Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

ben spor salonuna giderken,
oradaki hocam; "sabah sporunu hafif bir kahvaltıdan sonra yapın,
gün içinde spor yapılacaksa da yemekten 2 saat sonra" diyordu.

ben genelde, sabah hafif bir kahvaltı yapıp, sporumu yapıyorum.

Ben kahvaltıdan 1 buçuk saat sonra yapıyorum genelde.. Midenin çok dolu olmaması lazım spor yaparken yoksa verim alamıyorsun ..

4 fast miles yaptım ardından rock and tone yaptım süper hissediyorumm :)

arkadaşım yazmadan geçemedim,
adına ve resmine bayıldım,
yeşil eriğe hastayımmm,
Allahtan hamile falan değilim:))

yaa benim meleğim de bazen ben spor yaparken çok huysuzlanıyor,
(henüz anneee diye bağıramıyor ama:)))
bir şekilde oyalayıp tamamlıyorum ama, çocukla zor oluyor.

ben de hastasıyım olsa da yesek

Kizlar bir seye dikkatinizi cekmek istiyorum. Spor konusunda beni örnek almaniza seviniyorum tabii cok tesekkür ederim ancak ben su anda verdigim kilolari koruma evresindeyim. Dolayisiyla ben kardioyu azalttim, leslie nin kisa millerini ya da 2 mil yapiyorum. O yüzden kilo vermek isteyenler aaa bugün bunu yapmis biz de yapalim diye düsünmeyin. Kilo verebilmek icin en az 3 mil yapmaniz lazim bunu leslie de söylüyor. Kisa süreli yapip yine de kilo veriyorsaniz sansli bir azinligin icindesinizdir ancak. Kilosu cok olan arkadaslar da ilk etapta 2 millerle hizla kilo verirken belli bir seviyeye ulastiktan sonra kilo verimi icin 2 mil yetmeyecek. Sizi yaniltmak istemem.

bende yarına başlıcam... en kısa millden en uzun mille doğru..zamanla artırmayı düşünüyorum ..

bide bu videoları sabah- aksam yapsak nasıl olur acaba?

canım bayagı bı acıklamalı yazmıssın bunların cogu saglıklı yasamak ıcın araştıran ınsanların bıldıgı seyler sız benım şaşkınlıgımın asıl sebebını anlamamıssınız yada ben dogru anlatamadım. türkiyede zeytinyagı dısındakı sıvı yaglara da zeytınyagı dıyen ınsanları hem tv. dekı yemek programlarında hemde bırebır yuzyuze şahıt olmus bı kişi olarak bu ınsanlar "bol bol koyun bısey olmaz" dıye duyduklarında nasıl olacak ?yada pazardan acık alınan tereyaga guvenıpte fazla kullanmak ??? ben sadece bol bol kullanın demesıne sasırdım ustekı yazdıgım nedenlerden dolayı o yuzden bolbol degılde kararında herzaman en guzelı . bu arada ben sanslıyım heralde uzun yıllardır soguk sıkım zeytınyagı kullanıyorum tereyagımıda cok sukur evde yapıyorum her hafta taze taze

Merhaba, sindirim bol enerji isteyen bir vücut faaliyetidir. Yemekten hemen sonra yapılan spor bu enerjiden çalar ve hazımsızlık problemleri baş gösterir. En az 1-2 saat sonra yapılması uygundur diye okumuştum. Bunun yanında Doç.Dr. Ayşegül Çoruhlu, yemekten 1,5 saat sonra yapılan sporun yemekle alınan kaloriyi sıfırladığını söylüyor.

Son düzenleme:
bugün ilk açılışımı yaptım 3 mille başladım... ascık yoruldum

Ben bugun raporluyum. Sabahtan beri mide bulantisi kusma ne ararsaniz var. Sanirim ayaklarimi usuttum.

Su sicakliginin ne onemi oldugunu anlayamadim. Bir fark yaratacaguni sanmiyorum.

Canimcim ben ogrendim.soguya yakin ilik su ile yikanilmasi gerekli.aklinda bulunsun.sen 45 dk spor yap butun kaslarini calistir tas gibi yap vucutdaki yaglar erimeye baslasin.sograda gir sicak suya kaslar yumusasin spor bosa gitsin.fark budur tatlim.vucut senin secim senin.fit gunler...

Deryacım çok geçmiş olsun
3 mil power walk yaptım. Ben bu videoyu çok seviyorum

Senin adina sevindim ancak bana hitap seklinden hic hoslanmadim. Soru sordun yanit verdim. Dur suna haddini bildireyim tarzi bir usluba hic gerek yok.

Senin adina sevindim ancak bana hitap seklinden hic hoslanmadim. Soru sordun yanit verdim. Dur suna haddini bildireyim tarzi bir usluba hic gerek yok.

Canim sana ogle gelmis.benim konusma tarzim bu.buraya kafa dagitmaya giriyorum ben kapak yapmaya degil.ayrica buraya insanlar yardimlasmak icin giriyor.birsey hakkinda bilgi sahibi isen yorum yapiyosun
.bende senle bilgilerimi paylastim.belki biraz canlandirarak anlattim.ama hepsi bu.

Bugün çok yürüdüm yahu öğleden bu saate kadar dışarıdaydım ayaklarım sızlıyor..
Mart ayına verimli başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…