• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
M Metebatur bizim dosya aktarım işi olmadı galiba canım değil mi?
Canım dünden beri uğraşıyorum bilgisayar hiç kapanmadı, ama çözdüm işi ben Leslie klasörünü hepsini yüklemeye çalışmışım o yüzden olmamış.. Şimdi önce 4 yüklüyorum bitmek üzere sonra 5 sonra da 3 leri yükleyip göndericem...

Canım dünden beri uğraşıyorum bilgisayar hiç kapanmadı, ama çözdüm işi ben Leslie klasörünü hepsini yüklemeye çalışmışım o yüzden olmamış.. Şimdi önce 4 yüklüyorum bitmek üzere sonra 5 sonra da 3 leri yükleyip göndericem...

Çok teşekkür ederim canım benim, bu çabanın hakkı ödenmez :KK68:

M Metebatur neden çok uzun sürüyor demişti de o yüzden sordum, teşekkür ederim açıklama için :) Ben elimdeki videoları torrentten indirdim ama kimseye göndermedim, one drive kullanmama gerek olmadığı için bilgim yoktu hızı hakkında. Instagramdan takip edeceğim :)
Evet one drive uzun sürüyor ama bir kez indirdikten sonrasi çok kolay. Artik foruma ugrayamiyorum kendi blogumu yaziyorum uzun zamandir. Instagramda bulursan görürsün zaten canim.

Rica ederim, İnşaşlah isteyenlere sorunsuz göndeirirm ben de rahatlarım:))

Sizin gibi yardımsever üyeleri gördükçe kadınlar kulübünü daha çok seviyorum :)

Evet one drive uzun sürüyor ama bir kez indirdikten sonrasi çok kolay. Artik foruma ugrayamiyorum kendi blogumu yaziyorum uzun zamandir. Instagramda bulursan görürsün zaten canim.

Buldum takip isteği gönderdim :)

kızlar merhaba tekrardan :) videoları sildim sanmıştım bir arkadaşa atarken bir daha yüklemeyi gözüm kesmemişti günler sürüyor çünki bir baktım drive da duruyormuş. Mail adresi yazan herkesle paylaştım gmail den ;) umarım atladığım bir mail adresi olmamıştır. Olduysada özelden adreslerini yazsınlar paylaşırım yine sıkıntı yok. Metebatur bende sendeki videoları istesem ayıp olurmu ? :)

kızlarr bende bu akşam başlayacagım leslieye tekrardan verdiğim 25 kilodan sonra 18 ini yine geri aldım :(( 3 haneli rakamı gördüm ve halime çok üzüldüm verirken deli danalar gibi ugrastım spor yaptım çabaladım ama yine aldım :(((

kızlar merhaba tekrardan :) videoları sildim sanmıştım bir arkadaşa atarken bir daha yüklemeyi gözüm kesmemişti günler sürüyor çünki bir baktım drive da duruyormuş. Mail adresi yazan herkesle paylaştım gmail den :KK66: umarım atladığım bir mail adresi olmamıştır. Olduysada özelden adreslerini yazsınlar paylaşırım yine sıkıntı yok. Metebatur bende sendeki videoları istesem ayıp olurmu ? :)
Bende olupta sende olmayan hangileri bilmiyoruz ki??

kızlarr bende bu akşam başlayacagım leslieye tekrardan verdiğim 25 kilodan sonra 18 ini yine geri aldım :KK43:( 3 haneli rakamı gördüm ve halime çok üzüldüm verirken deli danalar gibi ugrastım spor yaptım çabaladım ama yine aldım :KK43:((
25 kiloyu ne kadar sürede verdin,sadece Leslie mi yaptın?? Birde 18 kiloyu ne zaman aldın öyle, metabolik Bi hastalığın mı var?

25 kiloyu ne kadar sürede verdin,sadece Leslie mi yaptın?? Birde 18 kiloyu ne zaman aldın öyle, metabolik Bi hastalığın mı var?
25 kg yu 1,5 yılda verdim 18 kiloyuda 1 yılda aldım tahlilerde kansızlık ve insilün direnci dısında hiç bir rahatsızlıgım çıkmıyor. ama 18 kg aldım dedğim dönemde hiç dikkat etmedim hiç spor yapmadım malesef. birazda psikolojik sürekli masabasında çalısıyrm aksam tv karsısında abur cuburla anlık mutluluk elde edip uzun vadeli mutsuzluga sokuyorum kendimi :(

25 kg verdiğim dönemde kışın hep leslie yaptım hava güzel oldugu zamanlarda açık hava yürüyüşü yaptım 3 aylık salona yazılıp hidrolik fitness yaptım sıkı spor programı ile verdim yediklerimden çok bişey eksiltmedim sadece beyaz unu hayatımdan çıkardım, çayı sıfır şekerle içmeye başladım. tuzu azalttım, yeşilçay günde üç kupa, işte kalori takibi yaptım bir site yardımıyla kalori hesabı çok çok işe yarıyor.

İnsüli
25 kg yu 1,5 yılda verdim 18 kiloyuda 1 yılda aldım tahlilerde kansızlık ve insilün direnci dısında hiç bir rahatsızlıgım çıkmıyor. ama 18 kg aldım dedğim dönemde hiç dikkat etmedim hiç spor yapmadım malesef. birazda psikolojik sürekli masabasında çalısıyrm aksam tv karsısında abur cuburla anlık mutluluk elde edip uzun vadeli mutsuzluga sokuyorum kendimi :KK43:
inaülin direnci sebep zaten bu kadar çabuk kolay aldıran...sende o azim varsa yine yaparsın daha önce verdiğin gibi yine verirsin

Slm kizlar.sadece gobegim var suan 55 kiloyum.kilo vermek istemiyorum.lessie yapsam gobek icin faydasi olurmu.birde sikilasmak icin hangisinden basliyoruz

Back