
Amin aynen yediklerime dikkat ediyorum evde en sevdigim biskuviler gofretler oldugu halde yemiyorum su 1haftada kendimi zayiflamis hissediyorum bile pazartesi tartilcam bakalim :)Allah bagislasin :) olsun beslenmeye Dikkat etmekte bir şey sayılır