Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
merhaba
zamanla insan alışıyor yapmayınca eksiklik hisseder hale geliyor emin olabilirsin :)
dvd satılıyordur mutlaka
ama çoğu vvideolar zaten internette var olmayanları derya abla gönderdi

geçen hafta sıkı bir diyet yapmadığım halde hergün leslie ile yürüyerek bir kilodan fazla verdim. bü hafta hiç leslie yapamadım beslenme düzenim değişmediği halde 200 gr vermişim. aradaki farkı leslie ye bağlıyorum.

merhaba
zamanla insan alışıyor yapmayınca eksiklik hisseder hale geliyor emin olabilirsin :)
dvd satılıyordur mutlaka
ama çoğu vvideolar zaten internette var olmayanları derya abla gönderdi

Hadi ya , gerçekten zamanla alışıyor mu insan, hem de eksikliğini hissediyor?? ? İnşallah!!!!

Canim ben burn it te yarim saatte 200 kalori harciyorum. digerleri daha az harcatiyor ama arada radio remix yapabilirsin, vaktin yoksa yyarim saatini yap.

Hadi ya , gerçekten zamanla alışıyor mu insan, hem de eksikliğini hissediyor?? ? İnşallah!!!!

Hepimiz öyle basladik. Ben 1,5 yil önce koltuktan kalkamazken artik esim yakinda profesyonel sporcu olacaksin diyor. Kararli bir sekilde devam edilirse kondisyon cok güzel artiyor.

Bugün burn ile başladım. İnternetteki programa uymayı düşünüyorum 3 gün burn, 3 gün firm olarak.
Zamanı olanlar bence kesinlikle buna başka bi egzersiz daha eklemeli. Ben vaktim olduğu günler callanetics ekliyorum. Enerjim çok yerindeyse Jillian ripped veya killer buns

Ve son günlerde herkes zayıfladın mı diye soruyor özellikle pantolonun üst kısımları cidden bollaştı. Tabi ben bunu Jillian- ripped e borçluyum. Şimdi de Leslie ile devam edeceğim.
Bacak ve basen için kesinlikle Jillian, Leslie ve callanetics. Bu üçlü kesinlikle mucize :)

callan i hiç yapamıyorum ya kaç kere girişimlerim oldu beceremedim ne çok isterdim yapmayı oysa yaptıktan sonra boynum çok kötü acıyor
jillian ise sanki bana bacağı kalınlaştırır gibi geliyor yanlış mıyım acaba

Jillian ile ilgili düşüncen yanlış bence, öncesi sonrası fotolardan bile belli oluyor :) Artı ben shred, ripped ve killer buns denedim hiç öyle bi sonuç almadım :)
Callan için de karın hareketlerini doğru yapabilmek önemli, ilk başlarda ben elimle tutuyordum başımı sonrasında dinleye dinleye öğrendim doğrusunu. Şimdi pek sıkıntı yok o yüzden. Zaten hareketleri kavrayınca da yarım saatte bitiyor.

Arkadaslar bana gönderilen tüm mail adreslerine videolari paylastim. Almayanlar haber versin lütfen.

Çok teşekkür ederim videolar için.
Bugün 4 fast miles yaptım.Bitireli bir saat oluyor.
Ne yapayım ancak fırsat buluyorum.Yukarıda da yazıldığı gibi yapamayınca büyük bir eksiklik
hissediyorum.Saat kaç olursa olsun kalkıp yapıyorum.

Bu arada 4 fast milesi çok beğendim.Epey bir terletti beni.
3 yapmayı düşünüyordum bunu yaparım artık heralde.
Ya da bütün videoları dener ona göre bir program yaparım kendime.

Ben de callan yapmaya başlamak istiyorum ama bir türlü vaktim olmuyor.
Güya bugün başlayacaktım ama ancak leslie yi yapabildim.

Sağlıklı Olmanın İlk Şartı... açık havada dışarıda yürüyüş yapmaktır!

Yapılan bilimsel çalışmalar göstermişti ki;

Günde 20 dakika yürüyen bir yılda 3 kilo vücut yağı yakar.
Günde 45 dakika yürüyen soğuk algınlığına yakalanma riskini yarı yarıya indirir.
Günde 1 dakika açık havada yürüyerek ömrünüzü 1,5-2 dakika kadar uzatabilirsiniz.
Haftada 20-25 dakika açık havada yürüyerek ömrünüzü birkaç yıl uzatabilirsiniz.
Her gün 30 dakika, haftanın 7 günü yapılan düzenli yürüyüşler, sağlıklı beslenme ve mutfak düzenlemesi ile birlikte, şeker hastalığı tip 2 diyabet riskini ve kalp hastalığı riskini yarı yarıya düşürebilir.
Her gün 30 dakika yapılan yürüyüşün, depresyon, stres ve kan basıncını, ve ağrıları azalttığı yıllardır bilinmektedir.
Her gün 30 dakika yapılan yürüyüşlerin morali ve hayat kalitesini arttırdığı bilimsel çalışmalarda gösterilmiştir.
Her gün Yılın 365 günü yaz demeden kış demeden, yağmur yağdı evimi su bastı bilgisayarım çöktü arabam bozuldu...demeden, her gün yapılan düzenli yürüyüşler sağlıklı olmanın ve de hastalanmadan sağlık dolu kaliteli bir hayat sürmenin ilk şartıdır.

