• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Hahaa bizde de benden eşime fırsat kalmıyor leptobu eline almaya, alınca da ilk tepki şu "yine mi bişey indiriyorsun" :))))

Bizimkiler de öyle ne yapacaksın yahu bu kadar videoyu diyorlar :D

kızlarrr elimizde olmayanları silinmedennn indirelim süpermiş :)))

Bende 4 really big miles yok ya 4 mile geçeceğim çok da iyi olurdu elimde olsa. Bulamıyorum hiçbir yerde :(

Mail adresim sarezor@gmail.com, özelden de atmıştım. Çok teşekkür ederim ya gerçekten çok aradım bazı videolarını ama nafile, bir iki tane 3 millik anca :( kilolar gittikçe dua edicem :)

Rica ederim Can'ım ne demek Allah razı olsun demeniz yeter bana:)
Allah razı olsun üç klasör geldi çok sağol.
Bu arada 3 mil olanı yaptım bi süre, dışarda bisiklet sürdüm ve bir de karatay usulü beslenme şekline uymaya çalışarak yaklaşık üç ayda 12 kilo verdim. Leslie sonuçta vücut için gereken hareketi sağlıyor illaki faydası vardır, üstüne de gerçekten eğlenceli ve çoğu takipçisinin dediği gibi sıkılmadan nerdeyse bir saat spor yapabiliyor insan. Üstelik çok sempatik. Hasılı ben denedim tavsiye ederim.
Metebatur sağolsun, şimdi daha fazla videosu oldu elimde

Allah razı olsun üç klasör geldi çok sağol.
Bu arada 3 mil olanı yaptım bi süre, dışarda bisiklet sürdüm ve bir de karatay usulü beslenme şekline uymaya çalışarak yaklaşık üç ayda 12 kilo verdim. Leslie sonuçta vücut için gereken hareketi sağlıyor illaki faydası vardır, üstüne de gerçekten eğlenceli ve çoğu takipçisinin dediği gibi sıkılmadan nerdeyse bir saat spor yapabiliyor insan. Üstelik çok sempatik. Hasılı ben denedim tavsiye ederim.
Metebatur sağolsun, şimdi daha fazla videosu oldu elimde
Evet Leslie çok iyi, zevkli, kadın çok sempatik uzun videolar olsa bile bıktırmıyor insanı, ancak ben yavaş olanlarda biraz sıkılıyorum.. Ben 4 aydır Leslie-Zumba dönüşümlü yapıyorum ama artık değiştirmenin Zaman'ı geldi, eskisi kadar iyi terlemiyor ve dolayısıyla sonuç alamıyorum.yememden hiç kısmadım emziriyorum zaten, bu kadar yemesem daha çok verim alırdım aslında.başka egzersizlere geçicem artık

Kızlar merhababen daha önce bilinçsiz diyetle artı sporla 20 kg 70 kg kadar düştüm verdim sonra herşeyi boşverip bırakarak 2013 yılının mayıs ayında kendimi 112 olarak görünce :KK57: ben şok ben iptal herşey kötüye gidiyo psikoloji dene bişey kalmıyo zaten sonra diyetisyene gitmeye karar verdim uygun diyet listesi verdi azda bi sporla düzenli düzensiz iki yıl içinde toplam 23 kg verdim şu an 89-90 kg arasında değişiyor tekrardan başlamak istiyorum bi azimle çalışıyorum spor salonuna gitme şansım yok en önemlisi de evlat sahibi olabilmek için zayıflamak istiyorum:KK36: bide evliliğimde kendimi daha mutlu hissetmek çoğu zaman ki o bakışları yakalamak istemiyorum :(( yardım edin bana lütfen

Evet Leslie çok iyi, zevkli, kadın çok sempatik uzun videolar olsa bile bıktırmıyor insanı, ancak ben yavaş olanlarda biraz sıkılıyorum.. Ben 4 aydır Leslie-Zumba dönüşümlü yapıyorum ama artık değiştirmenin Zaman'ı geldi, eskisi kadar iyi terlemiyor ve dolayısıyla sonuç alamıyorum.yememden hiç kısmadım emziriyorum zaten, bu kadar yemesem daha çok verim alırdım aslında.başka egzersizlere geçicem artık
Ben de emziriyorum :) günde genelde iki öğün yiyorum. Süt verimi açısından çok yemek yediğim zamanla pek bi fark yok. Kardio olarak geçen egzersizler var. Sanırım onlar sana uyar, bi dvd var ablamda yine bi bayan çalıştırıcı, çok sıkı hareketler, ismine bakıp yazarım, değerlendirirsin belki :)

