aramıza hoş geldin hayat boyu yapmamız gerekiyor kilo almaya müsait bir yapım var ben bundan sonra aynı kalmak istiyorum kışın al yazın ver
özelliklede yaz gelecek diye hemen zayıflama çabaları birde vücut daha çok deformasyona uğruyor sürekli sağlıklı ve fit günlere kızlar hep beraber
walkkkkk walkkkk
Doğum yaptıktan sonra bi süre leslie ve callanetic yapmıstım inanılmaz faydası olmuştu şimdi yeniden başlamak istiyorum beni de aranıza alır mısınız:26::26::26:videoları benimle paylaşır mısınız devamlı aranızda olmak ve zayıflamak istiyorum vermem gereken 10kg var
kızı sanırım yeni videolarında yeni yüzlere yer vermeside çok güzel olmuş.Enerjisi yüksek olanları izlemek benide fazlasıyla motive ediyor bende 4 just powerdaki cambela ve carry çok beğeniyorum header bana uyuşuk geliyor Birde kızı ve yeğeni hep aynı kilodalar
Yok canım kızı değil ondan eminim. 4 fast demiyorum power walk videosunun ilk milinden bahsediyorum :)
Evet yeni yüzler oldukca iyi oluyor sıkılmıyorum ben değişik değişik..
4 just power hangisi canım bilemedim sanırım bende yok. Ya da varda adımı değişik acaba :) Cambela yı bi tarif etsen :)
Myzt cim sende hepsi var artik merak etme. Isimleri degisik kullanilmis olabilir. Ben de sabah 3 mil yaptim arkasindan d abu saate kadar cam kapi sildim.
aynı videodan ve aynı kişiden bahsediyoruz canımcanım zaten 4 mil olarak 2 videosu var bende bayılıyorum gerçekten acayip enerjisi var bide onun yanındaki pembeliye cambela doğru yazıyormuyum adları bilmiyorum seslenirken öyle duydum
Ayy çok güldümEvet pembelide çok şeker ya hele o siyahlı nasıl yürüyor öyle çıldırıyorum görmen lazım nasıl hızlanıyorum bende
bende 5 day slim down ve kısa göğüs çalışması yaptım.Deryacım tavsiyene uydum:.Gerçekten bacak için ayrı bir mil yapmış ama genel anlamda bacak çok çalışıyor şuana kadar bu videoyu yapmamıştım.
Evet abla biliyorsun hepsine sahip olmak istiyoruz :) Kadın mükemmel çünkü..
Maşallah ne güzel bende kalkıp yapıcam 3 ya da 4 artık hangisi denk gelirse
videoları olunca daha iyi oluyor ben dvdye yükledim bilgisayarın çökme ihtimallerine karşı kendimi daha güvende hissediyorum
videoları olunca daha iyi oluyor ben dvdye yükledim bilgisayarın çökme ihtimallerine karşı kendimi daha güvende hissediyorum
Tabii ki aliriz yeni arkadaslarin aramizda olmasi bizi sevindirir. Ben bu sabah link verdim yeni baslayacak arkadaslarin video indirmeleri icin. Oradan basla sorun olursa yanitlariz. Özel paylasilan videolar artik ileri seviyeye gelmis arkadaslar icin.
Bacak için olan hangi videosu ben anlayamadım ?
Bacak için olan hangi videosu ben anlayamadım ?
linkleri göremedim ablacım :26::26::26::26:kaçıncı sayfada acaba
linkleri göremedim ablacım :26::26::26::26:kaçıncı sayfada acaba
daha önce burda linki paylaşılmıştı vdowlender vardı 5 day slim down diye 1 milini bacak için ayırmış 76 dk kol,bacak ve göbek için ayrı ayrı isteğine göre yapabilirsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?