• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Buradan nasıl indirebiliriz biraz baktım ama göremedim. :s

Ben de bilemiyorum canim ama 5 saatlik ugrastan sonra ancak oraya yükleyebildim. Belki bilen birileri vardir baslikta. En azindan videolar calisiyor mu bakinca?

Buradan nasıl indirebiliriz biraz baktım ama göremedim. :s

puffitcim direk mail adresine paylasim yaptiklarim almis. Isteyenler mail adresini yazsin göndereyim yarin ama özel mesaja yazin burda arada kayniyor.

puffitcim direk mail adresine paylasim yaptiklarim almis. Isteyenler mail adresini yazsin göndereyim yarin ama özel mesaja yazin burda arada kayniyor.

Tamamdır yolladım. ben de ne kadar uzun zamandır burn-firm ikilisini arıyordum, teşekkürler uzun uğraşın için :)

Arkadaslar bana gönderilen tüm mail adreslerine videolari paylastim. Almayanlar haber versin lütfen.

Bende yapıyorum :) bugün 4. Günüm aksatmadan yapmaya çalışcam inş. Önceden arada bir yapıyodum.

Önce lesli sonra ısınmışken ender saraçın hareketlerini yapıyorum sonuçtan çok umutluyum :)

2 mil, 3 mil, yapıyodum dün videolar arasında 4 fast miles gördüm onu yaptım hiç terlemediğim kadar terledim. Daha hızlandırılmş gibi sanki.

I love Bonus

Arkadaslar bana gönderilen tüm mail adreslerine videolari paylastim. Almayanlar haber versin lütfen.

Derya abla teşekkür ederim gelmiş mailime :) Allah razı olsun valla ya ..

efim, canım ben indiriyordum ama bir indirmeden sonra 55 dakika falan bekliyorsun ve 5 mega mile 8 part :(

şimdi indiriyorum günde 2 part indirebilirsem 4 günde biter inşallah :) yalnız part 1 açılınca parola falan diyor tüm partları indirince parola falan istemiyor değil mi ?

Son düzenleme:

efim, canım ben indiriyordum ama bir indirmeden sonra 55 dakika falan bekliyorsun ve 5 mega mile 8 part :(

şimdi indiriyorum günde 2 part indirebilirsem 4 günde biter inşallah :) yalnız part 1 açılınca parola falan diyor tüm partları indirince parola falan istemiyor değil mi ?

Eger bir parola varsa zaten bunu linklerin oldugu sayfada yaziyor, endise etme.. Parola şudur diye belirtiyor.. Benimde o kadar uzun surdu indirmem.. Sen butun parcalari indir, gerisi kolay.. Linkler calisiyor, ben buradan indirdim.

Bende simdi o sitede bulanan diger isime yarayabilecek Dvd'leri de indirmeye baslayacagim.

Bu arada bugun diyette 5. haftam bitti.
Leslie'de 18. gunum..
Sonuc 72'den 67'ye dustum..

Azimle devam ediyorum..
Herkese kolay gelsin..

Eger bir parola varsa zaten bunu linklerin oldugu sayfada yaziyor, endise etme.. Parola şudur diye belirtiyor.. Benimde o kadar uzun surdu indirmem.. Sen butun parcalari indir, gerisi kolay.. Linkler calisiyor, ben buradan indirdim.

Bende simdi o sitede bulanan diger isime yarayabilecek Dvd'leri de indirmeye baslayacagim.

Bu arada bugun diyette 5. haftam bitti.
Leslie'de 18. gunum..
Sonuc 72'den 67'ye dustum..

Azimle devam ediyorum..
Herkese kolay gelsin..

bir parola göremedim bir yerde şimdi indirmeyi de yanlışlıkla iptal etmişim :( bu çok uzun gerçekten başka bir zaman deneyeceğim.. diğer videoları genel de youtube'da olan videolar istiyorsan oradan indir 2 dakika sürmez :) bu siteden indireceksen radio remixi indir o youtube'da yok

bir parola göremedim bir yerde şimdi indirmeyi de yanlışlıkla iptal etmişim :( bu çok uzun gerçekten başka bir zaman deneyeceğim.. diğer videoları genel de youtube'da olan videolar istiyorsan oradan indir 2 dakika sürmez :) bu siteden indireceksen radio remixi indir o youtube'da yok

Sen bilirsin canim.. Buradan Radio Remix'i indirdim.. Yalniz sesi 5 mega miles kadar iyi degil ama elbette is gorur. Bugun onu yapacagim ;-)

Burn it, tibetlerim ve tracy anderson metamorphosis level 1 yapildi. Kadin o kadar hizli yapiyor ki dogru dürüst takip edemedim ilk seferde ama öldürücü bir video diyebilirim.

Bir sey degil canim, güle güle terle...:43:

Günaydın Kızlar,

Öncelikle Derya Abla çok teşekkürler paylaşımın için...dün burn olanı indirdim şimdi de firm olan iniyor..
winter1 bende 5 mega miles'i indirmeye çalışıyorum indiririp , bitirirsem sizle paylaşırım (şifresi sayfada yazıyor.)

Merhaba Derya abla,

Malesef mesaj sayım 25 olmadığı için özel mesaj atamıyorum :(. Rica etsem bana da videoları gönderebilir misin?

Şimdiden teşekkürler

mailini bilirsem gönderebilirim tabii canim. Burada paylasmak istemiyorsan derya1970@outlook.de adresime gönderiver.

Günaydın Kızlar,

Öncelikle Derya Abla çok teşekkürler paylaşımın için...dün burn olanı indirdim şimdi de firm olan iniyor..
winter1 bende 5 mega miles'i indirmeye çalışıyorum indiririp , bitirirsem sizle paylaşırım (şifresi sayfada yazıyor.)

noseecim sen indiriyorsan ben ugrasmayayim canim yaa. Iki gündür daha 3. parti indiremedi. Zaten one drive a yükleyecegim 700mb benim laptopu yikar.

yani şu anda indiriyorum benimde evde daha yavaş iniyordu. iş yerinde daha hızlı iniyor...birşey olmadan biterse paylaşırım sizinle...

Back