Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba kızlar. Hepinize kolay gelsin.

Az önce indirdim ben de yapıcam bugün. En son Cumartesi spor yapmıştımsonra hastalıktan yapamadım sanki vücudum şişmiş gibi hissediyorum
Papatyacım merhaba nasilsin. Geçmiş olsun.neyseki geçmiş şükür.o video hangisi canım......

Az önce indirdim ben de yapıcam bugün. En son Cumartesi spor yapmıştımsonra hastalıktan yapamadım sanki vücudum şişmiş gibi hissediyorum
Geçmiş olsun. Sağlık olmayınca her şey boş. Ben de geçen hafta regl olduğumdan pek yapamamıştım, yarın da hiç vakit kalmıyor, bir daha cuma yapacağım artık

Şu an canım acayip kahve ve kek istiyor. Ne yapacağımmmmm....
Yememem lazım...
Benim şu tatlı isteğimi yenmem lazııııımmmmmm.

Hemen 3 mile Leslie yapıyorum

Merhaba kızlar. Hepinize kolay gelsin.

Papatyacım merhaba nasilsin. Geçmiş olsun.neyseki geçmiş şükür.o video hangisi canım......

Merhaba canım çok teşekkür ederim. Radio remiz 3 mil. Bugün indirdim Youtube dan . Yaptım ve beğendim.

1 mil 15 dakika ya, 20 dk da pilim bitti yine, bari biraz hareket yapayım dedim: mekik, kollar, bacaklar, bel hareketleri...
Toplamda 35 dk. sürdü.
Benim de 1 saat durmadan spor yapabildiğim günlerim gelecek mii ?...
derya1970 siz ne kadar yaptınız bugün?

benim eskilerle birlikte toplam 4 mil oldu amma da çok yapmışım şubat ayını toplam 10 mille bile kapatamayacağım...

Son düzenleme:

Ooo ben neler yapmadim ki? Sabah kizimla 1 saat disarda yürüyüs, ögleden sonra yarim saat bölgesel hareketler ve 2 mil leslie. Bir de ev temizligi... Daha ne olsun? Ama ben hep böyleyim canim biraz fazla hareketli bir insanim. Duramam hic yerimde. Olur sizlerin de kondisyonu artar. Spora alistikca enerjin de artacaktir.

Umarım olur çok sevindim okurken bile hayal etmesi bile güzel.
Özellikle eşim çok şikayetçi. Çok yavaşım. Ölü balık gibiyim. Tabi öncelikle kendime saygım söz konusu. Kendime çok kızıyorum.
Özeline karışmak gibi olmazsa eğer boyunu kilonu yazabilir misin?
Şu sıralar idolüm sensin de
Karataya göre bir insan kendi vücudunu kendisi şekillendirebilir. Genetik olayının artık geçerli olmadığını söylüyor. Yani yavaş bir insan kendi kendine hareketlenerek metabolizmasını hızlandırabilir. O da hareketli enerjik biri olabilirmiş. Ben böyleyim deyip kenara çekilmeyeceğim. Değişmek istiyorum.

Benim boyum 156 cm kilom 57 su an. Normal yillardir oldugum kilo 55ti ona ulasmaya calisiyorum ama artik olmasa da memnunum simdiki kilomdan. Bak canim ben sana kendimden örnek vereyim. Ben hasimoto hastasiyim. Yani tiroitlerim ileri derecede yavas calisiyor. Ömür boyu ilac kullanmam gerekiyor. Ilac tedavisine baslamadan önce basimi kaldiramazdim yorgunluktan. Doktorum metabolizmami hizlandirmak icin hareket etmemi tavsiye etti. Hirs yaptim yavas yavas yürüye yürüye forma girdim. Tabii ilaclarin da etkisi oldu. Daha bilincli spora basladiktan sonra da enerjim daha cok artti. Olmaz diye bir sey yok. Karatayi ben de cok seviyorum. Beslenme düzenimi de ona göre düzenledim neredeyse tamamen. Hersey beynimizde bitiyor. Beynini ne sekilde yönlendirirsen sana onu yaptiriyor.

