• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Sen de verirsin canim bu isin sirrini artik hepimiz ögrendik sanirim. Sporla da insan vücudunu istedigi gibi sekillendiriyor üstüne üstlük sagligina da katkida bulunuyor. Tüm bunlar da evde ekstra paralar harcamadan. Istikrarli ol yeter.

motive edici sözler çok iyi geldi, sağolun.

inşallah diyelim

2 mil de leslie yaptim ama daha fazla devam edemedim. Bu hafta evlilik yildönümümüz var bir gün de yüzmeye gitmeyi planliyoruz o yüzden hirs yaptim biraz fit olayim diye. Yerlere serilmeyeyim de yorgunluktan...

Arkadaslar bende leslie ye basladm ama sadece 2 gundur hangisini oneriyorsunuz? Bir de sonuc alan oldu mu?

Arkadaslar bende leslie ye basladm ama sadece 2 gundur hangisini oneriyorsunuz? Bir de sonuc alan oldu mu?

Canim üsenmeyip 1-2 sayfa okusan insanlar verdikleri kilolari yaziyorlar hep zaten. Kondisyonun iyiyse hizli olanlari degilse yavas olanlari yapacaksin. Kosmali olanlar hizli miller.

Kizlar size gecenlerde okudugum Jennifer Anniston un 45 yas röportajini paylasmak istedim. Yoga ile formunu koruyor deniyor hep ama kendisi haftada 3 gün yoga haftanin 5-6 günü de kardio yapiyorum demis. Her seferinde 40 dk kadar kosu, spinning türü kardiolar yapiyormus. Yani kardio bu spor isinin a ve z si anlayacaginiz. Onsuz olmuyor. 45 yasinda olduguna da inanmak zor kadinin resimlerine bakinca. Tabii onun cok da kati bir beslenme rejimi var o da ayri bir konu.

Merhaba ben faydasını gördüm. Vücudum bayağı toparlandı. Albümüm var oradan bakabilirsin bende değişime

günaydın 3 mil yapacaktım 2 mil bitti 3. mile girerken kızım bıraktırdı artık öğleden sonra devam cumertesi açık havada yürüdüm ama pazar yapamadım artık olsun bu hafta devam:8:

Son düzenleme:

Ben başlayalı bugün tam bir ay oldu.

İki gün 3 mil yaptım.

Diğer günler 2 mil.

Yediğime içtiğime dikkat ettim.

57.8 ile başladım şu an kilom 55.2:nazar:

Kizlar size gecenlerde okudugum Jennifer Anniston un 45 yas röportajini paylasmak istedim. Yoga ile formunu koruyor deniyor hep ama kendisi haftada 3 gün yoga haftanin 5-6 günü de kardio yapiyorum demis. Her seferinde 40 dk kadar kosu, spinning türü kardiolar yapiyormus. Yani kardio bu spor isinin a ve z si anlayacaginiz. Onsuz olmuyor. 45 yasinda olduguna da inanmak zor kadinin resimlerine bakinca. Tabii onun cok da kati bir beslenme rejimi var o da ayri bir konu.

Canım bende ona inanıyorum sadece plates ve yoga ile kilo verilmiyor birde iyice ter atmalısın cardio fitness gibi. Leslie yürüyüşünde eğer faydası olsun diyorsan fast 4 mil öneriyorum ben sana ama önce 2 milden başla sonra 3 ve 4 mile yükselt arada başka sporlar da yap ki bünyen alışkanlık yapmasın... Kolay gelsin

supersin cnm benımde 15 gun oldu baslayalı ama aralarda aksaklık olabiliyor okula gittigim ıcın.. squatta oneririm dun mesela 50tane yaptm.. suan bacaklarm feci agrıyor. ozaman devam leslie ye :))

Ben başlayalı bugün tam bir ay oldu.

İki gün 3 mil yaptım.

Diğer günler 2 mil.

Yediğime içtiğime dikkat ettim.

57.8 ile başladım şu an kilom 55.2:nazar:

supersin cnm benımde 15 gun oldu baslayalı ama aralarda aksaklık olabiliyor okula gittigim ıcın.. squatta oneririm dun mesela 50tane yaptm.. suan bacaklarm feci agrıyor. ozaman devam leslie ye :))

Ben ona da baktım yemedi gözüm pek...:27::27:

Bugünden itibaren 3 mil yapacağım inşallah.:16::16:

Günaydin kizlar, kilolar verilmeye devam ediyor ne güzel... Her gün hizli milleri yapacagiz diYe kendinizi tüketmeyin. Yavas olan milleri de kilo almamak icin kullanabilirsiniz. Mesela aksamlari 2-3 yavas mil gün icinde yediklerimizin vücuda kilo olarak yerlesmesini önler.

