Eki Görüntüle 1067153 Eki Görüntüle 1067154 Eki Görüntüle 1067155 Eki Görüntüle 1067156 Eki Görüntüle 1067157 Eki Görüntüle 1067158
En sondaki de leslieye baslamadan önceki halim kizimin dogumundan sonra.
Eki Görüntüle 1067153 Eki Görüntüle 1067154 Eki Görüntüle 1067155 Eki Görüntüle 1067156 Eki Görüntüle 1067157 Eki Görüntüle 1067158
En sondaki de leslieye baslamadan önceki halim kizimin dogumundan sonra.
şu jean li fotolara bakın hele bizlere taş çıkartacak cinsten :)
derya boyun kaç bu arada
Wawwwww bu iyi geldi
Sagol canim, boyum 1,56.
benimde 1.57, vücut yapımız hele bacak basen yapımız aşırı benziyor o yüzden sordum
Herkese merhaba, bugün Leslie yapamadım yapmayacagımda kaslarımın dinlenmesi için 1 gün serbest geçiyorum.
Dediğin gibi Derya abla sanırım benimde ilk kollarım incelecek gerçi sadece üst kısım biraz kalın yani resimde ki gibi çıkıntı var
Bugün eşimle dışardaydık baya aktif bir gün geçirdik.
Ebru şallının 15 günde 2 beden incel dvd sini satın aldım yarın baslıyorum kesintisiz 15 gün.
Önce egzersiz sonra kardiyo mu yapıyorduk ? Ona göre sırasıyla yapacağım çünkü bi ara öyle muhabbet vardı önce egzersiz sonra kardiyo gibi.
Bakalım beslenme programınıda uygulayarak gerçekten 15 günde 2 beden inceleyecek miyim ?
Sizce mümkün mü ? Bana biraz zor gibi gelsede.
Cok güzel sekillenmis kollarin bravo. Önce egzersiz sonra kardio öneriliyor evet gerci ben hep tersini yapsam da...
Kisa boylu olunca 2-3 kg bile vücutta büyük farklar yaratiyor sen de biliyorsundur ne yazik ki. Asla kilo almamamiz lazim.
Tavsiyeniz üzere 4 fast miles yaptim. Gercekten de cok terletiyor ve cok daha hizli. Benim 5 milde agirlikla yaptigimi 4 milde agirliksiz yaptiriyor. Ben ilk deneme oldugu icin agirlik kullanmadim. Arkasindan 30 dk kadar agirlik ve karin hareketleri calistim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 fast miles yaptım şimdi bu video da güzelmiş ben ileri geri yürüdükleri yerde koştum zaten çok ileri geri yürümediler ve mambo diye bi hareket var onu yaparken koşar gibi yaptım şimdi burn it off yapacağım ağırlıkla çalışma olsun diye ..
derya abla 3 fast miles yaparsan kalorisini yazar mısın?
Gunaydin kizlar ben 2 gun ara veriyorum. Wintercim 3 fast miles tamm 300 olmasa da 250 civariydi sanirim. Agirlikla kosmayla belki 300e kadar harcanabilir. Guzeldir o videosu da favorilerimden.
güzel derya abla sevdim ben de :) 250 ise güzelmiş bence , şimdi de burn it of yaptım 450 harcamışımdır inşallah
hanımlar bu konularda yeniyim bir tek lesliyi biliyorum burn ıt nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?