merhaba arkadaşlar.burdan bir arkadaşın tavsiyesi ile,1 aydır günde sadece 2mil leslie yapıyorum(çünkü diğerlerini indiremedim),ama hergün kızıımı yatırır yatırmaz yapıyorum,sabahlarıda elma sirkesi +su karışımını içiyorum,yediklerimede çook dikkat ediyorum,beyazların hiçbiri yok.bende pko var o yüzden çok zor vermeme rağmen 1 ayda 4kilo vermiş bulunmaktayım,daha 15kilo var vermem gereken,hepinize bol şanss..
merhaba arkadaşlar.burdan bir arkadaşın tavsiyesi ile,1 aydır günde sadece 2mil leslie yapıyorum(çünkü diğerlerini indiremedim),ama hergün kızıımı yatırır yatırmaz yapıyorum,sabahlarıda elma sirkesi +su karışımını içiyorum,yediklerimede çook dikkat ediyorum,beyazların hiçbiri yok.bende pko var o yüzden çok zor vermeme rağmen 1 ayda 4kilo vermiş bulunmaktayım,daha 15kilo var vermem gereken,hepinize bol şanss..
KIZLAAAAAAAR mrb bende karatay diyetine baslıcam kilo vermem gerek leslieden hangilerini yapsam daha etkili acaba bilgi verin nolurrrrrrrrr bebiş için kilo vermem gerekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dahaaaaaaaa
herkese merhaba...ben de başladım... 1 mil ile başladım...ama sizlerin azmini görünce acayip gaza geldim acaba 3 mil yapabilir miyim?en yorgun zamanımlarımda bile 1 mili yaptım bakalım akşam üzeri 3ü deneyim bir.. zaman oolarak ne zamanları seciyorsunuz evde olunca ne zaman çalışınca ne zaman yemekten önce sonra?? tecrübelerinizi yazarsanız sevinirm..
valla ter attırma konusunda 3 milin 5 milden kalır yanı yok saçlarım bile srılsıklam oluyor benim. bu tarz sporlar aç karna öneriliyor. çünkü aç karna yaparsak var olan yağ depolarında azalma yapıyor,tok karna yapılırsa sadece yediklerinin kalorisini verdiriyor. bende haftada 3 gün 3 mil yapıyorum inş faydasını görrüz. bunun yanında da callanetics egzersizleri ve pilates bandıyla bacak hareketleri yapıyorum
herkese kolya gelsin
canım ben 3 mil olanı bulamadım 2 ve 5 mil olanı buldum eğer link varsa verirsen ordan yapayım
canım malesef bende link yok geçen sene indirmiştim dosya boyutuyla var(