- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isınma, hızlı 3 Mill Leslie, 80 mekik, 20 ters mekik, 40 yan makas,60 sağ-sol bel çevirme, 120 havada pedal çevirme yapıldı.
çok güzel hergün böyle devam edelim
Ben bugün hep yattim. Yarin daha iyi olurum umarim. Insallah mide gribi olmamisimdir. PAzartesi esim geliyor zaten 7 günde bir görüsüyoruz adami hasta karsilamak istemiyorum.
mrb kızlar bende 3-4 gündür başladım leslie ye. 6-7 kilo fazlam var. ve neredeyse fazla kilonun tamamı üst bölgelerde. bunun karın-bel-kol için olan videoları var mı? az önce 3 mil yaptım. ama sürekli bacak bölgesine yükleniyo sanki videolarda karın bölgesinde bacaklardaki gibi bi ağrı sızı olmuyo yaptıktan sonra .birazdan da mekik çekmeyi düşünüyorum bana karın bölgesi için fayda gördüğünüz önerilerde bulunun lütfen :)
Merhaba, karın için ben mekik çekmeye başladım yürüyüş sonrası ve karın kaslarımın acıdığını ertesi gün hissettim demek ki işe yarıyor. Siz de deneyin derim. Bir de basit gibi görünse de işe yarayan bir hareket topluluğu özeti diyebileceğim bir tv. programı linki var. Bir göz atın derim.
http://www.youtube.com/watch?v=8XnkHCaD4ng
Merhaba, karın için ben mekik çekmeye başladım yürüyüş sonrası ve karın kaslarımın acıdığını ertesi gün hissettim demek ki işe yarıyor. Siz de deneyin derim. Bir de basit gibi görünse de işe yarayan bir hareket topluluğu özeti diyebileceğim bir tv. programı linki var. Bir göz atın derim.
http://www.youtube.com/watch?v=8XnkHCaD4ng
Ben bu ender saracın hareketlerini birkaç gün yapmıştım sonra unutmuş girmişim
Şimdi görünce hatırladım. Faydası var mıdırgerçketen
Iddia ettiği gibi 2 beden inceltir mi insanı
Ben hiç ihtimal vermiyorum nedense
ben bi yandan diyet uygulamaya çalışıyorum yarım yamalak da olsa. spor eklersem daha cabuk faydasını görürüm heralde. yarın o videodakileri de deneyim bugün pilim bitti:)
Geçmiş olsun canım, biran önce sağlığına ve eşine kavuşman dileğiyle...
2 Beden inceltirmi bilemem ama bir ara yapıyordum (eski zamanlarda) vücudum çok güzel toparlanıp sıkılaşmıştı +yürüyüşle.
ay kötü canım ya 7 günde bir üzüldüm senin adına çok geçmiş olsun canım bu aradaBen bugün hep yattim. Yarin daha iyi olurum umarim. Insallah mide gribi olmamisimdir. PAzartesi esim geliyor zaten 7 günde bir görüsüyoruz adami hasta karsilamak istemiyorum.
mrb kızlar bende 3-4 gündür başladım leslie ye. 6-7 kilo fazlam var. ve neredeyse fazla kilonun tamamı üst bölgelerde. bunun karın-bel-kol için olan videoları var mı? az önce 3 mil yaptım. ama sürekli bacak bölgesine yükleniyo sanki videolarda karın bölgesinde bacaklardaki gibi bi ağrı sızı olmuyo yaptıktan sonra .birazdan da mekik çekmeyi düşünüyorum bana karın bölgesi için fayda gördüğünüz önerilerde bulunun lütfen :)
Sagol canim, bugün daha iyiyim ama bitkinim biraz. Zaten iki gündür pek bir sey yiyemedigim icin de enerjim yok herhalde bugünü de sporsuz gecirecegim. Saglik daha önemli. Siz devam edin ben size yetisir arayi kapatirim iyilesince.