Seni görünce aklıma limon geliyomiller arası molayı nasıl ve niye veriyonki videolarlamı ilgili
I love Bonus
Günaydin canim. Kücük cocugun olunca artik ne kadar hareket yapsam kardir diyeceksin. Vaktini ayarlayabildigin zaman daha düzenli yaparsin. Yoksa miller arasinda ara verip baska video yapiyorum demissin mantigini anlamadim. Kardioyu bölmenin bir anlami yok ya önce bölgesel sonra kardio yapacaksin ya da tam tersi. Kardio da yag yakmanin formülü onu bölmeden belirli bir zaman zarfinda yaglari yakacak oranda yapmak. Kilo vermek icin en az yarim saat sürmesi lazim. En ideali tabii 3 mil kadar yapmak. Yoksa su an senin yaptigin hareket edeyim bari bos durmaktansa. Ben de kizim kücükken basladim gece onu uyutup yapiyordum.
Spor Yaparken Sık Yapılan Yanlışlar
Sporun etkili olabilmesi için doğru şekilde icra edilmesi gerekmektedir. Doğru şekilde uygulanmayan egzersiz programları vücudun dengesini bozacağı gibi istenmeyen sakatlıkların ve rahatsızlıkların oluşmasına neden olabilmektedir. Bu sebeple spor yaparken dikkat edilmesi gerekenleri aşağıda listeledik.
Spor sonrası temizlik yapılmaması
Sadece spor yaparken değil hayatımızın her devresinde temizliğe önem verilmelidir.
Temizlik hastalık oluşturabilecek mikrop ve virüslerin sağlığı tehdit etmesini
engellemede oldukça etkilidir. Bunun yanında spor sonrası temizlik ayrı bir
yere konulmalıdır. Spor doğası gereği spor yapan kişiyi yormakta ve kişinin
terlemesine neden olabilmektedir. Spor sonrası kuruyan terler ter bezlerini
tıkadığı gibi zararlı bakterilerin oluşması içinde zemin hazırlamaktadır. Bu
sebeple spor sonrası duş almak sağlığımızı korumak için olmazsa olmaz bir şart
konumdadır.
Sporun düzensiz yapılması
Spor ancak düzenli yapıldığı takdirde istenilen düzeyde faydalı olmaktadır. Rastgele
zamanlarda yapılan spor aktiviteleri etkili olmadıkları gibi çeşitli
rahatsızlıklarında oluşmasına neden olabilmektedir. Bunun yanında sporun
dengeli uygulanması da önemlidir. Dengeli ve programlı şekilde uygulanmayan
sporun yarardan çok zarar getireceği unutulmamalıdır.
Sağlıksız beslenme
Sağlıklı beslenme sadece spor için değil tüm yaşamımız boyunca uymamız gereken bir
alışkanlık olmalıdır. Sağlıklı beslenmeyen bünye spor ile yeterince kas
kazanımı yapamadığı gibi kas erimesi ya da çeşitli eklem rahatsızlıkları
yaşayabilmektedir. Bu sebeple sporun etkili olması için sadece sporun dengeli
ve programlı yapılması yeterli olmamaktadır. Bunun yanında spor yapan kimse
sağlıklı beslenme alışkanlıkları ile sporun daha etkili olmasına yardımcı
olmalıdır.
Belli bölgelere yönelik yapılan spor
Spor vücuda dengeli uygulanmalıdır. Söz gelimi göbek eritmek isteyen bir kişi sadece
göbek kaslarını çalıştıracak egzersizler yapmamalıdır. Çünkü bölgesel kilo
verme sadece bir bölgeye yönelik yapılan egzersizler ile mümkün değildir. Bunun
yerine genel egzersizlerle birlikte bu tip egzersizler uygulanmalı, belli bir kas
grubu üzerine gereğinden fazla yük bindirilmemelidir.
Sabırsız olmak
Kilovermek için spor yapanların büyük bir çoğunluğu sporun hemen sonuç vermesini
beklemektedirler. Fakat spor doğası gereği etkisini uzun dönemlerde
göstermektedir. Söz gelini bir hafta düzenli spor yapan bir kişinin hemen kilo
vermesi pek mümkün değildir. Bu sebeple sporun etkili olması için spora zaman
tanınmalıdır. Fazla kiloların verilmesi ya da kasların gelişmesi ancak yavaş
yavaş olursa sağlıklı ve etkili olmaktadır.
Evet alıcam ya madem düzenli yapmaya çalışıyorum daha özen göstermem lazım. Birde şey diycektim ablacım sen daha tecrübelisin fikrin vardır mutlaka bu lesliyi yaparken yada yürüyüş tam ortasnda hele hızlı videolarda su içmek doğrumudur. Ben sanki doğru değil diye bişey hatırlıyorum nerden hatırladığımıda bilmiyorum
I love Bonus
İçmim bari derya ablaya katılıyorum küçük çocuk olunca her hareket kar sayılır. Bende yaparken bacağıma yapışıyo ve mutlaka kaka yapıyoCanım ben spor salonuna gittiğimde aralarda çok az olması koşuluyla içiniz demişlerdi. Ama spor öncesi vücudu suyla doldurmamak gerek. Spor bitince sorun yok içiyorduk hepimiz.
limon yazınca tadını ağzımda hissettim, içim bi tuhaf olduCanım dün mecburen kızım elime ayağıma dolandı. Ben de önce 1 mil yaptım. Aradan 5 dakka geçti, ufaklığın altını değiştirdim Ardından 15 dakkalık bi video vardı, o nasılmış bakalım derken başlamışken bitireyim dedim onu yaptım. Aradan 1-2 saat geçti. 2. milden devam ettim. Dün tamamen mecburiyettendi. Ama bugünden itibaren öyle yapmam.