Doğru kişiyi idol seçmişim kendime. Afferin bana Akıllandım. Kesin senin gibi olacağım. Ben de şu an çok hırslıyım. Aslında son bir haftadır acayip kızıyorum kendime, yaşadığım bazı itilip kakılmalardan ötürü, nasıl kendime bunu yaptım dedim. Uyandım adeta. İnsanlar acımasız oluyor. Diğer yandan düşününce de iyi oldu diyorum. İnsanlar ağzına geleni söylüyorlar sanki karşındaki kişinin duygusu yokmuş gibi. Birini toplum içinde aşağılamak sanki onu yükseltecek, sanki aşağıladığı kişinin sırtına basıp çıkacak yükselecek gibi.
Geçen sene bu yavaşlığım için doktora gittim bana ilaç başladı hormon dengem bozukmuş. Hemen kilo vermelisin spor yapmalısın ve gece uykularını düzeltmelisin dedi. Kronik kas yorgunluğuna dönüşecek eğer müdahele etmezsen dedi.
Bu arada çok geçmiş olsun hatta geçmiş bile, tebrik ederim, bildiğin başarmışsın.

Sevgili ceruschka bana 3 mille 4 mili dönüsümlü mü yapayim diye sormus buradan yanitlayayim genel paylasim olsun ki paylasimlarimizdan herkes faydalansin. Videolari ne kadar degistirirseniz o kadar faydasi olur. Leslie de farkli videolarimi yapin diyor vücut alismasin hep ayni hareketlere diye. Onun düzenini herkes kendi belirleyebilir. Ister bir gün birini bir gün digerini, ister haftada bir ama degistirin.

ah ben ne güzel yapıyordum onbeş tatil girdi düzenim mahvoldu ve vücudum bıaktı tekrar kendini nasıl geri dönecem şimdi ufak ufak leslie yapıom ama nerde o inmiş göbeğim ya çok mutsuzum çoooook

ah ben ne güzel yapıyordum onbeş tatil girdi düzenim mahvoldu ve vücudum bıaktı tekrar kendini nasıl geri dönecem şimdi ufak ufak leslie yapıom ama nerde o inmiş göbeğim ya çok mutsuzum çoooook

kilon çok iyi, o kadar da salmış sayılmazsın, çabuk toparlanmaya bak canım Lesliem benim, insanı nasıl da canlandırıyor :122:

Spor ne yazik ki acimasiz bi dost canim. Ömür boyu yapacaksin. Ama o kadar ara bir sey degil leslieye devam et toparlanirsin yine.

Bugün Radio Remix 3 mile yaptım, ekleyen arkadaşa teşekkür ediyorum, çok sevdim. Sonrasında da karın egzersizleri yaptım.

Şu an canım acayip kahve ve kek istiyor. Ne yapacağımmmmm....
Yememem lazım...
Benim şu tatlı isteğimi yenmem lazııııımmmmmm.

Hemen 3 mile Leslie yapıyorum
kahve içiyorum ben ya gündüz içersem içine biraz süt kouyorum akşam içersem şekersiz ve sütsüz sade iç sende yanında bir parça bvitter ya bişey olmaz :)

şu karatay kadını bir ben sevmedim ya :)

Günaydııın,

Dün akşam hızlı 4 mil yaptım, gayet güzeldi. Canım inanılmaz kahve istedi ama içmedim, yemekten sonra bol su içtim. Bir tane de elma yedim. Hala ölçemedim belimi ve basenimi. Ama her gün 3 kere tartılıyorum Daha yeni başladığım için kilom aynı tabii. Kendimi daha dinç hissediyorum ama ve de daha mutlu.

çayı ve kahveyi şekersiz ve sütsüz severim zaten
karatayı sevmediğiniz belli, yoksa bitter ye bir şey olmaz demezdiniz

Son düzenleme:
günaydın
karatayı ben de sevmiyorum. kadın dövecekmiş gibi konuşuyor. sen bilmiyorsun ben biliyorum diyor sürekli
bu hafta leslie yapamadım diye şiştim şiştim. dün akşam yaptım da kendime geldim azıcık. bu akşam da 4 fat mil yapıcam.
mutlaka indir çok güzel dediğiniz bir videosu var mı leslinin.
direk 1 mil 2 mil değil de eksantrik isimleri olan...

Ben de ısınamadım hiç ona. Birazcık tatlı dilli olsa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…