Sevgili Leslie'ciler bir sorum olacaktı size..

Leslie Sansone hakkında forumları okuyorum yabancı ya da Türk fark etmez, bazı yerlerde(çok değil bir iki yerde rastladım) dışarıda yürüyüşün daha etkili olduğu yazıyor. Peki neden öyle ki? Leslie videoları (yani fast miles olanlar ve 5 mile fat burning olanlar için konuşuyorum gerisini yapmadım bilmiyorum) bence dışarıdaki yüryüş gibi etkili. Hatta daha etkili olabilir tekmeyi, arka tekmeyi, dizleri kaldırma hareketini, millerin sonundaki koşuyu dışarıdaki yürüyüşte yapmıyoruz ki. Çok da ter attırıyor videolar.

Ben bu söyleme katılmıyorum ama deneyimli arkadaşların fikirlerini öğrenmek istedim.
yok ya bence leslie dışarda o hareketleri yapmama :)

Canım bence de çok fazla . 4 günde 4 kilo hiç sağlıklıdeğil. Bi gözden geçir diyetini

Çok teşekkür ederim. Ana spor olarak hep leslie yaptım. Genelde leslinin arkasına kısa videolar ekledim bir ara slim in six yaptım ama lesliden aldığım keyfi hiç bir spordan almıyorum. Vermem gereken 2 kilom kaldı
ben göremedim fotoları ya :( nerden bakıyorum profiline girdim ama

Bugün düz bir karin icin hersey mübahtir deyip callanetics karin hareketlerini yaptim. Icin bunaliyor yaparken ama karinda hissediliyor gerginlik hiss. Callan teyze cok cabuk sonuc alirsiniz diyor. Kendimi sizler icin feda edip deneyecegim bir süre bakalim ise yarayacak mi?

bugün 4 fast yaptım,
tartıda da 300gr daha eksik çıktım.

hamileliğimden önce leslie 5mil + slim sıx pack ile çok iyi kilolar vermiştim.

ama, şimdi kilom çok fazla 5 mile bir türlü cesaret edemiyorum, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.

eskiden çok yapadım ve gözle görülür bri incelmem olurdu
videolarımı kaybetmiştim ama netten indiridm bugün en kısa zmanda başlıyorum:))

bugün 4 fast yaptım,
tartıda da 300gr daha eksik çıktım.

hamileliğimden önce leslie 5mil + slim sıx pack ile çok iyi kilolar vermiştim.

ama, şimdi kilom çok fazla 5 mile bir türlü cesaret edemiyorum, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.

5 mile'i havada karada yaparsınız 4 fast miles yapıyorsanız :) bende 4 fast miles yaptım şimdi ağırlıklarla .. tam pes edecektim videodaki hamile kadını gördüm dedim kendi kendime o kadın bırakmıyor sen niye bırakıosun ve tamamladım videoyu :)

ben de seviyorum 5 mile fat burning ama süreden ötürü 4 fast miles yapıyorum hem 5 mile kadar terliosun hem de zaman kazanıosun..

5 mile'i havada karada yaparsınız 4 fast miles yapıyorsanız :) bende 4 fast miles yaptım şimdi ağırlıklarla .. tam pes edecektim videodaki hamile kadını gördüm dedim kendi kendime o kadın bırakmıyor sen niye bırakıosun ve tamamladım videoyu :)

ben de seviyorum 5 mile fat burning ama süreden ötürü 4 fast miles yapıyorum hem 5 mile kadar terliosun hem de zaman kazanıosun..

aynen öyle valla.
sanki süre olarak bitmeyecekmiş gibi geliyor.
ama, yakındır yaparım.

benim bu ara pes etmek gibi bir lüksüm yok,
dışarı çıkacak kıyafetim kalmadı gibi bir şey,
yeni de almak istemiyorum.

o yüzden azimliyim, inşallah kurtulacağım.

Son düzenleme:
aynen öyle valla.
sanki süre olarak bitmeyecekmiş gibi geliyor.
ama, yakındır yaparım.

benim bu ara pes etmek gibi bir lüksüm yok,
dışarı çıkacak kıyafetim kalmadı gibi bir şey,
yeni de almak istemiyorum.

o yüzden azimliyim, inşallah kurtulacağım.

Sevgili visnesuyu, 4 fast miles iyidir 5 milden daha fazla interval kardio var icinde, yani daha fazla kosma hizli hareket v.s. Bosuna o süreyi harcamaya gerek yok. Düzenli olarak 4 mili yapabiliyorsan kisa sürede meyvelerini de toplarsin.

hızlı 3 mil tamamdır 2 de sabah yapmıstım 5 mil tamam umarım incelmemde ve kilo vermem de yardımcı olur göreceğiz:31:

Back