Tamam canım anladım , zaten yukarda yazdım mecburiyetimi. O halde düzenim 3 mil leslie, 15 dakka zumba fitnes videosu. En az haftada 4 gün yapacağım. Jillian da var ama çok gelir sanırım. Birde onda dambıl vs. var. Ben de yok alet.
Agirlik yerine su siseleri kullanabilirsin ama fazla zorlama istrrsen.
İçmim bari derya ablaya katılıyorum küçük çocuk olunca her hareket kar sayılır. Bende yaparken bacağıma yapışıyo ve mutlaka kaka yapıyopes etmek yok. Bak topiğin en ağır topu benim atlarım üstünüze 95 kilo
I love Bonus
İçmim bari derya ablaya katılıyorum küçük çocuk olunca her hareket kar sayılır. Bende yaparken bacağıma yapışıyo ve mutlaka kaka yapıyopes etmek yok. Bak topiğin en ağır topu benim atlarım üstünüze 95 kilo
I love Bonus
Çok ağırlıktan sanırım jilian kollar göğüs çok kaslı geliyo bana erkeksi olmuş lesli hiç öyle değil her yer orantılı gibi hiç bir yerinden kas fışkırmıyo
I love Bonus
"14 günde 1.8 kilo kaslarım erimiş gene....nasıl olur yaaa...ayrıca 1.2 kilo da yağlanmışım...o kadar düzenli beslenip spor yapıyorum.karbonhidrattan proteine herşeye..bir hafta leslie,bir hafta plates,bir hafta yürüyüş yapıyorum neden böyle oluyor yaa...yapmam gereken kas 1.3 kilo iken 4.1 e yükselmişşş.."
Tanımadığım bir arkadaş paylaşmış. Oradan alıntı yaptım.
Allah şifasını versin yağlarından kurtulur inş.
Okuldayım o sebeple hemen cevap yazamıyorum. Herkesin bir hedefi var, az ya da çok inşallah hedefe ulaşacağız kızlar. Bu arada sizleri de merak ediyorum. Sonradan dahil olduğum için tanımıyorum kimseyi. Yazmak zorunda değilsiniz sohbet amaçlı soruyorum sadece. Öncelik ben başlayım kendimi tanıtmaya..
Eyül de 31 yaşına gireceğim. 2,5 yaşında felaket hareketli, yaramaz ama dünya tatlısı bir kızım var. Sınıf öğretmeniyim. 154 boy, hedef kilom öncelik 50. Sonrasında 48. İstanbuldayım. Çok yiyen ama hiç kilo almaya, zayıf bir eşe sahibim. Adam haftanın 3 günü mutlaka yarım kilo baklava yer, bana mısın demez. Çabam verdiğim kiloları ona transfer etmek
Okuldayım o sebeple hemen cevap yazamıyorum. Herkesin bir hedefi var, az ya da çok inşallah hedefe ulaşacağız kızlar. Bu arada sizleri de merak ediyorum. Sonradan dahil olduğum için tanımıyorum kimseyi. Yazmak zorunda değilsiniz sohbet amaçlı soruyorum sadece. Öncelik ben başlayım kendimi tanıtmaya..
Eyül de 31 yaşına gireceğim. 2,5 yaşında felaket hareketli, yaramaz ama dünya tatlısı bir kızım var. Sınıf öğretmeniyim. 154 boy, hedef kilom öncelik 50. Sonrasında 48. İstanbuldayım. Çok yiyen ama hiç kilo almaya, zayıf bir eşe sahibim. Adam haftanın 3 günü mutlaka yarım kilo baklava yer, bana mısın demez. Çabam verdiğim kiloları ona transfer etmek
Evet canim istemeyen yine yazmasin ama yazarsak ve mesela o ay hic sonuc almadiysak birbirimize önerilerde bulunabiliriz. Bir de az önce sunu düsündüm. Biz ilk furyayla her isteyene video gönderdik ama o son paylasilanlar cok cok tempolu artik iyice fit olanlarin seviyesi. Yeni baslamis bir arkadas aman kacirmayayim diye isteyip indirdiyse caydirici da olabilir programa devam etmesi acisindan. Bundan sonra bu konuya da dikkat edelim. Ayrica fayda ediyoruz diye zarar da verebiliriz hazir olmayan arkadaslara. Exercise Tv deki baslangic seviyesi spor gecmisi olmayanlar icin en ideali.
şimdi 4 mile power walkı yaptım hoşuma gitti.. hızlı 2 mil var power surges denilen onlar diğer videolarla kombinlenebilir. 4 fast milesın 2 mili power walkın 2 mili gibi..
4 miles power miles kaç kalori yaktırıyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?