• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Günaydın Kızlar,

Öncelikle Derya Abla çok teşekkürler paylaşımın için...dün burn olanı indirdim şimdi de firm olan iniyor..
winter1 bende 5 mega miles'i indirmeye çalışıyorum indiririp , bitirirsem sizle paylaşırım (şifresi sayfada yazıyor.)

çok teşekkür ederim gerçekten :)

kızlar bir şey soracağım 30 day shred'e başlamak istiyorum fakat kilo verememiş bazı insanlar ben de bir kere denemiştim ama devam ettiremedim o yüzden yorum yapamıyorum bilgisi olan var mı? ben hem kilo vermek hem incelmek istiyorum yani sadece incelmek değil. başlasam mı sizce

Eger bir parola varsa zaten bunu linklerin oldugu sayfada yaziyor, endise etme.. Parola şudur diye belirtiyor.. Benimde o kadar uzun surdu indirmem.. Sen butun parcalari indir, gerisi kolay.. Linkler calisiyor, ben buradan indirdim.

Bende simdi o sitede bulanan diger isime yarayabilecek Dvd'leri de indirmeye baslayacagim.

Bu arada bugun diyette 5. haftam bitti.
Leslie'de 18. gunum..
Sonuc 72'den 67'ye dustum..

Azimle devam ediyorum..
Herkese kolay gelsin..

Aminnnn inş darısı bana indirmeden netten izleyerek yapıyodum ben ama sanırım indirsem daha iyi olucak flash la tv ye bağlayıp izlemek daha rahat olur

I love Bonus

kızlar bir şey soracağım 30 day shred'e başlamak istiyorum fakat kilo verememiş bazı insanlar ben de bir kere denemiştim ama devam ettiremedim o yüzden yorum yapamıyorum bilgisi olan var mı? ben hem kilo vermek hem incelmek istiyorum yani sadece incelmek değil. başlasam mı sizce

bende tam yapmamıştım 10 gün kadar falan ama bayağı toparlamıştı ...ama yapan herkes çok memnun. youtube da before ve after'ları var yüzlerce oradan da bakabilrsin...tam yapamadıysam da ben seviyorum jillianı...

merhaba leslieciler ,, dün şampiyonluk kutlamasındaydık eşimle cam açık bayrak sallarken tutulmusum farkında değilim her yanım agrıyor ..
ama yinede yapıcam leslie ..
hepinizi tebrik ediyorum yılmadan bıkmadan usanmadan yapıyorsunuz ..

derya abla çok tesekkürler emeğine ellerine saglık indiriyorum ablacım çok çok sağol ...

şimdi indi radio remix görüntü kalitesi çok iyi değil dimi abla yani bende öyle .

bende tam yapmamıştım 10 gün kadar falan ama bayağı toparlamıştı ...ama yapan herkes çok memnun. youtube da before ve after'ları var yüzlerce oradan da bakabilrsin...tam yapamadıysam da ben seviyorum jillianı...

zaten program çok iyi belli.. ben de seviyorum Jillianı :) şimdi kick box videosuyla devam edeyim sonra başlayacağım 30 day shred'e.. biraz daha kondüsyon kazanayım

Videoları indirdim toplamda 15 dk bile sürmedi sanırım. Çok teşekkürler Derya :)
Bugün hemen başlamam lazım :10:

Videoları indirdim toplamda 15 dk bile sürmedi sanırım. Çok teşekkürler Derya :)
Bugün hemen başlamam lazım :10:

Bir sey degil canim benim laptop artik antika oldu cok cok agir calisiyor o yüzden hepsini yüklemem 5 saate yakin sürdü.

Evet çok uğraşılıyor sanırım yüklerken, ama çoğu kişinin buna ihtiyacı vardı. Beklemeye değmiş :)

Sevindim canim cok isteyen vardi evet. One drive benim hic aklima gelmedi hic kullanmamistim daha önce maille de gitmiyordu. Iyi oldu ögrendigim.

