Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
buarada canan karatayın bahsi geçmiş gecenlerde starda sabah melek programına cıkmıstı yemeklerınıze bol bol zeytınyagı bol bol tereyagı koyun korkmayın dıyodu bana cok tuhaf geldı, tamam yenır ıkısıde ama bol bol da ne demek ınsanları resmen yaglı yemege teşvik edıyomuş gıbı geldi

kitaplarını okuyun, okumadan sadece bir cümleden önyargılı olmayın, o cümleyi neden söyledi, neden vücudun hücrelerin yenilenmesi için yağa ihtiyacı var...boş kadın değil, öylesine diyet programları yazan birisi değil, kadın dünya çapında bir profesör
lütfen şu biyografiden aldığım cümlelere iki dakikanızı ayırın

1972 yılında İstanbul Üniversitesi Tedavi Kliniği'nde iç hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. İngiliz hükümeti bursu ile Liverpool Regional Cardiac Center'da kardiyoloji alanında uzmanlık eğitimine başladı. 1974-1976 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Tedavi Kliniği'nde baş asistan olarak çalıştı.

Bu sırada Türkiye'de bir kardiyolog olarak (cerrahi yardım almaksızın) bir ilki gerçekleştirdi. Kalıcı ve geçici kalp pili implantasyonu tekniğini başarıyla uyguladı. Koroner Yoğun Bakım'da 'Vena Subklavya Ponksiyon' tekniğini yerleştirdi.

1976-1978 yılları arasında, Güney Afrika Cape Town Üniversitesi Groote Schuur Hastanesi'nde, dünyada ilk kez kalp nakli ameliyatını gerçekleştirmiş olan Christian Barnarnd'ın ekibinde çalıştı. Doçentlik tezini kalp nakli yapılmış hastalar üzerinde gerçekleştirdi. 1979 yılında doçent oldu.

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde, Cape Town'da eğitimini görmüş olduğu (şu anda ülkemizde yaygın bir şekilde uygulanmakta olan) 'femoral arter' yolu kullanılarak yapılan koroner anjiyografi tekniğini (Judgkin tekniği) yine ilk kez ülkemizde uyguladı ve bu uygulamayı ülkemize yerleştirdi. 1987-1995 yılları arasında State University of New York Health Science'de kalp hastalıkları alanlarında araştırmalar yaptı.
1995-1997 yılları arasında Gaziantep ve İstanbul'daki birçok özel hastanede, 'koroner yoğun bakım' ve 'koroner anjiyografi laboratuvarları'nı kurdu.

1997-2002 yılları arasında Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2002-2006 yılları arasında da Kadir Has Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı.

2006-2010 yılları arasında Türkiye'de ilk ve tek sağlık üniversitesi olan İstanbul Bilim Üniversitesi'nde rektörlük yaptı. Halen İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalları'nda öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.Alıntı: http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=4809

elbet ben karatayın avukatı değilim, bunu sizi düşündüğüm için paylaştım, Türkiye'de tıpta ilkleri başaran bir kişi, tüm kitaplarını okudum ve herkese de veriyorum okuyun diye. çünkü berbat beslendik bu yaşa kadar :KK47: saçma sapan amerikan diyetleriyle kilo al ver al ver zarar ziyandan başka bir şey değil.

örneğin benim allerjik astım hastası olmamın nedeni küçükken bol bol tatlı meyve ve bal yedirmeleri, karaciğer yağlanmamın nedeni karbonhidrata olan bağlılığım, bu ikisini şekeri ve karbonhidratı bırakmadıkça değerlerim düşmeyecek.
kolestrolün aslında ne olduğunu öğrendim, iştahı düzenleyen leptin hormonunun önemini öğrendim. Glukagonu insülini öğrendim.
vücuda yararlı olanın zeytinyağı tereyağı ve protein olduğunu öğrendim.
bir tabak dolusu meyve yemenin zarar olduğunu, tüm işlenmiş gıdalardan uzak durmak gerektiğini öğrendim.

tüm bunları gerçekleştirebilmek zaman alacak, çünkü sen karar versen de gittiğin yerde hemen ağzına karbonhidrat ve şeker sokuveriyorlar. ve bir kere yedin mi şeker dengen altüst oluyor yedikçe yiyesin geliyor kısırdöngü yeniden başlıyor. tüm çevreme bunları anlatmaktan bıkmış olsam da kendi sağlığım ve sevdiklerimin sağlığı için anlatmaya devam ediyorum :KK34:

