Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Meraba bu grubu yeni gordüm aslinda ben gobegimden degilde basenimden cok sikayetciyim iki cocuk dogurup kilo alip verince etlerim çok yumuşak söylemesi ayip 1.58 boyum 62 kiloyum basenlerimden etek bedenimde degisiyor her etegime pantolonuma pens attiriyorum yani zayiflamaktan ötürü siklasmak istiyorum dun başladim leslie 1 le başladim terletiyo ikinci günüm bugün amazevki yapicam ikiye ne zaman geçicem acemiyim biraz bilgi verirmisiniz

Meraba bu grubu yeni gordüm aslinda ben gobegimden degilde basenimden cok sikayetciyim iki cocuk dogurup kilo alip verince etlerim çok yumuşak söylemesi ayip 1.58 boyum 62 kiloyum basenlerimden etek bedenimde degisiyor her etegime pantolonuma pens attiriyorum yani zayiflamaktan ötürü siklasmak istiyorum dun başladim leslie 1 le başladim terletiyo ikinci günüm bugün amazevki yapicam ikiye ne zaman geçicem acemiyim biraz bilgi verirmisiniz
Tatlım bir milliden birşey olmaz en sz 3 mile yapmalısın... Önemli olan leslienin yaptığı videonun çeşidi biraz da mesela 4 milletin çoğu 5 mile olanlardan hızlı
Haftanın 5-6 günü yapmalısın en az ne yaparsan artık, yaptığın spor seni zorlamalı eğer terletmiyorsa bi tık daha üzerine çıkmalısın
Leslienin internete olmayan videoları elindeki yoksa bana özelden Mail'in gönder atayım tatlım sana

Kızlarrr bana özelden mail atan herkese istisnasız videoları gönderiyorum, bende var ama burdaki istekleri görmüyorum.
Özelden mail adreslerinizi yollayın ok

arkadaşlar 8 nisanda doğum yaptım sezeryanla 70 ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim şu an 89 um:KK43:acaba leslieye başlasam dikişlerime zararı olurmu bi de hangisinden başlayayım yardım lütfen

Kızlarrr bana özelden mail atan herkese istisnasız videoları gönderiyorum, bende var ama burdaki istekleri görmüyorum.
merhaba grubunuzu yeni gördüm 14 kilo vermem lazım 34 yaşında 2 çocuk annesiyim 1.80 boyum var ve 84 kiloyum çorba diyeti yapmayı düşünüyorum ve aynı zamanda sporda yapıcam yarın diyetime ve sporuma kararlı ve kesin bir şekilde başlıycam.özelden mesaj nasıl atılıyor bilmiyorum.artık yoruldum ve sıkıldım bu kilolardan eski halime geri dönmek istiyorum.Bana yardımcı olmanıza ve motivasyonunuza ihtiyacım var.Videoları rica etsem bana gönderebilirmisiniz?Ve hızlı kilo vermem için tavsiyeleriniz varsa bilgilendirmenizi rica ederim.

arkadaşlar 8 nisanda doğum yaptım sezeryanla 70 ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim şu an 89 um:KK43:acaba leslieye başlasam dikişlerime zararı olurmu bi de hangisinden başlayayım yardım lütfen
Bence senin biraz daha beklemen lazım.normal doğumda en az 6 ay sezeryanda 1 sene sporu yasaklıyor doktorlar...

Ben ikinci sezeryanımdan 1 ay sonra başladım leslinin hafif videoları ile ve hala sporumu yapıyorum evde tam olarak 7 ay oldu..sen de başlayabilirsin önce Bi dene çok hoplamadı zıplamalı olanları tercih etme başlangıçta zamanla zorlaştırırsın

Merhabalar,

bende yeni gördüm konu başlığınızı leslie ile 4 aydan beri spor yapıyorum. Çok inceldim fakat kilo veremedim. 3 mil olanı youtebeden indirdim 5 mil olanın linkini gönderir misiniz_? doğum yapalı 7 ay oldu belki o yüzden kilo veremedim ama bu 2 haftadır vermeye başladım. şimdiden teşekkürler.

mehabalar bende leslie yle başlamak istyorum size özelden malimi yazdım peki kızlar sizce basen ve kalça için hangisini önerirsiniz 3-4 kg fazlam var sadece sıkılaşıp o bikaç kiloyu vermek istiyorum 1 ayda yaz başlamadan veririm inşallah bir de emziriyorum umarım sıkıntı olmaz...

mehabalar bende leslie yle başlamak istyorum size özelden malimi yazdım peki kızlar sizce basen ve kalça için hangisini önerirsiniz 3-4 kg fazlam var sadece sıkılaşıp o bikaç kiloyu vermek istiyorum 1 ayda yaz başlamadan veririm inşallah bir de emziriyorum umarım sıkıntı olmaz...
Gönderdim Can'ım videoları Mail'ini kontrol et
Kilon fazla değilmiş Leslie ile çok rahat verirsin, hızlı vermek istiyorsan da Hıtt olanları yapmanı tavsiye ederim

ben her sabah 1 mil ile başlıyorum.
Sonra pilates yapıyorum
sonunda ise 1 mille bitiriyorum

Bu 4. günüm. Sucuk gibi terliyorum çıkarken.
Yalnız ablanın basenlerini gördükçe inanılmaz moralim bozuluyor.
İşe yarasa kendinde işe yarardı diye

X