- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
bi indirebilsem bende yapıcam ama 6 saattir 1 videonun yarısı indi
Merhaba arkadaşlar.
Ben papatyamın tavsiyesiyle geldim. Inş Ogluşu uyutunca bende leslie hep yapmak istyorum.3 mil sen ötesine geçemedim ve düzenli yapmadım hiç. Papatyam gibi sıkılaşıp göbegim gitsin istiyorum
Merhaba kızlar bende dün başladım leslie ye benimde bacaklar cok kalınbacaklarimi biberiye yağı sürüp Streç filme sarıp dün öyle yapmıştım ama bugün Streç filmim bitti bugün sarmadan yapıcam kafaya koydum incelcek bu bacaklar:))bu arada boyum 1.64 kilom 66.7 hem kilo vermeye hemde bacakları inceltmeye çalışıyorum boyuma göre baldirlarimin kalınlığı 32.8 olması gerekirken benimki 40cm (( offf çok çalışmam gerek..
Arkadaşlar araştırırken yeni bir bilgiye ulaştım; Egzersizlerin üzerine cardio yapmak yağ yakımını hızlandırıyormuş. O yüzden önce bölgesel ya da bütünsel hareketlerimizi daha sonrasında Leslie'yi yapmalıyız, bilginize.
Arkadaşlar araştırırken yeni bir bilgiye ulaştım; Egzersizlerin üzerine cardio yapmak yağ yakımını hızlandırıyormuş. O yüzden önce bölgesel ya da bütünsel hareketlerimizi daha sonrasında Leslie'yi yapmalıyız, bilginize.
Cok haklisin canim ben de bunu bircok yerde okudum ama yine de unutuyorum kardio yapiyorum ilk. Aslinda bu püf noktalara dikkat etmek lazim kisa sürede daha verimli sonuclar almak icin.
Bu arada bu sabah 55,5 kg ciktim tartida. Aylarca bekledikten sonra simdi bir aba göstermezken neden kilo vermeye basladim anlamadim. Belki agirliklarla yaptigim calismalarin sonucudur. Vücut kas kazandikca yag yakimi kolaylasiyor cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?