Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
maşallah sopranos istikrarlı bi şekilde devam ediyorsun.
ben call yapıyorum srekli ama leslie nedense bi türlü adapte olamadım. olsam daha iyi incelirim. hem kardio olarak leslie cok iyi.
bravo valla kaç gün oldu 10.günün mü tebrik ediyorum başlıcam hiç bırakmıcam demiştin öylede yapıyorsun helal olsun :KK42::KK16:

Gecen hafta her yerde ayak bileklerime takmak icin agirlik mansetlerinden aradim bulamadim. Bugün amazon dan siparis ettim bakalim fark yaratacak mi kalori yakiminda. Memnun kalirsam iki tane de kollarim icin siparis edecegim.

maşallah sopranos istikrarlı bi şekilde devam ediyorsun.
ben call yapıyorum srekli ama leslie nedense bi türlü adapte olamadım. olsam daha iyi incelirim. hem kardio olarak leslie cok iyi.
bravo valla kaç gün oldu 10.günün mü tebrik ediyorum başlıcam hiç bırakmıcam demiştin öylede yapıyorsun helal olsun :KK42::KK16:
teşekkür ederim canım evet 10 gün oldu bügün :KK76: hergün yazıyorum ki hem motive olayım hemde günleri aklımda tutayım diye :KK16:
Gecen hafta her yerde ayak bileklerime takmak icin agirlik mansetlerinden aradim bulamadim. Bugün amazon dan siparis ettim bakalim fark yaratacak mi kalori yakiminda. Memnun kalirsam iki tane de kollarim icin siparis edecegim.

bende şu bele takılan ağırlık ları merka ediyorum acaba türkiyede netten falan bulabilirmiyim ki?

teşekkür ederim canım evet 10 gün oldu bügün :KK76: hergün yazıyorum ki hem motive olayım hemde günleri aklımda tutayım diye :KK16:

bende şu bele takılan ağırlık ları merka ediyorum acaba türkiyede netten falan bulabilirmiyim ki?

Τürkiyede ne var ne yok hic bilmiyorum canim ama Avusturyada göbegin catlar aradigini bulana kadar. O kadar da spor yapilan bir ülke.

günaydınlar:KK3: yeniden geldim biraz ara vermiştim....kiloda verdim şuan ki hedefim 55 olabilmek...

bende hergün burda baslacıcam yaptıgım sporu ki motive olayım...bu bir ay sıkı diyet ve sporla 4 kilo versem kar:KK76:

mutlu huzurlu günler :KK16:

günaydın kızlar
ben de dün leslie 4 fast mil yaptım. yarın foto eklicem. en son 2 ay önce önce eklemiştim ben bile merak ediyorum fotolar arasında bir değişim var mı.
leslinin arkasından da karın hareketleri yaprım ama benim mutlaka karın yan simitlere daha fazla ağırlık vermem gerek. farkındayım ama çok zorlanıyorum yaparken.

günaydın kızlar
ben de dün leslie 4 fast mil yaptım. yarın foto eklicem. en son 2 ay önce önce eklemiştim ben bile merak ediyorum fotolar arasında bir değişim var mı.
leslinin arkasından da karın hareketleri yaprım ama benim mutlaka karın yan simitlere daha fazla ağırlık vermem gerek. farkındayım ama çok zorlanıyorum yaparken.

Iste o simitler vücudunda hala yag fazlasi oldugunun göstergesi canim. Kardio yaptikca gidecektir merak etme. Tabii hedefimize ulastiktan sonra da kardioyu tamamen birakirsak yine yaglaniriz. Haftada 3 gün bile olsa bir kardio calismasiyla korumak lazim.

Ben bugün jillianin 6week 6 pack videosunu yapmaya karar verdim, bakalim. Jillian da fitness blender gibi kardio ve bölgesel karisik oldugundan zaman darliginda ise yariyor ancak öyle 10 gün sunu yap 10 gün bunu yap ben uyamiyorum öyle programlara. Ama iyi bir karin calismasi ben you tubedan ancak level 1 i bulabildim, level 2 yi bulursaniz paylasin lütfen.

