Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

Kesinlikle katılıyorum istediğimiz gibi olmalı ve bunu korumalıyız artık. O yüzden çalışmaya devam. Derya ablaya cok imreniyorum masallah.
Bende seneye bu zamanlar 1 senedir yapıyorum falan yazmak istiyorum.
1 sene yapsam vücudum muhtesem olur diye tahmin ediyorum yola gelmeye basladı bile :)

Tabii ki aliriz yeni arkadaslarin aramizda olmasi bizi sevindirir. Ben bu sabah link verdim yeni baslayacak arkadaslarin video indirmeleri icin. Oradan basla sorun olursa yanitlariz. Özel paylasilan videolar artik ileri seviyeye gelmis arkadaslar icin.

bende 5 day slim down ve kısa göğüs çalışması yaptım.Deryacım tavsiyene uydum: .Gerçekten bacak için ayrı bir mil yapmış ama genel anlamda bacak çok çalışıyor şuana kadar bu videoyu yapmamıştım.

Yok canım kızı değil ondan eminim. 4 fast demiyorum power walk videosunun ilk milinden bahsediyorum :)
Evet yeni yüzler oldukca iyi oluyor sıkılmıyorum ben değişik değişik..
4 just power hangisi canım bilemedim sanırım bende yok. Ya da varda adımı değişik acaba :) Cambela yı bi tarif etsen :)

Myzt cim sende hepsi var artik merak etme. Isimleri degisik kullanilmis olabilir. Ben de sabah 3 mil yaptim arkasindan d abu saate kadar cam kapi sildim.

aynı videodan ve aynı kişiden bahsediyoruz canım canım zaten 4 mil olarak 2 videosu var bende bayılıyorum gerçekten acayip enerjisi var bide onun yanındaki pembeliye cambela doğru yazıyormuyum adları bilmiyorum seslenirken öyle duydum

Myzt cim sende hepsi var artik merak etme. Isimleri degisik kullanilmis olabilir. Ben de sabah 3 mil yaptim arkasindan d abu saate kadar cam kapi sildim.

Evet abla biliyorsun hepsine sahip olmak istiyoruz :) Kadın mükemmel çünkü..
Maşallah ne güzel bende kalkıp yapıcam 3 ya da 4 artık hangisi denk gelirse

Ayy çok güldüm Evet pembelide çok şeker ya hele o siyahlı nasıl yürüyor öyle çıldırıyorum görmen lazım nasıl hızlanıyorum bende

Ayy çok güldüm Evet pembelide çok şeker ya hele o siyahlı nasıl yürüyor öyle çıldırıyorum görmen lazım nasıl hızlanıyorum bende

aynen bende gözüm sadece onda çok enerjik bütün videolarına onu koysunlar çok şekersin yaa

Bacak için olan hangi videosu ben anlayamadım ?

Evet abla biliyorsun hepsine sahip olmak istiyoruz :) Kadın mükemmel çünkü..
Maşallah ne güzel bende kalkıp yapıcam 3 ya da 4 artık hangisi denk gelirse

videoları olunca daha iyi oluyor ben dvdye yükledim bilgisayarın çökme ihtimallerine karşı kendimi daha güvende hissediyorum

videoları olunca daha iyi oluyor ben dvdye yükledim bilgisayarın çökme ihtimallerine karşı kendimi daha güvende hissediyorum

Benimde hepsi usb aygıtında var canım heryerde yanımda
Evde bile yururken walk walk walk diyorum eşim gülüyor ona göre gayet ii fiziğim ama bana göre fazlalıklarım var elbette
Ah biz kadınlar :108:

linkleri göremedim ablacım :26::26::26::26:kaçıncı sayfada acaba

Bacak için olan hangi videosu ben anlayamadım ?

daha önce burda linki paylaşılmıştı vdowlender vardı 5 day slim down diye 1 milini bacak için ayırmış 76 dk kol,bacak ve göbek için ayrı ayrı isteğine göre yapabilirsinde

Burada var canım 3. mil bacak için yazıyor bak millerin karşılığını.

daha önce burda linki paylaşılmıştı vdowlender vardı 5 day slim down diye 1 milini bacak için ayırmış 76 dk kol,bacak ve göbek için ayrı ayrı isteğine göre yapabilirsinde

He tamam teşekkürler o bende vardı yapmamıştım...tamam o zaman o iyiymiş aslında onuda yapabilirim bölgesel için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…