‪#‎KaratayHalkHareketi‬
‪#‎KaratayBasınYansımaları‬

Hepimiz öyle basladik. Ben 1,5 yil önce koltuktan kalkamazken artik esim yakinda profesyonel sporcu olacaksin diyor. Kararli bir sekilde devam edilirse kondisyon cok güzel artiyor.

Ayyyyy allahım inşallah inşallah! !! Kendimde o ışığı göremiyorum ama :26:

Günaydin kizlar!!! Burn it ve 5 dk kondisyon bisikleti ve birkac ayakta karin hareketi yapildi. Kondisyon bisikletini calismalarima katmak istiyorum cünkü hem bacaklara, hem adonis kasi dedigimiz karnin alt iki yanindan kasiklara kadar olan kismi güzel sekillendiriyor. Burn it güzel ve terleten bir calisma kilo korumak icin, asiri kilolulara da faydasi olabilir ama söyle ben 60 kg im bir bes kg vermek istiyorum diyorsaniz az gelir diye düsünüyorum. Yanina mutlaka ilave bir seyler yapmalisiniz.

Rica ederim bende spor hakkında herşeyi burda paylaşılanlardan öğrendim...Leslieye ek olarak yapacaksan zaten süper olur hem zayıflarsın hemde incelenerek vücudun forma girer inşallah..Ben kilo ermeden bir beden inceldim jillianla.

Son 5 kiloyu vermek çok zormuş gerçekten bende hergün yaparsam burn it faydalı olur gibi geliyordu yetmezmi diyorsun 5 kilom var benimde hatta 3 ede razıyım ama olmuyor

Son 5 kiloyu vermek çok zormuş gerçekten bende hergün yaparsam burn it faydalı olur gibi geliyordu yetmezmi diyorsun 5 kilom var benimde hatta 3 ede razıyım ama olmuyor

Hmm simdi kac kilodan 5 kg düsmeye calistigina bagli canim. Her gün yapayim uzun vadede gitsin diyorsan beslenmene de dikkat ediyorsan olabilir. Ama bir an önce ne bileyim 1-2 ayda gitsin diyorsan yetmez. Bir anda yarim saatten fazlasi cok geliyorsa sabah aksam yapabilirsin. Haftada 3-4 gün de bölgesel calismalarla daha cabuk verilir diye düsünüyorum. Ben radio remix yaptim bir ara her gün (45dk) iki haftada son 3 kg vermistim. Ama sonra rahatlayip azalttim yine geri aldim 2 kg. Koruma sürecinde de cok dikkat etmek gerekiyor.

Boyum 1,70 kilomda 70 kısa vadede istemiyorum yavaş gitsin ama geri gelmesin de :) evet önemli olan korumak zaten.8-9 kilo vermem bile 3 yıla yayıldı benim verip geri aldıklarım oldu hep son 1 yıldır koruyorum kilomu spor sayesinde. Formumdanda memnunum ama göbeğimin tamamen gitmesini istiyorum.Tatlıya zaafım var malasef ondan veremiyorum sebebinide biliyorum ama işte nefsime yenik düşüyorum genelde.Bu aralar senin yazdıklarından haraketle radio remix yapıyorum çok da zevkli ama hergün 45 dak ayıramıyorum çalışıyorum 2 çocuğum var onun için yarım saatlik burn it cazip geliyor ama işte öncelikle boğazımı tutmak şart ...

Bak canim burn it ise yaramaz diye bir sey yok yanlis anlama. Tabii ki günde yarim saat spor cok farkeder, özellikle de haftada 6 gün kadar yapabiliyorsan. Firm olan videosunu da yapiyorsun degil mi haftada 3 gün filan? Karin kismini sorma o benim de en büyük derdim ama gidiyor yavaaas yavaaas. Bir günde almadik tabii degil mi canim, cocuk da dogurduk biraz zaman alacak. Ben de tam bir cikolata canavariyim ama kendimi bitter cikolataya alistirdim. Mutlaka dene, digerleri kadar keyif vermedigi icin fazla da yemiyorsun ama nefsin köreliyor iste. Simdi yaz geliyor dondurma zamani nasil tutacagim kendimi diye düsünüyorum. Sen de söyle yapabilirsin mesela hafta arasi burn haftasonu vaktin oldugunda radio remix yap. Leslie de yaziyor sitesinde o haftada bir günlük fark bile cok etki ediyor.
Sende leslie nin renkli milleri yok mu bak 12 dk lik yellow miles bile 70-80 kalori harcatiyor gün arasinda filan ilave olarak o miller yapilabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…