merhaba kızlar
ben ne videolar denedim ama en keyif aldığım kesinlikle leslie. ben anladım ki ben öyle yerlerde sürünerek debelendiğim zaman bundan keyif almıyorum. leslinin karın bölgesine de faydası var bence. konusu geçmiş ben de yazayım bari 5 mili sevmiyorum ben. 3 milde bile daha çok terliyorum. bu aralar favorim 3 hızlı mil ve 4 hızlı mil...
aynen ya bende diyorum hep yerde sürünmek bana işkence zaten bende menüsküs var dizimin üstünde kedi pozisyonunda felan yapammam öyle hareketmerhaba kızlar
ben ne videolar denedim ama en keyif aldığım kesinlikle leslie. ben anladım ki ben öyle yerlerde sürünerek debelendiğim zaman bundan keyif almıyorum. leslinin karın bölgesine de faydası var bence. konusu geçmiş ben de yazayım bari 5 mili sevmiyorum ben. 3 milde bile daha çok terliyorum. bu aralar favorim 3 hızlı mil ve 4 hızlı mil...
Tebrik ederim gerçekten maşallah da diyeyim nazar değmesin :) azimle devam edince oluyor..
pzt gunu sınavım olmasına ragmen ders calısmayı akşama bırakıp
[h=1]Walk away the pounds with Leslie Sansone - 3 Mile Weight Loss yaptım yaşasınnnn :))) git su bacak yagları biiiiiii giittttttt [/h]
Dün 5 mile başlayıp 3 te bıraktım ama benim 5 milim çok hareketliydi, her hareket yürümü değil, koşma hızıyla yapılıyordu. Acaba bu 5 millerin videolarında böyle farklılıklar mı var:44:
merhaba canlar.....bugunde yaptım 4 fast mıl
3 mil yapılmıştır...
harikasınızzzbende 3 mil yaptm bıde squat yaptm kızlarrr heheh
Ben de deneyim diyorum onu ama tırsıyorum.:18:
ilk gun 30 squatla baslamıstm bacaklarım ertesı gun agrımıstı ama suan gayet alıstıgfım ıcın daha rahat yapıyorum.
harikasınızzzbende 3 mil yaptm bıde squat yaptm kızlarrr heheh
rapor: dün akşam 3 mil power yapıldı. size aolay anlatıyorum dün kahvaltı yapıyorum( 2 dilim etimek bir parça beyaz peynir 5 zeytin 1 bardak yeşilçay ) bizim çaycımız ve temizlik personelimiz dedi ki siz çok kg verdiniz etimekle mi diyorlar etimek yerken gördüler ya beni onların bile dikkatını çekmiş ki erkek bunlar çok şaşırdım. he etimek dedim güldüm :) neyse akşam eşim de dedi ki çok fark etti ya dedi baya iltifat etti şaşırdım neyse bu gazla sabah tartıya çıktım ki 1 kg daha vermişim toplam 9 oldu Allahım bi 9 daha versem başka bişey istemem :)
bugün leslieye başlayalı 5.günüm gündüz 4 mil fast yaptımhadi baklım bırakmak yok hergün yapıyorum aksatmadan 1 ay sonra fark olduğunu anlarsam yazıcam buraya leslie başlamadan önce resmimi çektim tabi diyetde dahil sporuma ayrıca günde 1 saat yürüyüş yapıyorum ins hepimiz istediğimiz vücuda sahip oluruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?