Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Seni görünce aklıma limon geliyo miller arası molayı nasıl ve niye veriyonki videolarlamı ilgili

I love Bonus

limon yazınca tadını ağzımda hissettim, içim bi tuhaf oldu Canım dün mecburen kızım elime ayağıma dolandı. Ben de önce 1 mil yaptım. Aradan 5 dakka geçti, ufaklığın altını değiştirdim Ardından 15 dakkalık bi video vardı, o nasılmış bakalım derken başlamışken bitireyim dedim onu yaptım. Aradan 1-2 saat geçti. 2. milden devam ettim. Dün tamamen mecburiyettendi. Ama bugünden itibaren öyle yapmam.

Tamam canım anladım , zaten yukarda yazdım mecburiyetimi. O halde düzenim 3 mil leslie, 15 dakka zumba fitnes videosu. En az haftada 4 gün yapacağım. Jillian da var ama çok gelir sanırım. Birde onda dambıl vs. var. Ben de yok alet.

Bu yazidaki bilgiler cok dogru canim. Bana dus yapmam sart mi diye bile soranlar oluyor. Beslenmeye tabii dikkat edilmesi gerekir. Ben kendi beslenme duzenimden vahsedecegim ama su an walk walk yapiyorum.

Canım ben spor salonuna gittiğimde aralarda çok az olması koşuluyla içiniz demişlerdi. Ama spor öncesi vücudu suyla doldurmamak gerek. Spor bitince sorun yok içiyorduk hepimiz.

Canım ben spor salonuna gittiğimde aralarda çok az olması koşuluyla içiniz demişlerdi. Ama spor öncesi vücudu suyla doldurmamak gerek. Spor bitince sorun yok içiyorduk hepimiz.
İçmim bari derya ablaya katılıyorum küçük çocuk olunca her hareket kar sayılır. Bende yaparken bacağıma yapışıyo ve mutlaka kaka yapıyo pes etmek yok. Bak topiğin en ağır topu benim atlarım üstünüze 95 kilo

I love Bonus

Agirlik yerine su siseleri kullanabilirsin ama fazla zorlama istrrsen.

Agirlik yerine su siseleri kullanabilirsin ama fazla zorlama istrrsen.

Çok ağırlıktan sanırım jilian kollar göğüs çok kaslı geliyo bana erkeksi olmuş lesli hiç öyle değil her yer orantılı gibi hiç bir yerinden kas fışkırmıyo

I love Bonus

Bonuscum senden cok agir olanlar var merak etme.. herkesi zayiflatacagiz ins.

Reactions: msp

sen benım çizegeyı gormedın heralde canım

Okuldayım o sebeple hemen cevap yazamıyorum. Herkesin bir hedefi var, az ya da çok inşallah hedefe ulaşacağız kızlar. Bu arada sizleri de merak ediyorum. Sonradan dahil olduğum için tanımıyorum kimseyi. Yazmak zorunda değilsiniz sohbet amaçlı soruyorum sadece. Öncelik ben başlayım kendimi tanıtmaya..
Eyül de 31 yaşına gireceğim. 2,5 yaşında felaket hareketli, yaramaz ama dünya tatlısı bir kızım var. Sınıf öğretmeniyim. 154 boy, hedef kilom öncelik 50. Sonrasında 48. İstanbuldayım. Çok yiyen ama hiç kilo almaya, zayıf bir eşe sahibim. Adam haftanın 3 günü mutlaka yarım kilo baklava yer, bana mısın demez. Çabam verdiğim kiloları ona transfer etmek

Reactions: msp
Çok ağırlıktan sanırım jilian kollar göğüs çok kaslı geliyo bana erkeksi olmuş lesli hiç öyle değil her yer orantılı gibi hiç bir yerinden kas fışkırmıyo