Son düzenleme:
Bu arada şeker ve karbonhidratı yemeden insan yaşayamaz önermelerine önden cevabımı yazmak isterim: insanoğlu eskiden bu kadar şeker ve karbonhidrat tüketmiyordu. bunlar sonradan sağlıklı yiyecekleri işleyerek üretildi. artan insan nüfusuna besin sağlamak için mecbur ekmek yaptılar, boş besin... rafine şeker.. yakın zamana kadar dünyada şeker diye bir besin kullanılmıyordu bile. hep sonradan üretilen kıtlık çözümleri. ve bol bol işkendikleri için sadece boş besin değil, üstelik zararlılar da.

ben uyguladım mı, bir buçuk sene önce uyguladım ve on iki kilo verdim, ama ne oldu, çevrem o kadar çok baskı yaptı ki, zorla önüme bunları koydular bir tanecik ye hatırımiçin ne oluuur bir tanee tadına baak misafirliğe geldin yemezsen yüzüne bakmam, senin bu yaptığın ayıp, ikramı yememek terbiyesizliktir laflarından bıkınca o disiplin bitti :KK9: eee yettiii laaan diye isyan ettim adeta :KK9: döndüm başa, eski kiloma :KK9:

4 Fast mile yaptım. Aslında o kadar yorgunum ki hiç Halim yoktu ama zorladımkendimi. Bu hafta kilo aldım biraz hemen vermem gerek

Ben bu aralar aşağıdaki bu videoyu yapıyorum "Leslie Sansone, Rock and Tone" bana sanki 3 milden bile iyi geldi hem 20 dk tabi ben iki kere yapıyorum 40 dk ediyor.

ilkini ağırlıkla ikincisini normal yapıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=bsCJJ9M7cj0

SabahKahvesi_
Bu arada şeker ve karbonhidratı yemeden insan yaşayamaz önermelerine önden cevabımı yazmak isterim: insanoğlu eskiden bu kadar şeker ve karbonhidrat tüketmiyordu. bunlar sonradan sağlıklı yiyecekleri işleyerek üretildi. artan insan nüfusuna besin sağlamak için mecbur ekmek yaptılar, boş besin... rafine şeker.. yakın zamana kadar dünyada şeker diye bir besin kullanılmıyordu bile. hep sonradan üretilen kıtlık çözümleri. ve bol bol işkendikleri için sadece boş besin değil, üstelik zararlılar da.

ben uyguladım mı, bir buçuk sene önce uyguladım ve on iki kilo verdim, ama ne oldu, çevrem o kadar çok baskı yaptı ki, zorla önüme bunları koydular bir tanecik ye hatırımiçin ne oluuur bir tanee tadına baak misafirliğe geldin yemezsen yüzüne bakmam, senin bu yaptığın ayıp, ikramı yememek terbiyesizliktir laflarından bıkınca o disiplin bitti eee yettiii laaan diye isyan ettim adeta döndüm başa, eski kiloma

browniintensem
merhaba bu leslie nedir tam olarak ? yürüyoruz inceliyor muyuz belli bir kalori söylüyorlar mı nasıl oluyor

Sevgili yeşil erik bu videoyu paylaştığınız için teşekkürler baktım hoşuma gitti ben de ağırlıklarla 4 fast miles ya da 3 fast milesın arkasından yaparım diye düşünüyorum.. gelişmeleri bildirirseniz sevinirim.

Sabah kahvesi öncelikle adınız çok güzel kahveyi çok severim sabahları :) bu mesajdakileri birebir yaşadığım için cevap verme isteği duydum. İkramı yememek terbiyesizliktir olayına nasıl sinirleniyorum anlatamam, daha sonra kilo alınca o ye ye diye baskı yapanlar hemen söylüyor aa kilo almışsın diye.. İnsanlar çok acımasız gerçekten. Ama bizim de suçumuz var hayır demeyi öğrenmemiz lazım.

browniintensem, Leslie evde yürüyüş yaptıran çok enerjik çok tatlı bir ablamız :) Evet yürüyüp inceliyoruz belli bir kalori videolarda söylenmiyor ama sitesinde her mil başına 100 kalori yakıldığı söyleniyor tabi ki bu kişinin boyuna kilosuna ve hareketleri yapış şekline göre değişir. Ağırlık kullanırsanız kalori yakımınız daha fazla olacaktır.