Kızlar merhababen daha önce bilinçsiz diyetle artı sporla 20 kg 70 kg kadar düştüm verdim sonra herşeyi boşverip bırakarak 2013 yılının mayıs ayında kendimi 112 olarak görünce :KK57: ben şok ben iptal herşey kötüye gidiyo psikoloji dene bişey kalmıyo zaten sonra diyetisyene gitmeye karar verdim uygun diyet listesi verdi azda bi sporla düzenli düzensiz iki yıl içinde toplam 23 kg verdim şu an 89-90 kg arasında değişiyor tekrardan başlamak istiyorum bi azimle çalışıyorum spor salonuna gitme şansım yok en önemlisi de evlat sahibi olabilmek için zayıflamak istiyorum:KK36: bide evliliğimde kendimi daha mutlu hissetmek çoğu zaman ki o bakışları yakalamak istemiyorum :KK43:( yardım edin bana lütfen
Merhaba. Bir arkadaşım dukan ile, diğer iki arkadaşım diyetisyen yardımı ile ben de karatay beslenme şeklini uygulamaya çalışarak vermeye çalışıyoruz :) Hepimizde de kilo verme var :) tam karar ver, niyetlen ve neyle başlayacağını seç.
Ablam da bu sene 107 lere dayandı, o da senin gibi yardım istedi ama önce kendisi karat verdi, niyetlendi ve şu an 7 kilo verdi :) karatay beslenme şekliyle, özellikle öğün aralarına en az beş saat arayla devam ediyor. Allah yardımcın olsun, evlat isteğini de nasip etsin.

Ben de emziriyorum :) günde genelde iki öğün yiyorum. Süt verimi açısından çok yemek yediğim zamanla pek bi fark yok. Kardio olarak geçen egzersizler var. Sanırım onlar sana uyar, bi dvd var ablamda yine bi bayan çalıştırıcı, çok sıkı hareketler, ismine bakıp yazarım, değerlendirirsin belki :)
Benim o konuda büyük Bi arşivim ve iyi de bilgim var aslında..4 aydır onlar yaptığım için biraz değiştirmek istiyorum, çünkü artık etki etmiyor. Jillian a mı başlasam insanty max a mı karar veremedim, sen neler yapıyorsun bebeğin ne kadarlık? Ben emzirdiğim için sık acıkıyorum en kötüsü de abur cubur atıştırıyorum:(

Benim o konuda büyük Bi arşivim ve iyi de bilgim var aslında..4 aydır onlar yaptığım için biraz değiştirmek istiyorum, çünkü artık etki etmiyor. Jillian a mı başlasam insanty max a mı karar veremedim, sen neler yapıyorsun bebeğin ne kadarlık? Ben emzirdiğim için sık acıkıyorum en kötüsü de abur cubur atıştırıyorum:KK43:
Ben ilgiliyim ama senin gibi arşivleyecek kadar bilgi ve birikimim yok :) Benim en sevdiğim egzersizler uzun uzun yürümek ve bisiklet sürmek :) 4 ve 1 yaşlarında iki çocuğum var ve tüm zamanım onlarla geçiyor, leslie son zamanlarda kasmadan, severek yapabildiğim seçeneklerden biri, rahat hissediyorum sonrasında :) Zumba yı kısa bi zaman yaptım o da çok iyi, eğlenerek olunca tabi :) plates yaptım bi süre, diğerlerine göre biraz daha kasıntı :) söylediğin iki seçenek de baya efor sarfettiriyor ama sanki amaç vücut yapmak mı onlar da bilemedim. Benim hedefim en fazla 10 kilo vermek sonrasında yürüyüş ve bisikletle mutlu mutlu devam etmek :) uzun süreli başka bi şey yok şu an hedefimde ve zamanım da yok zaten :)

Merhaba arkadaşlar. Ben 34 yaşındayım, ortalama 12 senedir özellikle tatlandırıcı şeker,arada un, ve tuz kullanmayan birisiyim. 62 kiloyum.iki tane kızım var. Kızlarıma pilav makarna yapınca bile ufak tavada yapıyorum. Ekmek deseniz 1 tane oda sabahları kahvaltıda tüketiyoruz abartmiyorum iki sabaha anca yeniyor. Akşam yemeklerinin genelde hafif oluyor sebze yemekleri yanında varsa et, köfte tavuk olmazsa olmaz ev yoğurdu tüketirim. Tek kötü alışkanlığım sigara inş nasip olursa onuda birgün bırakırım inş. Uzun uzun yazıyorum inş okurken sıkılmamışsınızdir. Kesinlikle 55 kiloya dusemiyorum, benim düzenli spor yapmam gerekiyor belim kalın ve göbeğinde kurtulmam gerekiyor, biraz okudum sıkılmadan yapabileceğim önerileriniz benim için önemli ev hanımıyım lessli ile spor yapabilirim ama nasıl temin edebilirim, bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum eğer benimle paylaşirsaniz. Eşimde cd yapar evde çalışırım. Şimdiden herkese teşekkür ederim herkese hayırlı aksamlar.

Back