I love Bonus

Agirliktan bu kadar korkmayin kizlar. Abartmadiginiz sürece biraz kaslarinizin güclenmesi hem yag yakimini kolaylastirir hem sizi daha fit yapar yaslilikta yasayacaginiz problemleri önler. Jillian gibi kasli olabilmemiz icin öldürücü calismalar yapmamiz ya da kas gelistirici ilaclar kullanmamiz gerekir. Kadinlarin bu sekilde kaslanmasi oldukca zor ve profesyonel calismalara gerektirir. Leslie ye gelince bu konuya degindigin iyi oldu her seferinde keyifle yaziyorum leslie nin 60 yasin üzerinde oldugunu. Yeni gelen arkadaslarin gözünden kacmistir belki bu detay. Leslie de videolarda yürürken 1 kg lik agirliklar kullaniyor sadece firm videosunda daha agir agirliklari var.

hiç güç çalışması yapmadan (pilates, ağırlık kaldırma vs) çok ağır kardiyo yapıp üstüne yanlış beslenmiştir. sporun ardından yediği karbonhidratlar yağ olarak depolanmıştır.

Gerci zaman zaman kendimizden bahsediyoruz ama bu ay aramiza katilan cok arkadas oldu. Isterseniz bilgilerimizi bir tazeleyelim. Ben 43 yasinda, 14,7 ve 2,5 yaslarinda 3 cocuk annesiyim. Anaokulu ögretmeniyim ama su anda kizim nedeniyle uzun bir ara verdim. Hasimoto hastasiyim leslie bana o anlamda da iyi geldi, metabolizmami hizlandirdi. 156 cm boy ve 58 kg. Baslangic kilom 63,7 idi bir ara hedefim olan 55 e indim ama leslieye bir ay kadar ara verince yine aldim. Avusturya`da yasiyorum evimin ve bahcemin tüm islerini kendim yapiyorum. Doga ve bitki asigiyim. Esim de sporla ugrastigi ve eskiden profesyonel sporcu oldugu icin bana bu konuda ve saglikli beslenme konusunda cok destek oluyor.

Arada size laf yetistirerek 3 milimi ve Tibetlerimi tamamladim. Simdi kahvalti ve ev temizligi, alisveris ile günüme devam edecegim.

Beslenmeden bahsedecegim dedim bu tabii benim kendime özel uyguladigim bir beslenme düzeni. Yedigim seyler de hep sevdigim gidalardan olunca zorlanmadim. Lütfen birebir uygulamayin örnek olsun diye yaziyorum.

Tabii arada yedigim abur cuburlardan hic bahsetmeyecegim. Bu düzeni yüzde seksen yüzde yirmi oraninda uygulamaya calisiyorum. Yani genelde yüzde seksen programima uyuyorsam bir yüzde yirmilik pay da birakiyorum istedigim canimin cektigi seyleri yiyeyim diye.

Kahvalti seceneklerim

Filtre kahve, :26eynirli, hindi salamli, bol yesillikli omlet(o günlerde ekmek yemiyorum) , Domates, salatalik, biber, peynir, zeytin yedigim zaman 1-2 dilim kizarmis kepekli tost ekmegi yiyorum. (Önceden beyaz ekmek yiyordum biraktim), Hindi salamli, peynirli yagsiz tost gibi 3 secenek.

Öglen yemegi seceneklerim

Kiymali ya da zeytinyagli sebze yemegi, yogurt
Balik, salata
Kepekli makarna

Aksam yemegi seceneklerim

Balik salata
Izgara et salata
Yogurtlu karisik salata

Ben kendi adima yemeklerle ekmek yiyemiyorum ama kepek ekmegi yenilebilir. Yemek aralarinda sabah hemen spor yapacaksam yarim muz yiyip basliyorum, aksam atistiracak bir sey istersem peynir, meyve ya da bir canak yogurt, müsli, meyve yiyorum. Eskiden tamamen ac kalirdim 18den sonra ama popsugar fitness in sayfasinda 200 kalori civarinda saglikli bir seyler yiyebilecegimizi okudum ve bunu uyguluyorum bu yüzden kilo almadimsu ana kadar. Ayrica kendime bir canak ceviz, findik, badem, kuru üzüm, gibi karisim hazirliyorum aralarda miden kazinirsa atistiriyorum. Ilk zaman bütün canagi yiyordum zamanla bitiremedigimi farkediyorum. Ayrica cikolata cok yerdim tamamen bittere cevirdim. Kuru yemis atistirinca nedense tatli istegim de kalmiyor bazen günlerce yemedigim oluyor. Eskiden tabak tabak meyve yerdim ancak bunun da yanlis oldugunu ögrendigimden beri günde iki ya da bir meyveyle kisitladim.

