• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

evet tanışıyorum olur gelirim elinden bir kahve içelim bariii :KK53:
inşallah karışmaz liste ya olmadı herkes dikkat eder artık :)
evet bende arada gelip bakmaya çalışcam bakalım:KK19: evet kahve içeriz :KK28: görüşürüz canım gidiyorum şimdi yatmadan gelip bakarım kim yapmamış:KK54:

güncel liste kızlar burdan devam edin eksik olanlar nerdesinizo_O ben çıkıyorum yarın görüşürüz:KK51:
12 şubat
deadline deadline +3 mil
E eminem63
E ervaamm +3 mil +1 mil
@esmaaa06 + 5mil
@EYLUL SILA +2mil
[USER=580219]@gel_pcpc

Goksar Goksar
G gubsej
@msgulerr +2 mil
hm22 hm22 + 1 mil
ilk-nur ilk-nur
ispanyol ispanyol + 4 mil
kollontai kollontai
kooficik kooficik
kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna +2 mil
L LHUNAL + 2 mil
lois3 lois3 + 1 mile (+ 1mil dün)
@lucia7 + 1 mile
MasalKusu MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi)
melekes melekes + 1 mil
Pain Killer Pain Killer +1mil[/USER]
yapmayan kızlar nerde acaba :KK11: 3 gün yapmazsanız vedalaşırız siznle ona göre bizimle değilsiniz derim:KK12:

Günaydın kızlarr.... biraz geç oldu ama dün akşam siteye girmişim ama paylaşımımı unutmuşum :-) :-)
Yeni listteye de eklenmeyi unutmuşum zatii... :63: ama ekledim kendimi ..sikintii yookkk ..:KK76:öyle kolay kurtulamazsınız benden :KK33:

Günaydın kızlarr.... biraz geç oldu ama dün akşam siteye girmişim ama paylaşımımı unutmuşum :-) :-)
Yeni listteye de eklenmeyi unutmuşum zatii... :63: ama ekledim kendimi ..sikintii yookkk ..:KK76:öyle kolay kurtulamazsınız benden :KK33:
kız seni biri listeden şutlamış benmi yaptım ki acaba:KK48: bende diyorum jasmine nerde çok pardon ekledim:KK60:

tatlım kaç mil yaptın yeni listeyi sayfaya taşıdım ilk sayfadan almana gerek yok bek yukarda tarih attım başına tamam mı onu takip et:KK19: tamam düzeltmişsin çok sağol:KK60:

kızlar günaydın ben dün giremedim kusura bakmayınn lütfen ama kendimi değiştiriyorum listeden yaptım dün 3 mil giremeyince yazamadım nasılsınız nasıl gdiiyorr :)

2.GRUP REHBERI: DEADLİNE
grup üyelerimiz:KK51:
@@deadline ++
@@eminem63
@@ervaamm ++
@@esmaaa06 ++
@@EYLUL SILA ++
@@gel_pcpc +
@@Goksar
@@gubsej
@@msgulerr ++
@@hm22 ++
@@ilk-nur ++
@@ispanyol ++
@@jasmine53 ++
@@kollontai
@@kooficik +
@@kurk mantolu madonna ++
@@LHUNAL ++
@@lois3 ++
@@lucia7 ++
@@MasalKusu +++
@@melekes ++
@@Pain Killer +

kızlar günaydın ben dün giremedim kusura bakmayınn lütfen ama kendimi değiştiriyorum listeden yaptım dün 3 mil giremeyince yazamadım nasılsınız nasıl gdiiyorr :)
tamam canım ilk sayfayı düzeltiyorum bugünü daha yapmadın değil mi sadec dünü artı yapcam ilk sayfada ona göre:KK19:

12 şubat
@@deadline +3 mil
@@eminem63
@@ervaamm+3 mil +1 mil
@@esmaaa06 + 5mil
@@EYLUL SILA +2mil
@gel_pcpc
Goksar Goksar G gubsej
@msgulerr
+2 mil hm22 hm22 + 1 mil ilk-nur ilk-nur ispanyol ispanyol + 4 mil jasmine53 jasmine53 + 1 mil kollontai kollontai kooficik kooficik kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna +2 mil L LHUNAL + 2 mil lois3 lois3 + 1 mile (+ 1mil dün) @lucia7 + 1 mile MasalKusu MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi) melekes melekes + 1 mil Pain Killer Pain Killer +1mil
@@Goksar
@@gubsej
@@msgulerr +2 mil
@@hm22 + 1 mil
@@ilk-nur+3 mil
@@ispanyol+ 4 mil
@@jasmine53 + 1 mil
@@kollontai
@@kooficik
@@kurk mantolu madonna +2 mil
@@LHUNAL + 2 mil
@@lois3 + 1 mile (+ 1mil dün)
@@lucia7 + 1 mile
@@MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi)
@@melekes + 1 mil
@@Pain Killer +1mil

Back