Ben spora geçen sene jillianla başlamıştım.Shared, ripped ve killer abs yaptım sırayla sonuçları çok güzel özellikle shared da oluyor en büyük değişim ben belden 6 cm incelmiştim mesala ama kilo verdirmiyor kilo vermek için diyet ve kardio şart sanırım ama bir ayda çok güzel şekillendiriyor vücudu.Bende leslie yapıyorum kilo vermek istediğim için ama tatile gitmeden 1 ay önce kesinlikle shared yapıcam .sonuçları süper.Ama bırakıncada eski haline dönüyorsun zaman zaman yada haftada 3-4 gün gibi devam etmek gerekiyor sanırım.Ama kilo vermek içinde leslie ye devam etmenizi öneririm.

5 Mega Milesin özelliği ne kızlar daha öncede denk gelmiştim herkes indirmek istiyordu ?
Elde edilemiyordu hatta bide 4 really big var sanırım bu bende yok .. 5 Megayıda indiriyorum şimdi

Ben spora geçen sene jillianla başlamıştım.Shared, ripped ve killer abs yaptım sırayla sonuçları çok güzel özellikle shared da oluyor en büyük değişim ben belden 6 cm incelmiştim mesala ama kilo verdirmiyor kilo vermek için diyet ve kardio şart sanırım ama bir ayda çok güzel şekillendiriyor vücudu.Bende leslie yapıyorum kilo vermek istediğim için ama tatile gitmeden 1 ay önce kesinlikle shared yapıcam .sonuçları süper.Ama bırakıncada eski haline dönüyorsun zaman zaman yada haftada 3-4 gün gibi devam etmek gerekiyor sanırım.Ama kilo vermek içinde leslie ye devam etmenizi öneririm.

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tecrübelerini paylaşan insanlara her zaman saygı duymuşumdur.

Ben leslie'ye bırakmayacağım zaten ama Leslie'ye ek olarak bir şey yapmam gerekiyor artık diye düşünüyorum. Günde ikşi kere Leslie yapamıyorum sıkılıyorum. Jillianı seviyorum before after fotoğraflarını da gördüm çok iyi gerçekten. ama ben tartıda da değişiklik görmek istiyorum inşallah faydası olur yarın başlayacağım inşallah

arkadaşlar ben ebru şallı selülitsavar yapmaya başladım
bir gün selülitsavar erkesi gün leslie +kondüsyon bisiklet yapacacağım
bacaklarımı inceltmek istiyorum en hızlı bir şekilde yalnız benim bacaklarım fazlasıyla kalın ve kaslı
yarım saat en fazla 40 dk olan bir leslie yapmak istiyorum hangisini yapayım
iki hafta boyunca 3 fast mil yaptım faydasını gördüm buna mı devam edeyim yoksa burn falan diyorsunuz onlardan mı yapayım

arkadaşlar ben ebru şallı selülitsavar yapmaya başladım
bir gün selülitsavar erkesi gün leslie +kondüsyon bisiklet yapacacağım
bacaklarımı inceltmek istiyorum en hızlı bir şekilde yalnız benim bacaklarım fazlasıyla kalın ve kaslı
yarım saat en fazla 40 dk olan bir leslie yapmak istiyorum hangisini yapayım
iki hafta boyunca 3 fast mil yaptım faydasını gördüm buna mı devam edeyim yoksa burn falan diyorsunuz onlardan mı yapayım

Merhaba canım. Ben de ebru şallının dvd setini aldım.hangisinden başlayacam derken 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsi ile başladım. Bugün 3.günüm.yürüme bandında da 15 dk yürüdüm.spor yapmak sevmediğim ve alışık olmadığım bir şey. O yüzden zorlanıyorum ve yorgun hissediyorum kendimi. Umarım birkaç güne düzelirim.:1::31: leslinin videosunu izledim biraz.hoşuma gitti.dvdsi satılmiyor mu acaba?

Back