Arkadaslar 5 saatlik beklemenin sonucu burn it, firm ve radio remix videolarini one drive a indirdim. Baska türlü gönderemedim ne yazik ki. Arzu edenler orda herkese acik koydugum videolari bulabilirler. Mail adresim derya1970@outlook.de.
Buradan nasıl indirebiliriz biraz baktım ama göremedim. :s
He kırdım vallabir de boğazımı tutabilsem şu leslie ne yaptıriyor?
Buradan nasıl indirebiliriz biraz baktım ama göremedim. :s
puffitcim direk mail adresine paylasim yaptiklarim almis. Isteyenler mail adresini yazsin göndereyim yarin ama özel mesaja yazin burda arada kayniyor.
Evde yürüyüş proğramı. Kardio ağırlıklı.
Ha sen bizim sayfamıza koymuştun di mi? Bakayım hemen.
Arkadaslar bana gönderilen tüm mail adreslerine videolari paylastim. Almayanlar haber versin lütfen.
Derya abla teşekkür ederim gelmiş mailime :) Allah razı olsun valla ya ..
efim, canım ben indiriyordum ama bir indirmeden sonra 55 dakika falan bekliyorsun ve 5 mega mile 8 part
şimdi indiriyorum günde 2 part indirebilirsem 4 günde biter inşallah :) yalnız part 1 açılınca parola falan diyor tüm partları indirince parola falan istemiyor değil mi ?
Eger bir parola varsa zaten bunu linklerin oldugu sayfada yaziyor, endise etme.. Parola şudur diye belirtiyor.. Benimde o kadar uzun surdu indirmem.. Sen butun parcalari indir, gerisi kolay.. Linkler calisiyor, ben buradan indirdim.
Bende simdi o sitede bulanan diger isime yarayabilecek Dvd'leri de indirmeye baslayacagim.
Bu arada bugun diyette 5. haftam bitti.
Leslie'de 18. gunum..
Sonuc 72'den 67'ye dustum..
Azimle devam ediyorum..
Herkese kolay gelsin..
bir parola göremedim bir yerde şimdi indirmeyi de yanlışlıkla iptal etmişimbu çok uzun gerçekten başka bir zaman deneyeceğim.. diğer videoları genel de youtube'da olan videolar istiyorsan oradan indir 2 dakika sürmez :) bu siteden indireceksen radio remixi indir o youtube'da yok
Derya abla teşekkür ederim gelmiş mailime :) Allah razı olsun valla ya ..
efim, canım ben indiriyordum ama bir indirmeden sonra 55 dakika falan bekliyorsun ve 5 mega mile 8 part
şimdi indiriyorum günde 2 part indirebilirsem 4 günde biter inşallah :) yalnız part 1 açılınca parola falan diyor tüm partları indirince parola falan istemiyor değil mi ?
Arkadaslar bana gönderilen tüm mail adreslerine videolari paylastim. Almayanlar haber versin lütfen.
Merhaba Derya abla,
Malesef mesaj sayım 25 olmadığı için özel mesaj atamıyorum. Rica etsem bana da videoları gönderebilir misin?
Şimdiden teşekkürler
Günaydın Kızlar,
Öncelikle Derya Abla çok teşekkürler paylaşımın için...dün burn olanı indirdim şimdi de firm olan iniyor..
winter1 bende 5 mega miles'i indirmeye çalışıyorum indiririp , bitirirsem sizle paylaşırım (şifresi sayfada yazıyor.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?