Sevgili Leslie'ciler bir sorum olacaktı size..
Leslie Sansone hakkında forumları okuyorum yabancı ya da Türk fark etmez, bazı yerlerde(çok değil bir iki yerde rastladım) dışarıda yürüyüşün daha etkili olduğu yazıyor. Peki neden öyle ki? Leslie videoları (yani fast miles olanlar ve 5 mile fat burning olanlar için konuşuyorum gerisini yapmadım bilmiyorum) bence dışarıdaki yüryüş gibi etkili. Hatta daha etkili olabilir tekmeyi, arka tekmeyi, dizleri kaldırma hareketini, millerin sonundaki koşuyu dışarıdaki yürüyüşte yapmıyoruz ki. Çok da ter attırıyor videolar.
Ben bu söyleme katılmıyorum ama deneyimli arkadaşların fikirlerini öğrenmek istedim.
merhabalar bugün diyette ve lesliede 4.günüm,
şimdi hits radio remixes yaptım.
ve tartıda da 4.300gr eksik çıktım.
4 günde 4 kg biraz fazla degil mi canim? Diyetini bi gözden gecir istersen. Spor yaparken alman gereken kalorinin altinda beslenirsen gücsüz kalir ve sagligini bozarsin. Haftada 1 kg normal diye düsünüyorum.
Simdi canim disarda yürüyüs kalori olarak daha fazla harcatiyor. Spor amacli tempolu yürüyüsten bahsediyorum tabii. Ama leslie de tüm vücut calismasi. O hareketleri sokakta yürürken yapamayiz. Leslie yapinca baska bölgesel yapmasan da etki ediyor. Ikisi de kendine göre faydali. Ben ne kadar yürüdügümü anlamiyorum temiz havayi seviyorum diye disarda yürüyüsü tercih ediyorum güzel havalarda. Ama sikilasmak icin tek basina yetmiyor.
İki haftadır yazmıyorum,çünkü bir tartının azizliğine uğradım.Moralim bozuktu.
1 ay önce bugün 57.8 ile başladım. 15 gün sonra tartılınca eski model bir şeyde 55 gelmiştim.
Daha sonra hassas birinide tekrar tartıldım. 56.3 geldim.
Öyle olunca hareketleri daha tempolu ve güçlü yapmaya başladım.
1 aydır yapıyorum. 2 gün 3 mil yaptım diğerleri 2 mil.
Dün sağlam bir tartıda tartıldım. 55.2 geldim.
Canım bence de çok fazla . 4 günde 4 kilo hiç sağlıklıdeğil. Bi gözden geçir diyetinimerhabalar bugün diyette ve lesliede 4.günüm,
Tebrik ederim canim bravo. Karnin dümdüz olmus kalcalar da cok farketmis popon minicik kalmis. Leslie den baska bir sey yapiyor muydun?
merhabalar bugün diyette ve lesliede 4.günüm,
Canım bence de çok fazla . 4 günde 4 kilo hiç sağlıklıdeğil. Bi gözden geçir diyetini
Çok teşekkür ederim. Ana spor olarak hep leslie yaptım. Genelde leslinin arkasına kısa videolar ekledim bir ara slim in six yaptım ama lesliden aldığım keyfi hiç bir spordan almıyorum. Vermem gereken 2 kilom kaldı
4 günde 4 kg biraz fazla degil mi canim? Diyetini bi gözden gecir istersen. Spor yaparken alman gereken kalorinin altinda beslenirsen gücsüz kalir ve sagligini bozarsin. Haftada 1 kg normal diye düsünüyorum.
Bence de abartı.:44:
teşekkür ederim,
bir süre ara verip, çok hızlı kilo almıştım,
şuanda hızlıca giden onlar.
haa tabi bir de kilo çok olunca malum, ilk zamanlar çok hızlı veriliyor.
daha önce diyetisyene gittiğimde de,
akapunktura gittiğimde de böyle oldu.
sonrasında çok daha yavaş veriyorum.
Dogru kilo cok olunca ilk zamanlar hizlica veriliyor sonra yavasliyor. Yanlis anlama canim sadece spor yaparken saglikli ve yeterince beslenmemiz de lazim o anlamda söyledim. Yoksa vücut bir süre sonra bitkin düsüyor. Insallah istedigin kiloya inersin.
aa yanlış anlamadım,
çok teşekkür ederim.
ben tam açıklayarak yazmadığım için böyle oldu galiba.
ayrıca sizi takip ediyorum,
benim hayal bile edemeyeceğim kilolardasınız, maşallah