- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
derya1970 üyemizin dediği doğru oldu, öncelikle bunu bildireyim. Bana gün geçtikçe vücudun daha çok hareket isteyecek demişti. Kalkar kalkmaz aklımda ilk şey hemen spor yapmalıyım oldu. Bildiğiniz vücut istiyor, hareket et diyor, bana diyor, benim gibi bir miskine
Kahvaltıyı az önce yaptım. Benim Leslie ve spor kıdemlilerimize bir sorum vardı. Yemekten sonra ne kadar beklesem spor için? Spor hocalarında çok çeşitli söylentiler var. Kimi iki saat bekle diyor kimi yarım saat yeter diyor. Ben tecrübelilerden yararlanmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Dün arkadaşım da yemekten sonra çok bekleme yoksa yediklerin yağa dönüşür, onların yağa dönüşmesine izin vermeden yakmalısın dedi.
Kafam karıştı iyice.
derya1970 üyemizin dediği doğru oldu, öncelikle bunu bildireyim. Bana gün geçtikçe vücudun daha çok hareket isteyecek demişti. Kalkar kalkmaz aklımda ilk şey hemen spor yapmalıyım oldu. Bildiğiniz vücut istiyor, hareket et diyor, bana diyor, benim gibi bir miskine
Kahvaltıyı az önce yaptım. Benim Leslie ve spor kıdemlilerimize bir sorum vardı. Yemekten sonra ne kadar beklesem spor için? Spor hocalarında çok çeşitli söylentiler var. Kimi iki saat bekle diyor kimi yarım saat yeter diyor. Ben tecrübelilerden yararlanmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Dün arkadaşım da yemekten sonra çok bekleme yoksa yediklerin yağa dönüşür, onların yağa dönüşmesine izin vermeden yakmalısın dedi.
Kafam karıştı iyice.
Evet ben de böyle düşünmüştüm, 3 mil 4 mil hatta 5 millik uzun videolar gerçekten çok güzel hiçbirzaman lafım olmaz lakin benim gibi çoluk çocuğu olan iki de bir de anneeeee diye bağıranlar için kısa ve etkili videolar süper. Ben daha çok verim aldığımı düşünüyorum. Hem insanın gözü de korkmuyor, -ne var ki 20 dk yapıveriyim diyorsun, ama diğerleri 46-50 dk olanlar için hemen bir mazeret buluyor insan. Şiddetle tavsiye ederim herkese
arkadaşım yazmadan geçemedim,
adına ve resmine bayıldım,
yeşil eriğe hastayımmm,
Allahtan hamile falan değilim:))
yaa benim meleğim de bazen ben spor yaparken çok huysuzlanıyor,
(henüz anneee diye bağıramıyor ama:)))
bir şekilde oyalayıp tamamlıyorum ama, çocukla zor oluyor.
kitaplarını okuyun, okumadan sadece bir cümleden önyargılı olmayın, o cümleyi neden söyledi, neden vücudun hücrelerin yenilenmesi için yağa ihtiyacı var...boş kadın değil, öylesine diyet programları yazan birisi değil, kadın dünya çapında bir profesör
lütfen şu biyografiden aldığım cümlelere iki dakikanızı ayırın
elbet ben karatayın avukatı değilim, bunu sizi düşündüğüm için paylaştım, Türkiye'de tıpta ilkleri başaran bir kişi, tüm kitaplarını okudum ve herkese de veriyorum okuyun diye. çünkü berbat beslendik bu yaşa kadarsaçma sapan amerikan diyetleriyle kilo al ver al ver zarar ziyandan başka bir şey değil.
örneğin benim allerjik astım hastası olmamın nedeni küçükken bol bol tatlı meyve ve bal yedirmeleri, karaciğer yağlanmamın nedeni karbonhidrata olan bağlılığım, bu ikisini şekeri ve karbonhidratı bırakmadıkça değerlerim düşmeyecek.
kolestrolün aslında ne olduğunu öğrendim, iştahı düzenleyen leptin hormonunun önemini öğrendim. Glukagonu insülini öğrendim.
vücuda yararlı olanın zeytinyağı tereyağı ve protein olduğunu öğrendim.
bir tabak dolusu meyve yemenin zarar olduğunu, tüm işlenmiş gıdalardan uzak durmak gerektiğini öğrendim.
tüm bunları gerçekleştirebilmek zaman alacak, çünkü sen karar versen de gittiğin yerde hemen ağzına karbonhidrat ve şeker sokuveriyorlar. ve bir kere yedin mi şeker dengen altüst oluyor yedikçe yiyesin geliyor kısırdöngü yeniden başlıyor. tüm çevreme bunları anlatmaktan bıkmış olsam da kendi sağlığım ve sevdiklerimin sağlığı için anlatmaya devam ediyorum
Kafam karıştı iyice.
Kizlar leslie ile spordan sonra soguk su ilemi sicak su ilemi yikanmali
Su sicakliginin ne onemi oldugunu anlayamadim. Bir fark yaratacaguni sanmiyorum.
Deryacım çok geçmiş olsun
3 mil power walk yaptım. Ben bu videoyu çok seviyorum
Canimcim ben ogrendim.soguya yakin ilik su ile yikanilmasi gerekli.aklinda bulunsun.sen 45 dk spor yap butun kaslarini calistir tas gibi yap vucutdaki yaglar erimeye baslasin.sograda gir sicak suya kaslar yumusasin spor bosa gitsin.fark budur tatlim.vucut senin secim senin.fit gunler...
Senin adina sevindim ancak bana hitap seklinden hic hoslanmadim. Soru sordun yanit verdim. Dur suna haddini bildireyim tarzi bir usluba hic gerek yok.
Ben bugun raporluyum. Sabahtan beri mide bulantisi kusma ne ararsaniz var. Sanirim ayaklarimi usuttum.