Canim senin de benim gibi belki birkac kilo fazlaligin var ama ordan burdan cikan yaglarimiz icin kardiodan vazgecemeyiz. Kardio ve bölgesel hareketleri bir arada götüreceksin mecburen hem yaglar erisin hem de ayni anda sikilasma olsun diye.

günaydın kızlar

Ben bugün jillianin 6week 6 pack videosunu yapmaya karar verdim, bakalim. Jillian da fitness blender gibi kardio ve bölgesel karisik oldugundan zaman darliginda ise yariyor ancak öyle 10 gün sunu yap 10 gün bunu yap ben uyamiyorum öyle programlara. Ama iyi bir karin calismasi ben you tubedan ancak level 1 i bulabildim, level 2 yi bulursaniz paylasin lütfen.
kızlar benimde bölgesel sorunum var bir haftam doldu lelslie ile leslie yaptıktan sonra karın hareketide yapmak istiyorum ama video bulamıyorum. karın ile ilgli link atar mısınız ? burada sizle konuştıkça gaza geliyorum ammen de beni zorluyor kadın 50 yaşında birlikte yapıyoruz

canım link atar mısın rica etsem. hiç bilmiyorum jilianin

benim basen ve bacakta çok sıkıntım yok asıl sorun üst kısımda sırtım göbeğim belim inşallah fayadası olur çok teşekkürler

benim basen ve bacakta çok sıkıntım yok asıl sorun üst kısımda sırtım göbeğim belim inşallah fayadası olur çok teşekkürler

Karnimiz icin bacak da calismaliymisiz canim, ben de bunu kisa süre önce bir spor egitmeninden ögrendim. Cok önem vermiyordum ama artik dikkat ediyorum bacak calismalarina da. Karin cok komplike bir kisim, yemek icmek, spor, stres her sey etkiliyor.

Sabah disarda isim cikinca 1 saat yürüdüm ama yine de kendime verdigim sözü tutup jillian yaptim. Ara verip bir süre sonra yapinca degisik calismalar cok terletiyor.

Hepinize merhabalar..Mutlu,huzurlu,çok güzel bir yıl olur inşallah hepimiz için..
Dün ve önceki gün yazamadım.
Salı 4 mil yaptım
Dün internet olmadığı için bilgisayarda bulunan 50 dakikalık zumba videosunu yaptım
bugün de annemle 3 mil yaptık
İşte böyle:)

Karnimiz icin bacak da calismaliymisiz canim, ben de bunu kisa süre önce bir spor egitmeninden ögrendim. Cok önem vermiyordum ama artik dikkat ediyorum bacak calismalarina da. Karin cok komplike bir kisim, yemek icmek, spor, stres her sey etkiliyor.
aklımda bulunsuzn o zaman içim rahat etti sanki hiç faydası olma gibi geldi de
Hepinize merhabalar..Mutlu,huzurlu,çok güzel bir yıl olur inşallah hepimiz için..
Dün ve önceki gün yazamadım.
Salı 4 mil yaptım
Dün internet olmadığı için bilgisayarda bulunan 50 dakikalık zumba videosunu yaptım
bugün de annemle 3 mil yaptık
İşte böyle:)
bende annemle yapıyorum :)

Ben de 2,5 yasindaki kizimla yapiyorum bazen. Walk walk deyip actiriyo leslieyi karsisina gecip yürüyo. Pilates nefeslerini bile ögrendi cocuk. Bir anne olarak kizima verdigim en iyi örneklerden biri sanirim spor yapan bir annesi olmasi. Keske ogullarim da beni ve babalarini örnek alsalar ama tembeller biraz. Bir tek yüzmeyi seviyorlar o da kisin bizde cok zor.

Kizlar demin doktordan döndüm ben bademcik iltihabi, cocuklar da bronsit olmus. Bu haftaki spor aktivitelerim suya düstü maalesef. Ama hic bir sey yapmadan da duramam yoga pilates yaparim artik.

Mrb ben sans eseri gordum bu konu başlığını bende doğum yaptım 90 kilodan suan 66 kiloya indim ama bi aydır kilo vermem durakladi bu video isimlerini gordum boy 165 en az 7-8 kilo vermem gerek hangi videolar ile başlamalıyım evdeyim disarida malum bebekten çıkamıyorum özellikle Karnım kaldi bel cevrem bide

Mrb ben sans eseri gordum bu konu başlığını bende doğum yaptım 90 kilodan suan 66 kiloya indim ama bi aydır kilo vermem durakladi bu video isimlerini gordum boy 165 en az 7-8 kilo vermem gerek hangi videolar ile başlamalıyım evdeyim disarida malum bebekten çıkamıyorum özellikle Karnım kaldi bel cevrem bide

Spora aliskinsan 3 mille baslayip 4 ve 5 e gecebilirsin. 4 hizli mil 50 dk sürüyor oldukca tempolu. Yok aliskin degilsen 1 mille baslayip kendini hazir hissettikce arttiracaksin.

X