Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
3mil ve 10 min booty work yaptım(bunu da azimle yapıyorum),
şimdi de temizlik yapacağım.

karatay konusunda ben de aynı fikirdeyim.
işe yaradığı kesin ama, ısınamayınca olmuyor.
(ısınıp ne yapacaksam,
elektrik alamadım)

2 mil daha, etti 8 mil
regl dönemimdeyim... leslie yaparken sonlara doğru artık midem bulanmaya başladı, yine de bitirdim.
alışkınım bu dönemlerde yatmaya... vücut isyan etti sanırım

bu arada karataya ısınamayan arkadaşlar kitaplarını okumayı deneyin
ille de istemiyorum derseniz de taş devri diyeti kitabı var, karatayın değil, başkasının, öneririm.
ama fikirleri birbirine paralel

Son düzenleme:

Ben bu aralar aşağıdaki bu videoyu yapıyorum "Leslie Sansone, Rock and Tone" bana sanki 3 milden bile iyi geldi hem 20 dk tabi ben iki kere yapıyorum 40 dk ediyor.

ilkini ağırlıkla ikincisini normal yapıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=bsCJJ9M7cj0

Son düzenleme:
Valla kizlar karatayin tipini degil fikirlerini uygulayacaksiniz. Kadini nüfusumuza gecirecek degiliz ya? Ayrica her sey bir yana cok da degerli bir bilim kadini. Onun sayesinde ben acliktan kurtuldum. Yumurta, ceviz, badem, findik, et bunlari yiyip yiyip kilo almiyorum ayrica da tika basa doyuyorum. Bire bir uyamiyorumdur zaten ben diyet olarak degil beslenme sekli örnegi olarak uyguluyorum ama cok faydasini gördüm.

En zevkli leslie videosu kesinlikle radio remix. Hem muzikler guzel hem de sıkıcı değil. Ben cok sevdim :)

1 mil 1,6 km ediyor canim. Amerikalilar km yerine deniz mili ölcüsünü kullaniyorlar.

cok tesekkur ederım, dusunmustum ama emın olmak ıstedım bu arada sız bayagı uzmansınız spor konusunda bı soru daha sormak ıstıyorum ben 64 kg yım 60 olmak ıstıyorum cok sıkmıyorum kendımı yanı cok sıkı bı rejım yapmıyorum sadece sekerlı lerden uzak durmaya calısıyorum eliptik bisikletle calısıyorum bırde leslie yapıyorum gunde kac mil yapsam faydasını gorurum yardımcı olursanız cok sebınırım sımdıden tesekkurler

buarada canan karatayın bahsi geçmiş gecenlerde starda sabah melek programına cıkmıstı yemeklerınıze bol bol zeytınyagı bol bol tereyagı koyun korkmayın dıyodu bana cok tuhaf geldı, tamam yenır ıkısıde ama bol bol da ne demek ınsanları resmen yaglı yemege teşvik edıyomuş gıbı geldi

Kilo verebilmek icin en az 3 mil olmak üzere haftanin 5-6 günü yapmalisin canim. Sonra istedigin kiloya inince haftada 3 de yapsan yetiyor.

Uzun yaşamanın sırrı

Almanya’da yapılan bir çalışma sonucuna göre sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz ömrü 20 sene uzatıyor.

Çalışma 45 yaş üzeri 500 denekle yapılıyor ve 18 yıl takip ediliyor. Hergün düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme ile; beden kitle indeksleri, kan basınçları, bel-kalça oranları ve kan bulgularının yaşıtlarına göre daha sağlıklı olduğu belirtiliyor.

Peki daha uzun ve sağlıklı yaşam için beslenmemizde nelere dikkat etmeliyiz?

*Hergün ihtiyacınız ölçüsünde bütün besin gruplarından almaya özen gösterin.

*Günde 2-2,5 lt su için, çay kahve tüketiminizi azaltın

*Yeşil veya beyaz çay tüketimine önem verin

*Lifden zengin beslenin

*Kalsiyum ve demir kaynaklı besinleri ihmal etmeyin

*D vitamini seviyenizi düzenli kontrol ettirin, gerekirse takviye alın

*Hücre sağlığı için C vitamini oldukça etkili, hergün C vitamini içeren besinlere yer verin

*Sebze ve meyveleri mevsiminde tüketmeye özen gösterin

*Aldığınız besinlerin taze olmasına dikkat edin

*Küflenmiş, çürümüş, filizlenmiş sebze ve meyveleri satın almayın, tüketmeyin

*Alkol, asitli içecekler ve sigaradan uzak durun

*Beyaz unlu besinler yerine tam tahıllı ürünleri tercih edin

*Ürün satın alırken etiket okuma alışkanlığı edinin, son kullanım tarihine dikkat edin

*Genetiği değiştirilmiş meyve ve sebzeleri tercih etmeyin

*İşlenmiş ürünlerden uzak durun, herşeyin doğalı ve doğala yakını en ideali

*Kızartma, mangal, barbekü, mikrodalgada pişirme yöntemlerini sıklıkla tercih etmeyin

Diyetisyen Özlem Sert Aydın

Merhaba, besinlerin hücrelerin içine taşınabilmesi için kaliteli yağlara ihtiyaç vardır bu yüzden yağsız diyetler vücut sağlığı için iyi değildir. Nedir bu yağlar ör; Soğuk sıkım zeytinyağı, doğal tereyağı (paketli ya da açık piyasa ürünlerine margarin ve katkı maddeleri eklenebiliyor, tercih etmeyin) hindistancevizi yağı, kiril yağı, omega3, yağlı tohumlar tüketmek(çiğ fındık, çiğ fıstık, çiğ ceviz,çiğ kaju, çiğ badem vb.) Bu tip yağlı besinleri kilo verme sürecinde akşam yemeği öncesinde ki öğünlerde tüketmek iyi olacaktır. Ayrıca salatalarınızı ve çiğ sebzeleri veya sularını yağ ekleyerek tüketin ki içinde bulunan yağda eriyen vitaminlerden yararlanabilsin vücudunuz.Bu arada bol tüketin derken boca edin, için der gibi bir anlam çıkmasın. İnsanlar diyet mantığı ya da yağ zararlı (kaliteli yağlar kasdedilen) düşüncesi ile iyice yağı kısabiliyor. Her şeyin abartısı fayda vermeyebilir diyerek kullanmak gerekir. Sağlıklı günler...

Son düzenleme:

Paylasim icin tesekkür ederiz. Birebir herseye uyamasak da ben son bir yildir daha dikkat ediyorum bu konuya ve faydasini da gördüm.

2 mile radio remix yaptım. Kaburga ve omuzlarda hamlama hissediyorum, demek ki oralar hiç çalışmıyormuş bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…