Papatyacım merhaba nasilsin. Geçmiş olsun.neyseki geçmiş şükür.o video hangisi canım......
Az önce indirdim ben de yapıcam bugün. En son Cumartesi spor yapmıştımsonra hastalıktan yapamadım sanki vücudum şişmiş gibi hissediyorum
Geçmiş olsun. Sağlık olmayınca her şey boş. Ben de geçen hafta regl olduğumdan pek yapamamıştım, yarın da hiç vakit kalmıyor, bir daha cuma yapacağım artık
Az önce indirdim ben de yapıcam bugün. En son Cumartesi spor yapmıştımsonra hastalıktan yapamadım sanki vücudum şişmiş gibi hissediyorum
Merhaba kızlar. Hepinize kolay gelsin.
Papatyacım merhaba nasilsin. Geçmiş olsun.neyseki geçmiş şükür.o video hangisi canım......
1 mil 15 dakika ya, 20 dk da pilim bitti yine, bari biraz hareket yapayım dedim: mekik, kollar, bacaklar, bel hareketleri...
Toplamda 35 dk. sürdü.
Benim de 1 saat durmadan spor yapabildiğim günlerim gelecek mii ?...
derya1970 siz ne kadar yaptınız bugün?
benim eskilerle birlikte toplam 4 mil olduamma da çok yapmışım şubat ayını toplam 10 mille bile kapatamayacağım...
Ooo ben neler yapmadim ki? Sabah kizimla 1 saat disarda yürüyüs, ögleden sonra yarim saat bölgesel hareketler ve 2 mil leslie. Bir de ev temizligi... Daha ne olsun? Ama ben hep böyleyim canim biraz fazla hareketli bir insanim. Duramam hic yerimde. Olur sizlerin de kondisyonu artar. Spora alistikca enerjin de artacaktir.
Umarım olur çok sevindim okurken bile hayal etmesi bile güzel.
Özellikle eşim çok şikayetçi. Çok yavaşım. Ölü balık gibiyim. Tabi öncelikle kendime saygım söz konusu. Kendime çok kızıyorum.
Özeline karışmak gibi olmazsa eğer boyunu kilonu yazabilir misin?
Şu sıralar idolüm sensin de
Karataya göre bir insan kendi vücudunu kendisi şekillendirebilir. Genetik olayının artık geçerli olmadığını söylüyor. Yani yavaş bir insan kendi kendine hareketlenerek metabolizmasını hızlandırabilir. O da hareketli enerjik biri olabilirmiş. Ben böyleyim deyip kenara çekilmeyeceğim. Değişmek istiyorum.
Benim boyum 156 cm kilom 57 su an. Normal yillardir oldugum kilo 55ti ona ulasmaya calisiyorum ama artik olmasa da memnunum simdiki kilomdan. Bak canim ben sana kendimden örnek vereyim. Ben hasimoto hastasiyim. Yani tiroitlerim ileri derecede yavas calisiyor. Ömür boyu ilac kullanmam gerekiyor. Ilac tedavisine baslamadan önce basimi kaldiramazdim yorgunluktan. Doktorum metabolizmami hizlandirmak icin hareket etmemi tavsiye etti. Hirs yaptim yavas yavas yürüye yürüye forma girdim. Tabii ilaclarin da etkisi oldu. Daha bilincli spora basladiktan sonra da enerjim daha cok artti. Olmaz diye bir sey yok. Karatayi ben de cok seviyorum. Beslenme düzenimi de ona göre düzenledim neredeyse tamamen. Hersey beynimizde bitiyor. Beynini ne sekilde yönlendirirsen sana onu yaptiriyor.
ah ben ne güzel yapıyordum onbeş tatil girdi düzenim mahvoldu ve vücudum bıaktı tekrar kendini nasıl geri dönecem şimdi ufak ufak leslie yapıom ama nerde o inmiş göbeğim ya çok mutsuzum çoooook
ah ben ne güzel yapıyordum onbeş tatil girdi düzenim mahvoldu ve vücudum bıaktı tekrar kendini nasıl geri dönecem şimdi ufak ufak leslie yapıom ama nerde o inmiş göbeğim ya çok mutsuzum çoooook
Bugün Radio Remix 3 mile yaptım, ekleyen arkadaşa teşekkür ediyorum, çok sevdim. Sonrasında da karın egzersizleri yaptım.
kahve içiyorum ben ya gündüz içersem içine biraz süt kouyorum akşam içersem şekersiz ve sütsüz sade iç sende yanında bir parça bvitter ya bişey olmaz :)Şu an canım acayip kahve ve kek istiyor. Ne yapacağımmmmm....
Yememem lazım...
Benim şu tatlı isteğimi yenmem lazııııımmmmmm.
Hemen 3 mile Leslie yapıyorum
şu karatay kadını bir ben sevmedim ya :)Umarım olur çok sevindim okurken bile hayal etmesi bile güzel.
Özellikle eşim çok şikayetçi. Çok yavaşım. Ölü balık gibiyim. Tabi öncelikle kendime saygım söz konusu. Kendime çok kızıyorum.
Özeline karışmak gibi olmazsa eğer boyunu kilonu yazabilir misin?
Şu sıralar idolüm sensin de
Karataya göre bir insan kendi vücudunu kendisi şekillendirebilir. Genetik olayının artık geçerli olmadığını söylüyor. Yani yavaş bir insan kendi kendine hareketlenerek metabolizmasını hızlandırabilir. O da hareketli enerjik biri olabilirmiş. Ben böyleyim deyip kenara çekilmeyeceğim. Değişmek istiyorum.
kahve içiyorum ben ya gündüz içersem içine biraz süt kouyorum akşam içersem şekersiz ve sütsüz sade iç sende yanında bir parça bvitter ya bişey olmaz :)
şu karatay kadını bir ben sevmedim ya :)
günaydın
karatayı ben de sevmiyorum. kadın dövecekmiş gibi konuşuyor. sen bilmiyorsun ben biliyorum diyor sürekli
bu hafta leslie yapamadım diye şiştim şiştim. dün akşam yaptım da kendime geldim azıcık. bu akşam da 4 fat mil yapıcam.
mutlaka indir çok güzel dediğiniz bir videosu var mı leslinin.
direk 1 mil 2 mil değil de eksantrik isimleri olan...