- 30 Ekim 2012
- 2.596
- 71
Ne kadar zaman oldu canim baslayali. Haftada 1 gün de olsa bos birakiyor musun?
2 hafta oldu ama sabırsızım herhalde biraz haftada 5 gün yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar zaman oldu canim baslayali. Haftada 1 gün de olsa bos birakiyor musun?
2 hafta oldu ama sabırsızım herhalde biraz haftada 5 gün yapıyorum
4 fast miles yaptım bugün ölçtüm ama milim incelme yok bende
Bence bu fast miles olan videolar yağ yakımı ve kondisyon sağlıyor. Ben de fast miles yapıyorum daha çok. Fark etmişsinizdir pek ince hareketler yok daha çok ter attırmaya yönelik videolar.
tamam iki hafta sonra ölçeyim o zaman biraz inceldiğimi görsem güzel motivasyon olur teşekkür ederim :)2 hafta bir sey degil daha, 4. haftadan sonra baslayacaksin ölcmeye. Sabirla devam.
Bence bu fast miles olan videolar yağ yakımı ve kondisyon sağlıyor. Ben de fast miles yapıyorum daha çok. Fark etmişsinizdir pek ince hareketler yok daha çok ter attırmaya yönelik videolar.
Kızlar leslienin bir sürü videosu var. Hangisiyle başlanmalı ? Sonra hangilerini yapmamız lazım açıklayacak biri var mı ? :)
bugünde 3mil tamam 3 mil 5km mi ediyor yaklaşık aradaşlar?
evet cnm tebrık ederım :))))) bende jılıanla baslayıp 2 mıle leslıe yapacm bugn hihihi
sorma kabus o göbek zatençok güzel bende yeni emzirmeyi bıraktırdım şimdi daha dikkat etmeye çalışıyorum yaza gitsin şu sezeryan göbekleri inşallah
bende akşam makarna yedim 3 mil power yaptımCok güzel günesli bir gündü kizimla yürüdük güzelce. Ama bugün makarna var menüde belki aksama biraz da leslie yaparim.
yoğurt ve yeşil çay bol tüketmek lazım yağ yakmaya ciddi anlamda yardımcı.kadın olmak zor iş valla 55 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim sonra 78 oldum kızım 1.5 yaşında şu an 65 indim ama 1.58 boyum var olmuyo erimem lazım yaz geliyo bu göbek nasıl gidecek bilmiyorum... şimdi 3 mil hızlı yapıyorum sanırım 4.8 km falan yapıyor di mi ? az önce de jillian yaptım ama ne kadar gider bilmiyorum ama yok bırakmayacaaım fit günlerimi özledim
tamam iki hafta sonra ölçeyim o zaman biraz inceldiğimi görsem güzel motivasyon olur teşekkür ederim :)
benim en çok terlediğim 4 fast miles oldu bi süre devam edeceğim buna eğlenceli geldi hem diğerlerine göre
Fast mileslar icinde hiit cardio yani kalp atisini hizlandirip yag yakimini arttirici videolar. Onu yaptiktan sonra bile vücut o gün icinde 200 kaloriye kadar ekstradan yakabiliyor. Her gün yapmak biraz zorlayici olabilir vücut icin. Ama yarari var tabii ki.
ilk basta 3 mil senı zorlucaksa 2 mille baslayıp 3 mille devam edıp hızlı versıyona gecıs yapabilirsn cnm ..
hayırlı cumalar
umarım herkez iyidir ben buhafta 1 kilo daha vermişim hemde yediklerime hiç dikkat edemedim son 4 gun hariç hemide regl olmuştum ama leslie sayesinde şükür eksideyim kilom çok oldugu için daha çok vermem gerekirdi belki ama ben ginede mutluyum herkez farkeder oldu verdiğimi en onemliside ben daha rahat hareket ediyorum artık inşallah hepımız veririz şu kıloları
Tebrik ederim canim bazen 1 gider bazen 2-3 önemli degil. Biraz dedigim gibi kendini artik zorlaman lazim ufak ufak. Su siseleri yöntemini denedin mi? Ya da söyle yapiyorlar. Ufak bi sirt cantan varsa icine su siseleri koyup yürümeyi deneyebilirsin.
teşekkur ederim ablacım bende artırmak ıstıyorum ama hala yoruluyorum 2 mıllde sen bıde 4 mıllın 2 mılıne kadar yap demiştin ama ben onun hangisi oldugunu bulamadım haftada 2 kere onumu yapsam su sişelerinide deniycem