Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Sevgili Leslie'ciler bir sorum olacaktı size..

Leslie Sansone hakkında forumları okuyorum yabancı ya da Türk fark etmez, bazı yerlerde(çok değil bir iki yerde rastladım) dışarıda yürüyüşün daha etkili olduğu yazıyor. Peki neden öyle ki? Leslie videoları (yani fast miles olanlar ve 5 mile fat burning olanlar için konuşuyorum gerisini yapmadım bilmiyorum) bence dışarıdaki yüryüş gibi etkili. Hatta daha etkili olabilir tekmeyi, arka tekmeyi, dizleri kaldırma hareketini, millerin sonundaki koşuyu dışarıdaki yürüyüşte yapmıyoruz ki. Çok da ter attırıyor videolar.

Ben bu söyleme katılmıyorum ama deneyimli arkadaşların fikirlerini öğrenmek istedim.

Simdi canim disarda yürüyüs kalori olarak daha fazla harcatiyor. Spor amacli tempolu yürüyüsten bahsediyorum tabii. Ama leslie de tüm vücut calismasi. O hareketleri sokakta yürürken yapamayiz. Leslie yapinca baska bölgesel yapmasan da etki ediyor. Ikisi de kendine göre faydali. Ben ne kadar yürüdügümü anlamiyorum temiz havayi seviyorum diye disarda yürüyüsü tercih ediyorum güzel havalarda. Ama sikilasmak icin tek basina yetmiyor.

İki haftadır yazmıyorum,çünkü bir tartının azizliğine uğradım. Moralim bozuktu.

1 ay önce bugün 57.8 ile başladım. 15 gün sonra tartılınca eski model bir şeyde 55 gelmiştim.

Daha sonra hassas birinide tekrar tartıldım. 56.3 geldim.

Öyle olunca hareketleri daha tempolu ve güçlü yapmaya başladım.

1 aydır yapıyorum. 2 gün 3 mil yaptım diğerleri 2 mil.

Dün sağlam bir tartıda tartıldım. 55.2 geldim.

merhabalar bugün diyette ve lesliede 4.günüm,
şimdi hits radio remixes yaptım.

ve tartıda da 4.300gr eksik çıktım.

4 günde 4 kg biraz fazla degil mi canim? Diyetini bi gözden gecir istersen. Spor yaparken alman gereken kalorinin altinda beslenirsen gücsüz kalir ve sagligini bozarsin. Haftada 1 kg normal diye düsünüyorum.

Ben de evde yürüyüşe bayılıyorum hareketleri daha özgür yapabildiğim için. Şimdi 4 fast miles yaptım ağırlıklarla çok iyi hissediyorum :)

Tebrikler ve maşallah :)

Canım bence de çok fazla . 4 günde 4 kilo hiç sağlıklıdeğil. Bi gözden geçir diyetini
Tebrik ederim canim bravo. Karnin dümdüz olmus kalcalar da cok farketmis popon minicik kalmis. Leslie den baska bir sey yapiyor muydun?

Çok teşekkür ederim. Ana spor olarak hep leslie yaptım. Genelde leslinin arkasına kısa videolar ekledim bir ara slim in six yaptım ama lesliden aldığım keyfi hiç bir spordan almıyorum. Vermem gereken 2 kilom kaldı

Evet ben de leslie'den çok keyif alıyorum severek spor yapmak çok güzel bir duygu herkese tavsiye ederim :)

bende bugun leslie 3 mil yaptım kızlar arkasındada 50 squat yaptım. leslie zorlamıyor ama squat yaparken öldum öldum dirildim

4 günde 4 kg biraz fazla degil mi canim? Diyetini bi gözden gecir istersen. Spor yaparken alman gereken kalorinin altinda beslenirsen gücsüz kalir ve sagligini bozarsin. Haftada 1 kg normal diye düsünüyorum.

teşekkür ederim,

bir süre ara verip, çok hızlı kilo almıştım,
şuanda hızlıca giden onlar.
haa tabi bir de kilo çok olunca malum, ilk zamanlar çok hızlı veriliyor.

daha önce diyetisyene gittiğimde de,
akapunktura gittiğimde de böyle oldu.

sonrasında çok daha yavaş veriyorum.

Dogru kilo cok olunca ilk zamanlar hizlica veriliyor sonra yavasliyor. Yanlis anlama canim sadece spor yaparken saglikli ve yeterince beslenmemiz de lazim o anlamda söyledim. Yoksa vücut bir süre sonra bitkin düsüyor. Insallah istedigin kiloya inersin.

şöyle anlatayım,
hani bir çoğumuzda vardırya;
"nasılsa diyete gireceğim, spora başlayacağım,
canım ne istiyorsa yiyeyim",
işte ben de bir süre bunu yaptım,
ve hızlıca kilo aldım,
şuanda giden o kilolar.

dediğim gibi daha önce uzmanlarla çalıştığımda da yaşadığım buydu.

asıl vermem gereken kilolara geldiğimde çok daha yavaş gidiyor.

yine de herkese teşekkürler.

Ben de bu sabah kizimla kisa bir yürüyüs yaptiktan sonra yarim saat kadar bölgesel calistim agirliklarla. Halim kalirsa aksama biraz da leslie yaparim. Bugünlerde adet dönemim bitmesine ragmen siskinlik var vücudumda. Bol bol su icmem lazim.

aa yanlış anlamadım,
çok teşekkür ederim.

ben tam açıklayarak yazmadığım için böyle oldu galiba.

ayrıca sizi takip ediyorum,
benim hayal bile edemeyeceğim kilolardasınız, maşallah

aa yanlış anlamadım,
çok teşekkür ederim.

ben tam açıklayarak yazmadığım için böyle oldu galiba.

ayrıca sizi takip ediyorum,
benim hayal bile edemeyeceğim kilolardasınız, maşallah

Sen de verirsin canim bu isin sirrini artik hepimiz ögrendik sanirim. Sporla da insan vücudunu istedigi gibi sekillendiriyor üstüne üstlük sagligina da katkida bulunuyor. Tüm bunlar da evde ekstra paralar harcamadan. Istikrarli ol yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…