Bunlar benim hayat boyu olarak degistirdigim beslenme seklim. Tabii özel günlerde, ya da arada kacamak yaptigim oluyor. Ertesi gün dikkat edip dengeliyorum. Mesela dün cocuklarla disarda yemek yedik aksam sadece bir canak yogurt yedim.

Deryacığım çok memnun oldum. Allah bağışlasın yavrularını. Ben bir taneyle zor baş ediyorum, Allah kolaylık versin. Haşimato hastalığını duymuştum ona rağmen cidden iyi kilo vermişsin, 3 çocuktan sonra durumun gayet iyi. Rabbim şifa versin canım. Azmine de hayran kaldım. Bu arada Leslie nin yaşını bilmiyordum 40 lı falan gösteriyor ama 60 a çok şaşırdım. Mükemmel cidden.

ben de yeniyim.. 32 yasindayim 2,5 yasinda zorlu bir oglum var. sorunlu bir hamilelikten sonra 2,5 sene daha oldu eve tikilali. oncesinde 8 sene ozel sektorde kurumsal firmalarda calistim iletisim fak. reklam mezunuyum. simdi cocuklu bir anne olarak ozel sektore donmeyi istemedigimden kpss deneme karari almis bulunuyorum. ya nasip..

hemen tum kucuk bebekli ailelerde oldugu gibi gec saatlerde free kalmak nedeniyle, gec saat atistirmalari bizim esimle sorunumuz. birlikte birsey yapalim diye kasip dizi vs izlerken yorgunluktan uyumayalim diye birseyler atistirirken geliyor bu kilolar :) sonrasi malum.. ben 1.52 boyundayim su an 57 kilo dolaylarindayim. 50-51 sevdigim kilo araligim.. daha once dukanla hedef kiloya ulastim fakat o donem bebegim kucuk oldugundan spor yapma sansim yoktu. su an nisbeten daha rahat olsam da hala duzenli programlar uygulamaktan uzak bir hayat yasiyorum..

herkese sevgiler,

şimdi 4 mile power walkı yaptım hoşuma gitti.. hızlı 2 mil var power surges denilen onlar diğer videolarla kombinlenebilir. 4 fast milesın 2 mili power walkın 2 mili gibi..

4 miles power miles kaç kalori yaktırıyor bilen var mı?

Ben de 23 yaşındayım öğretmen adayıyım son sınıftayım.. haziranda evleniyorum kısmetse ve yurtdışına taşınıyorum artık orada walk walk :) 1.63 boyum 61 kgım. Başlangıç kg 66.7 idi. ilk hedefim 55 sonra 50. Bakalım hayırlısı olacak inşalah

Son düzenleme:
herkese mutlu günler....
bende 24 yaşındayım 3yaşına bi kız evladım var ev hanımıyım mersinde yaşıyorum..
69 kiloyum hedefim ramazan ayına kadar bu kilolardan kurtulmak inş. leslie ile bunu başarabilirim
derya ablacım yüz bin kere maşallah sana bu yaşta bu kadar fit olmana hayran kaldım doğrusu
birazdan 3fast mill yapıcam akşamada tekrar yapmayı düşünüyorum bakalımm

aynen doğru ben ilk spora exercises tv deki 3 mille başlamıştın kiloluyken zor oluyor hem vücut ham hemde kilo çok fazla olunca zorlayıcı olabilir ben ilk leslieden önce başka kendince spor yapmaya çalıştım dizlerim ağrıdı sakın yavaş yavaş tempoyu artırın arkadaşlar vücutta kaondüsyon kazanmış oluri

150-200 arası muhtemelen. kilona ve boyuna göre değişir. 3 mil bana 135 kalori yaktırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…