- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma kabus o göbek zaten
evet gidecek mi bakalım leslie devam umarım işe yarar
yoğurt ve yeşil çay bol tüketmek lazım yağ yakmaya ciddi anlamda yardımcı.
derya abla nasılsın nasıl gidiyor spor hayatın.. uğrayamadım ne zamandır ..bende callaneticse devam ediyorum ciddi ciddi faydasını gördüm ama devamlılık saglayamıyorum artık sımardım sanırım.
incelmiş görünüyorum başladıgımdan bu yana kilo vermiş gibi ama tartıya cıkıyorum vucut agırlıgım değişmemiş.
neden böyle. istediğim gibi oldum ama neden tartı oynamıyor. tartı sevmediğim rakamı gösterirken hamile kalmak istemiyorum onun üstünede kilo eklenecek nasılsa.
ne yapmam gerek sence ?
bu arada karbonatlı su içiyorum bol bol..
yeşilçay içiyorum ..
Iyiyim canim sen nasilsin? Ben ara vermeden devam ediyorum 57 kg indim cok sükür. Callaneticsi ben bir türlü yapamadim gitti. Faydasini anlatiyor yapanla r ama kilo verdirmiyor dogru. Kilo verebilmek icin kardio yapman lazim canim baska türlü olmaz. Kardio ve call i kombine edersen faydasini görürsün. O tür calismalarin sistemini anladim ben okuya okuya derindeki kaslari sikistiriyor ve ince görünüm sagliyor. Ama kilolar ve yag aynen kaliyor vücutta. Aman kalsin görüntü önemli diyorsan o ayri tabii.
Iyiyim canim sen nasilsin? Ben ara vermeden devam ediyorum 57 kg indim cok sükür. Callaneticsi ben bir türlü yapamadim gitti. Faydasini anlatiyor yapanla r ama kilo verdirmiyor dogru. Kilo verebilmek icin kardio yapman lazim canim baska türlü olmaz. Kardio ve call i kombine edersen faydasini görürsün. O tür calismalarin sistemini anladim ben okuya okuya derindeki kaslari sikistiriyor ve ince görünüm sagliyor. Ama kilolar ve yag aynen kaliyor vücutta. Aman kalsin görüntü önemli diyorsan o ayri tabii.
iyiyim abla bende sağol.evet aynen derinde ki kaslara etki ediyor ama işte tartıda oynasın istiyorum kardiyo yapamıyorum dayanamıyorum diyettede boğazımı tutmak pek kolay olmuyor bilmiyor napıcam.. akşam 6dan sonra yememem olayına baslıcam sanırım.. ya da aksam yemeginde bir kase çorba bir bardak ayran böyle böyle düşecek sanırı agırlık bilmiyorum :26:
merhaba hanımlar ben geldim
bugun 4 fast mil yapıcam...kilom 58 inş hedefim önce 55 olmak sonra 50 kg olmak ama 50 kılo olmam cok uzak gıbı duruyo ama bakaılım
callaneticse başlamadan önce34-36 arası ara beden olan pantolonuma giremiyordum hala aynı kilodayım ama call dan sonra girebiliyorum..
o yüzden şiddetle tavsiye ediyorum .. fakat tartı oy na mı yor
http://www.youtube.com/watch?v=CoN_rvyeG0Y
Bu 4 millik olan canim, 5 milligin de 2 milini yapabilirsin daha hafif digerine göre. Sonunda esnemeyi unutma sakin.
merhaba bende 4 fast miles bağımlısı oldum bende 57 kiloyum inşallah kurtuluruz bu yağcıklardan
Hizli 2 mil diye bir sey yok canim ben hizli millerden birinin 2 milini yapiyorum su an cok kilo verme derdinde olmadigim icin. Ben de gectigimiz aylarda aylarca gram veremiyordum belki okumussundur sonra birden 2 kg verdim. Bazen vücut direniyor. Karbonhidrat tüketimini dengele, seker ve seker iceren tuzak gidalara dikkat et fazla tuzlu yeme. Kolay gelsin.
Ben ee bugün 3 mîl yaptım. Albüme yeni foto ekledim kızlar . Yorumları bekliyorum