Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

Bende eylulden beri diyet ve lesliye basladim.hep 2 mile yada 3 mile yapardim.ilk defa bu sabahh 4 fast mile yaptim ve tişörtùmù sık suyu cikiyodu o derece terletti.

Hic birakmayalim bu leslie ablayi

Selam kızlar 1 ay sonra bildirime geldim kilolar gittikçe vermeside zorlaştı. Bugün itibariyle 56.9um. Benim tek sorunum kollarımda. Ne kadar zayflasamda o kollar istediğim inceliğe bir türlü gelemedi Kol yağlarını eritici video bulup başladım. 2 haftadır yapıyorum fakat ne kadar sürede etki eder fikri olan var mı acaba? :26:

ilk sonucu 5. haftanda alirsin birakma sakin :) ama en iyi halini 12.haftanda istedigin sekle kavusursun

Selam kizlar bende 5 gündür leslie yapiyorum 4 gün 2 mil yaptim ali$ma süreci icin bugün 3 mil fast walk yaptim

tbr ederim 2,5ay hiç brakmadan düzenli olarak mı yaptın canım valla büyük başarımaşallah

Evet canım haftada 6 gün yapıyorum ben çok gaza geldim 1 hafta hiç yapamamıştım gripten dolayı ama o hafta kilo almamıştım Leslie ile nasıl bıraktıysam öyle kalmıştı kilomda. Eskiden mümkünatı yok dizimden yukarı çıkamayan pantolonlar şortlar şimdi çok güzel oluyor. Her gün giyinip aynaya bakıyorum çok motive edici oluyor

bayanlar leslie basen ve popo eritiyor mu bilgisi olan var mışimdi 4mil yapıcamboşlamak yok
Kesinlikle eritiyor.Bütün vucudu düzene sokuyor..:)
pzt gunu sınavım olmasına ragmen ders calısmayı akşama bırakıp
[h=1]Walk away the pounds with Leslie Sansone - 3 Mile Weight Loss yaptım yaşasınnnn :))) git su bacak yagları biiiiiii giittttttt [/h]
Benim de bütün önceliklerimi bir kenara atıp leslie yaptığım o kadar zaman olmuştur ki:))Anlıyorum seni..1 aydır yapamıyorum ama başlıcam inşallah en kısa zamanda..
Derya ablacım selamlar uzun zaman giremedin internete leslie de yapamadım.Nasılsın? Yeni katılan çok arkadaşımız olmuş sevindim.İyi ki leslie var.Selam vermeden geçmek istemedim..

Merhaba kızlar :80: bende başladım leslieyle yürümeye. :81: inşallah devamını da getiririm

Hoş geldin yengec123. İnşAllah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz

Bugünkü raporum: Azcık kaçırdım hafta sonu malum..Leslie 3 mil weight loss walk +Victoria sacret angel butt+50 sguat yapıldı..

Netten baktım 15 dk 137.5 kalori... Müthiş,mutlaka denemeliyim.

Bu arada bugün tartıldım.Leslie ile 35.günüm

57.8 den 54.6 ya geldim.

herkese merhabalar,
ne kadar kalabalık olmuşuz,
hep beraber zayıflayalım,
bu durum çok motive edici oluyor.

ben de haftasonu birazcık kaçırdım,
akşamüstü 3 fast mill yaptım, mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…