Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Isınma, hızlı 3 Mill Leslie, 80 mekik, 20 ters mekik, 40 yan makas,60 sağ-sol bel çevirme, 120 havada pedal çevirme yapıldı.

Ben bugün hep yattim. Yarin daha iyi olurum umarim. Insallah mide gribi olmamisimdir. PAzartesi esim geliyor zaten 7 günde bir görüsüyoruz adami hasta karsilamak istemiyorum.

leslie ile basladıgım yolculuga haftaya spor salonunda devam edıyorumm yuppiiiiiiiiiii :)))

mrb kızlar bende 3-4 gündür başladım leslie ye. 6-7 kilo fazlam var. ve neredeyse fazla kilonun tamamı üst bölgelerde. bunun karın-bel-kol için olan videoları var mı? az önce 3 mil yaptım. ama sürekli bacak bölgesine yükleniyo sanki videolarda karın bölgesinde bacaklardaki gibi bi ağrı sızı olmuyo yaptıktan sonra .birazdan da mekik çekmeyi düşünüyorum bana karın bölgesi için fayda gördüğünüz önerilerde bulunun lütfen :):KK3:

mrb kızlar bende 3-4 gündür başladım leslie ye. 6-7 kilo fazlam var. ve neredeyse fazla kilonun tamamı üst bölgelerde. bunun karın-bel-kol için olan videoları var mı? az önce 3 mil yaptım. ama sürekli bacak bölgesine yükleniyo sanki videolarda karın bölgesinde bacaklardaki gibi bi ağrı sızı olmuyo yaptıktan sonra .birazdan da mekik çekmeyi düşünüyorum bana karın bölgesi için fayda gördüğünüz önerilerde bulunun lütfen :):KK3:

Merhaba, karın için ben mekik çekmeye başladım yürüyüş sonrası ve karın kaslarımın acıdığını ertesi gün hissettim demek ki işe yarıyor. Siz de deneyin derim. Bir de basit gibi görünse de işe yarayan bir hareket topluluğu özeti diyebileceğim bir tv. programı linki var. Bir göz atın derim.

http://www.youtube.com/watch?v=8XnkHCaD4ng

Merhaba, karın için ben mekik çekmeye başladım yürüyüş sonrası ve karın kaslarımın acıdığını ertesi gün hissettim demek ki işe yarıyor. Siz de deneyin derim. Bir de basit gibi görünse de işe yarayan bir hareket topluluğu özeti diyebileceğim bir tv. programı linki var. Bir göz atın derim.

Ben bu ender saracın hareketlerini birkaç gün yapmıştım sonra unutmuş girmişim
Şimdi görünce hatırladım. Faydası var mıdırgerçketen
Iddia ettiği gibi 2 beden inceltir mi insanı
Ben hiç ihtimal vermiyorum nedense

Son düzenleme:

ben bi yandan diyet uygulamaya çalışıyorum yarım yamalak da olsa. spor eklersem daha cabuk faydasını görürüm heralde. yarın o videodakileri de deneyim bugün pilim bitti:)

Ben bu ender saracın hareketlerini birkaç gün yapmıştım sonra unutmuş girmişim
Şimdi görünce hatırladım. Faydası var mıdırgerçketen
Iddia ettiği gibi 2 beden inceltir mi insanı
Ben hiç ihtimal vermiyorum nedense

2 Beden inceltirmi bilemem ama bir ara yapıyordum (eski zamanlarda) vücudum çok güzel toparlanıp sıkılaşmıştı +yürüyüşle.

Son düzenleme:
ben bi yandan diyet uygulamaya çalışıyorum yarım yamalak da olsa. spor eklersem daha cabuk faydasını görürüm heralde. yarın o videodakileri de deneyim bugün pilim bitti:)

Evet çok daha iyi olur tabi. 20-25 kere yapın dediği hareketleri 3 set halinde yaparsan daha etkili olur.

Son düzenleme:
Günaydııın kızlar,

Dün 4 fast mile yaptım, bugün de 5 mile yapacağım inşallah. Acaba 5 fast mile var mı biliyor musunuz ?

Bu arada sabah tartıldım geçen haftadan itibaren 1 kilo vermişim. Yediklerime dikkat ediyorum tabii, 7'den sonra sadece su çok acıkırsam bir elma, hiç dayanamazsam bir tane kepekli galeta. :KK30: Nisan 15'e kadar hedefim toplam 4 kilo vermek. Buraya da kendi kendime konuşuyor gibi yazıyorum ama motivasyon oluyor işte bana :KK52:

Geçmiş olsun canım, biran önce sağlığına ve eşine kavuşman dileğiyle... :KK48:

Sagol canim, bugün daha iyiyim ama bitkinim biraz. Zaten iki gündür pek bir sey yiyemedigim icin de enerjim yok herhalde bugünü de sporsuz gecirecegim. Saglik daha önemli. Siz devam edin ben size yetisir arayi kapatirim iyilesince.

Ben bugün hep yattim. Yarin daha iyi olurum umarim. Insallah mide gribi olmamisimdir. PAzartesi esim geliyor zaten 7 günde bir görüsüyoruz adami hasta karsilamak istemiyorum.
ay kötü canım ya 7 günde bir üzüldüm senin adına :KK43: çok geçmiş olsun canım bu arada :KK43:

oluyor canım bende genel anlamda üstü geniş bi insanım başlamadan önce sırt yağlarım kollarım berbattı sütyen altından fırlıyordu ve şu an gidiyor yavaş yavaş. kol indirme kaldırma hareketleri diz kaldırıken kolu uzutma vs hepis faydalı oluyor

http://www.youtube.com/watch?v=L2G8mi_2beU bunu yaptım cuma günü kızlar üstüne de 3 mil power yaptım cumartesi berbat oldum aralıktan beri yapıyorum bacaklarım hiç bu kadar ağımadı ilk video resmen mahvetti beni benim yaptığım20 küsür dakikalıktı. o kadar ağrıdı ki cumartesi yapmadım bugün yaparım ama

X