merhabaMerhaba canım. Ben de ebru şallının dvd setini aldım.hangisinden başlayacam derken 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsi ile başladım. Bugün 3.günüm.yürüme bandında da 15 dk yürüdüm.spor yapmak sevmediğim ve alışık olmadığım bir şey. O yüzden zorlanıyorum ve yorgun hissediyorum kendimi. Umarım birkaç güne düzelirim.leslinin videosunu izledim biraz.hoşuma gitti.dvdsi satılmiyor mu acaba?
merhaba
zamanla insan alışıyor yapmayınca eksiklik hisseder hale geliyor emin olabilirsin :)
dvd satılıyordur mutlaka
ama çoğu vvideolar zaten internette var olmayanları derya abla gönderdi
Hadi ya , gerçekten zamanla alışıyor mu insan, hem de eksikliğini hissediyor?? ? İnşallah!!!!
arkadaşlar ben ebru şallı selülitsavar yapmaya başladım
bir gün selülitsavar erkesi gün leslie +kondüsyon bisiklet yapacacağım
bacaklarımı inceltmek istiyorum en hızlı bir şekilde yalnız benim bacaklarım fazlasıyla kalın ve kaslı
yarım saat en fazla 40 dk olan bir leslie yapmak istiyorum hangisini yapayım
iki hafta boyunca 3 fast mil yaptım faydasını gördüm buna mı devam edeyim yoksa burn falan diyorsunuz onlardan mı yapayım
Canim ben burn it te yarim saatte 200 kalori harciyorum. digerleri daha az harcatiyor ama arada radio remix yapabilirsin, vaktin yoksa yyarim saatini yap.
Hadi ya , gerçekten zamanla alışıyor mu insan, hem de eksikliğini hissediyor?? ? İnşallah!!!!
Bugün burn ile başladım. İnternetteki programa uymayı düşünüyorum 3 gün burn, 3 gün firm olarak.
Zamanı olanlar bence kesinlikle buna başka bi egzersiz daha eklemeli. Ben vaktim olduğu günler callanetics ekliyorum. Enerjim çok yerindeyse Jillian ripped veya killer buns
Ve son günlerde herkes zayıfladın mı diye soruyor özellikle pantolonun üst kısımları cidden bollaştı. Tabi ben bunu Jillian- ripped e borçluyum. Şimdi de Leslie ile devam edeceğim.
Bacak ve basen için kesinlikle Jillian, Leslie ve callanetics. Bu üçlü kesinlikle mucize :)
callan i hiç yapamıyorum ya kaç kere girişimlerim oldu beceremedim ne çok isterdim yapmayı oysa yaptıktan sonra boynum çok kötü acıyor
jillian ise sanki bana bacağı kalınlaştırır gibi geliyor yanlış mıyım acaba
Arkadaslar bana gönderilen tüm mail adreslerine videolari paylastim. Almayanlar haber versin lütfen.
callan i hiç yapamıyorum ya kaç kere girişimlerim oldu beceremedim ne çok isterdim yapmayı oysa yaptıktan sonra boynum çok kötü acıyor
jillian ise sanki bana bacağı kalınlaştırır gibi geliyor yanlış mıyım acaba
Hepimiz öyle basladik. Ben 1,5 yil önce koltuktan kalkamazken artik esim yakinda profesyonel sporcu olacaksin diyor. Kararli bir sekilde devam edilirse kondisyon cok güzel artiyor.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tecrübelerini paylaşan insanlara her zaman saygı duymuşumdur.
Ben leslie'ye bırakmayacağım zaten ama Leslie'ye ek olarak bir şey yapmam gerekiyor artık diye düşünüyorum. Günde ikşi kere Leslie yapamıyorum sıkılıyorum. Jillianı seviyorum before after fotoğraflarını da gördüm çok iyi gerçekten. ama ben tartıda da değişiklik görmek istiyorum inşallah faydası olur yarın başlayacağım inşallah
Günaydin kizlar!!! Burn it ve 5 dk kondisyon bisikleti ve birkac ayakta karin hareketi yapildi. Kondisyon bisikletini calismalarima katmak istiyorum cünkü hem bacaklara, hem adonis kasi dedigimiz karnin alt iki yanindan kasiklara kadar olan kismi güzel sekillendiriyor. Burn it güzel ve terleten bir calisma kilo korumak icin, asiri kilolulara da faydasi olabilir ama söyle ben 60 kg im bir bes kg vermek istiyorum diyorsaniz az gelir diye düsünüyorum. Yanina mutlaka ilave bir seyler yapmalisiniz.
Son 5 kiloyu vermek çok zormuş gerçekten bende hergün yaparsam burn it faydalı olur gibi geliyordu yetmezmi diyorsun 5 kilom var benimde hatta 3 ede razıyım ama olmuyor
Hmm simdi kac kilodan 5 kg düsmeye calistigina bagli canim. Her gün yapayim uzun vadede gitsin diyorsan beslenmene de dikkat ediyorsan olabilir. Ama bir an önce ne bileyim 1-2 ayda gitsin diyorsan yetmez. Bir anda yarim saatten fazlasi cok geliyorsa sabah aksam yapabilirsin. Haftada 3-4 gün de bölgesel calismalarla daha cabuk verilir diye düsünüyorum. Ben radio remix yaptim bir ara her gün (45dk) iki haftada son 3 kg vermistim. Ama sonra rahatlayip azalttim yine geri aldim 2 kg. Koruma sürecinde de cok dikkat etmek gerekiyor.
Boyum 1,70 kilomda 70 kısa vadede istemiyorum yavaş gitsin ama geri gelmesin de :) evet önemli olan korumak zaten.8-9 kilo vermem bile 3 yıla yayıldı benim verip geri aldıklarım oldu hep son 1 yıldır koruyorum kilomu spor sayesinde. Formumdanda memnunum ama göbeğimin tamamen gitmesini istiyorum.Tatlıya zaafım var malasef ondan veremiyorum sebebinide biliyorum ama işte nefsime yenik düşüyorum genelde.Bu aralar senin yazdıklarından haraketle radio remix yapıyorum çok da zevkli ama hergün 45 dak ayıramıyorum çalışıyorum 2 çocuğum var onun için yarım saatlik burn it cazip geliyor ama işte öncelikle boğazımı tutmak şart ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?