Bu arada Leslie işe yarıyor ama düzenli yapılması lazım. Ben önceden düzenli yaparak 2,5 -3 ay gibi bir sürede 10 kilo vermiştim. Şimdi de aynını hedefliyorum ama bir türlü oturtamadım düzenimi.

Bugünden itibaren haftada 6 gün Leslie yapacağım inşallah.. güzel bir diyet de uygulayacağım martın sonuna kadar bakalım kaç kilo vereceğim heyecanla bekliyorum :)

Son düzenleme:
rock and tone yapildi bahar temizligine devam edebilirim. Cok yogun oldugum günlerde kisa videolar can simidi gibi yetisiyor.Hem sporumu yapmis oluyorum hem islerimi halledebiliyorum. Bi tur da aksam yaparim.

Bu leslienin kac videosu var acaba? Bunu da bugün buldum

http://www.youtube.com/watch?v=85eE7mmaItM

Bu aksam walk and tone olani yaptim listemde vardi ama hic denememistim. Cok yorgun oldugum icin kisa bir video yapayim hic olmazsa dedim.

Merhabalar

Bana leslie'nin son dönemdeki videoları daha farklı ve güzel geldi. Özellikle bir hızlanıp sonra yavaşlayan sonra tekrar hızlanan videolar yapması daha kolay etkisi de iyi gibi geldi bana. Siz ne dersiniz?

Sevgili yeşil erik bu videoyu paylaştığınız için teşekkürler baktım hoşuma gitti ben de ağırlıklarla 4 fast miles ya da 3 fast milesın arkasından yaparım diye düşünüyorum.. gelişmeleri bildirirseniz sevinirim.

Sabah kahvesi öncelikle adınız çok güzel kahveyi çok severim sabahları :) bu mesajdakileri birebir yaşadığım için cevap verme isteği duydum. İkramı yememek terbiyesizliktir olayına nasıl sinirleniyorum anlatamam, daha sonra kilo alınca o ye ye diye baskı yapanlar hemen söylüyor aa kilo almışsın diye.. İnsanlar çok acımasız gerçekten. Ama bizim de suçumuz var hayır demeyi öğrenmemiz lazım.

browniintensem, Leslie evde yürüyüş yaptıran çok enerjik çok tatlı bir ablamız :) Evet yürüyüp inceliyoruz belli bir kalori videolarda söylenmiyor ama sitesinde her mil başına 100 kalori yakıldığı söyleniyor tabi ki bu kişinin boyuna kilosuna ve hareketleri yapış şekline göre değişir. Ağırlık kullanırsanız kalori yakımınız daha fazla olacaktır.

Bu arada Leslie işe yarıyor ama düzenli yapılması lazım. Ben önceden düzenli yaparak 2,5 -3 ay gibi bir sürede 10 kilo vermiştim. Şimdi de aynını hedefliyorum ama bir türlü oturtamadım düzenimi.

Bugünden itibaren haftada 6 gün Leslie yapacağım inşallah.. güzel bir diyet de uygulayacağım martın sonuna kadar bakalım kaç kilo vereceğim heyecanla bekliyorum :)

Rica ederim kolay gelsin :KK34:

çok teşekkür ederim, adımı beğenmenize çok sevindim :KK16: sabah kahvesi gibisi... erkenden kalkmışsınız, güneş doğsam mı doğmasam mı nazlanırken terasta havayı ve kahve kokusunu içinize çekerek içmek gibisi...

çok doğru, ikramı yiyeceksin diye tutturanlar kilo aldığın an yüzüne ilk vuranlar oluyor :KK1:

Merhabalar

Bana leslie'nin son dönemdeki videoları daha farklı ve güzel geldi. Özellikle bir hızlanıp sonra yavaşlayan sonra tekrar hızlanan videolar yapması daha kolay etkisi de iyi gibi geldi bana. Siz ne dersiniz?

