- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
hoşgeldin tatlım ayy çok sağol o lokumlar olamsaydı iyiydi yemeyelim onları biz değil miBen geldimmmmm:))Eki Görüntüle 1412501
Tmm tesekkurlertamam eklemiştim zaten seni artını bugün ben koyayım hergün yapınca listeyi en son paylaşan arkadaşı buluyorsun cevaplaya basıp artını koyuyorsun sonra baştaki ve sondaki QUOTE yazılarını silip paylaşıyorsun ki bi senin listeyi alıntılayabilelim tamam mı
Bitane ativerelim kiz agzimiza agzimiz tatlansinn:))hoşgeldin tatlım ayy çok sağol o lokumlar olamsaydı iyiydi yemeyelim onları biz değil mibende sana yarın geleyim fal bakarız
tamam kahveler sadeyse iyi gider kimse duymasın yarında cuma amaBitane ativerelim kiz agzimiza agzimiz tatlansinn:))
Afiyet b al seker olsn:)
Fala bayilirimm
Gel kiz gell beklerim her zaman :)tamam kahveler sadeyse iyi gider kimse duymasın yarında cuma amayarın geleyim iki fala bakalım o zaman
iş yerinde yaptığın için kocaman alkışlar sana gelsin canımm@@deadline +3 mil
@@eminem63
@@ervaamm
@@esmaaa06 + 5mil
@@EYLUL SILA
@@gel_pcpc
@@Goksar
@@gubsej
@@msgulerr +2 mil
@@hm22
@@ilk-nur
@@ispanyol+ 4 mil
@@kollontai
@@kooficik
@@kurk mantolu madonna
@@LHUNAL izinli + 2 mil (iş yerinde :))
@@lois3
@@lucia7 + 1 mile
@@MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi)
@@melekes
listeye izinli yazdınız ama zimle yaptım çok şükür hemde mile 2 yeni bitti ben izin hakkımı başka zaman kullanım en iyisi. umarım zayıflarım. benim alt tarafta bişe yokda alt tarafım cok ince ama ust tarafta sorun var umarım üstlerden zayıflarım göbek eritiyomu bu videolar acaba? üst tarafa bele göbege simit kısımlara atkı eder umarım yada bunun üzerine baska göbek eriten simitleri eriten baska spor varsa yapım ben :))) çok sevdim bu işi grup olması super oldutamam canım listeye izinli yaıyorum hemen
iş yerinde yaptığın için kocaman alkışlar sana gelsin canımm
teşekkür edrim sizede beni spora tesvik ettiğiniz için. bıde telefondan gırmek için normal googledanmı acıcam yoksa indirebileceğim bi program mı variş yerinde yaptığın için kocaman alkışlar sana gelsin canımm
He tamamdir basganim12 şubat
deadline +3 mil
E eminem63
@ervaamm+3 mil +1 mil
@esmaaa06 + 5mil
@EYLUL SILA +2mil
[USER=580219]@gel_pcpc
@Goksar
@gubsej
@msgulerr +2 mil
@hm22 + 1 mil
@ilk-nur
@ispanyol+ 4 mil
@kollontai
@kooficik
kurk mantolu madonna +2 mil
L LHUNAL + 2 mil
@lois3 + 1 mile (+ 1mil dün)
@lucia7 + 1 mile
@MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi)
melekes
Pain Killer +1mil[/USER]
ben düzelttim diyecektimHe tamamdir basganim
bende videolar var indirmiştim vakti zamanında bilgisayardan diğer kızlar nasıl yapıyor bilmiyorum amateşekkür edrim sizede beni spora tesvik ettiğiniz için. bıde telefondan gırmek için normal googledanmı acıcam yoksa indirebileceğim bi program mı var
bu mesajını gözden kaçırmışımlisteye izinli yazdınız ama zimle yaptım çok şükür hemde mile 2 yeni bitti ben izin hakkımı başka zaman kullanım en iyisi. umarım zayıflarım. benim alt tarafta bişe yokda alt tarafım cok ince ama ust tarafta sorun var umarım üstlerden zayıflarım göbek eritiyomu bu videolar acaba? üst tarafa bele göbege simit kısımlara atkı eder umarım yada bunun üzerine baska göbek eriten simitleri eriten baska spor varsa yapım ben :))) çok sevdim bu işi grup olması super oldu
napalım aynı işte bizde sporunu yapıp gelmişsin çalışkan insannapıyosunuz bakalım kızlar nasılsınız bugünnnn :)
evet tanışıyorum olur gelirim elinden bir kahve içelim bariiinapalım aynı işte bizde sporunu yapıp gelmişsin çalışkan insanbende tam çıkıyordum ama sabhtan beri burdayım ya bugün yarın çok giremiycem herkes ne yapacağını öğrendi sanırım birde listeler karışmazsa süper olacak yarın tatlıbikıza kahve içmeye gidiyorum tanışıyorsun galiba onunla gel beraber gidelim fal bakcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?