Hizlanip yavaslayanlar hiit kardio olanlar, bir anda kalp atisini hizlandirip tekrar tempoyu düsürüp tekrar hizlandiran calismalar yag yakiminda daha etkili. Ben de kisa olanlari da yapsam bu türleri tercih ediyorum artik. Etkilisi varken ötekilerle zaman harcamaya gerek yok.

derya1970 üyemizin dediği doğru oldu, öncelikle bunu bildireyim. Bana gün geçtikçe vücudun daha çok hareket isteyecek demişti. Kalkar kalkmaz aklımda ilk şey hemen spor yapmalıyım oldu. Bildiğiniz vücut istiyor, hareket et diyor, bana diyor, benim gibi bir miskine :KK9:

Kahvaltıyı az önce yaptım. Benim Leslie ve spor kıdemlilerimize bir sorum vardı. Yemekten sonra ne kadar beklesem spor için? Spor hocalarında çok çeşitli söylentiler var. Kimi iki saat bekle diyor kimi yarım saat yeter diyor. Ben tecrübelilerden yararlanmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Dün arkadaşım da yemekten sonra çok bekleme yoksa yediklerin yağa dönüşür, onların yağa dönüşmesine izin vermeden yakmalısın dedi.

Kafam karıştı iyice.

kızlar bende bi süredir leslie yapıyorum
size bi sorum olacak
hamilelik durumunda zararı olur mu bu sporun:26:

Hizlanip yavaslayanlar hiit kardio olanlar, bir anda kalp atisini hizlandirip tekrar tempoyu düsürüp tekrar hizlandiran calismalar yag yakiminda daha etkili. Ben de kisa olanlari da yapsam bu türleri tercih ediyorum artik. Etkilisi varken ötekilerle zaman harcamaya gerek yok.

Evet ben de böyle düşünmüştüm, 3 mil 4 mil hatta 5 millik uzun videolar gerçekten çok güzel hiçbirzaman lafım olmaz lakin benim gibi çoluk çocuğu olan iki de bir de anneeeee diye bağıranlar için kısa ve etkili videolar süper. Ben daha çok verim aldığımı düşünüyorum. Hem insanın gözü de korkmuyor, -ne var ki 20 dk yapıveriyim diyorsun, ama diğerleri 46-50 dk olanlar için hemen bir mazeret buluyor insan. Şiddetle tavsiye ederim herkese

kızlar bende bi süredir leslie yapıyorum
size bi sorum olacak
hamilelik durumunda zararı olur mu bu sporun:26:

Hamileliğinin kaçıncı ayında olduğuna ve daha önce hiç spor yapıp yapmadığına göre değişir bence ben hamileliklerimin ilk üç ayı kanamalarım ve düşük tehlikesi dolayısıyla hep yattığım için asla yürüyüş dahi yapamadım. Daha sonra 4-6 aylar arası hergün olmasa da yavaş şekilde dışarda yürüdüm 30-45 dk geçmedim. Leslie yapılır mı? sorusuna gelince buna ancak druna danışarak herhangi bir risk taşımıyorsan karar vermelisin. ben açık havada yürüyüşü tavsiye ederim. Bol oksijen daha iyi gelir.

çayı ve kahveyi şekersiz ve sütsüz severim zaten :KK34:
karatayı sevmediğiniz belli, yoksa bitter ye bir şey olmaz demezdiniz :KK1:
aynen :)

günaydın
karatayı ben de sevmiyorum. kadın dövecekmiş gibi konuşuyor. sen bilmiyorsun ben biliyorum diyor sürekli
bu hafta leslie yapamadım diye şiştim şiştim. dün akşam yaptım da kendime geldim azıcık. bu akşam da 4 fat mil yapıcam.
mutlaka indir çok güzel dediğiniz bir videosu var mı leslinin.
direk 1 mil 2 mil değil de eksantrik isimleri olan...
ya ben kadının şahsı ya da eğitimi ile ilgili bir lafım yok benim tarzıma uymuyor ben şeker çok yemem ama bir parça çikolata vs yerim benim diyet felsefem ye herşeyden ama az ye daha ööncede bu tarzda 10 kg verdim şimdi de 10 verdim 8 akldı geriye işte

Bu leslienin kac videosu var acaba? Bunu da bugün buldum

http://www.youtube.com/watch?v=85eE7mmaItM

Bu aksam walk and tone olani yaptim listemde vardi ama hic denememistim. Cok yorgun oldugum icin kisa bir video yapayim hic olmazsa dedim.
bunu biliyorum ben ama çok uzun ya sıkılıyorum ben yapoarken bunu benim favorim 3 mil hit radio :)

bugün 4 fast mil + 10 min booty workout yaptım,
birazdan dışarı çıkacağım,
çocukla dışarda olmak da yeterince spor oluyor.

X