• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

basenlere etkili bir egzersiz leslie ayrıca yan ve arka simitlere birde alt karın azıcıkta üst karın daha ne olsun:KK48: leslie yaparken mümkün olduğunca karnını içeri çekmeye çalışırsan özellikle bacaklarını kendine çektiğin tekme attığın kısımlarda karında çok iyi çalışıyor:KK49:

olursun canım tabiki sporu beslenmeyle desteklersen hem çok iyi kilo verir hemde fıstık gibi olurusn:KK50:

kızlar sizi tanıyalım bakalım kimsiniz nerdensiniz neden spor :KK50:

karını içeri çekmeyi bilmiyodum sağoll söylediğin için yapıcam :KK49:
adım elif ,nisanda 19'u bitiricem , bu yıl evdeyim tekrar hazırlanıyorum üniversiteye kardeşimle beraber bide 10 kilo vermek istiyorum o kadarcık :oops::KK23: sen canım ?

Çok OTE="deadline, post: 39401598, member: 521675"]ben leslie yi görünce utanıyorum boyum kadar kızı var bazı videolarda arkadaymış hangisi bilemiyorum:KK70: zaten o arkadakiler komşuları ablası akrabaları falanmış sürekli sisters mothers and others diyor onlara gaz veriyor:KK70:[/QUOTE]C
ben leslie yi görünce utanıyorum boyum kadar kızı var bazı videolarda arkadaymış hangisi bilemiyorum:KK70: zaten o arkadakiler komşuları ablası akrabaları falanmış sürekli sisters mothers and others diyor onlara gaz veriyor:KK70:

Cok genc gorunuyor ya masallah. Arkadaki teyzeler amcalar ablalar abiler de cok iyi masallah.
Darisi bize o zaman hehe :D

adım elif ,nisanda 19'u bitiricem , bu yıl evdeyim tekrar hazırlanıyorum üniversiteye kardeşimle beraber bide 10 kilo vermek istiyorum o kadarcık :oops::KK23: sen canım ?
Ama sen cok kucuksunn :KK54: canim boyun ve kilon kac merak ettim, tabi soylemek istiyorsan soyle :KK16:

iyi akşamlar kızlar sporumu yapıp uçuyorum hemen yanınızaaa :KK54:
hoşgeldin canım yapda gel:KK68:

çok iyi bir adım atmışsın derrs çalışırken kilo almaktansan kilo vermek ve sağlıklı beslenmek en iyisi:KK19: ben 24 yaşındayım bekarım şimdilik evdeyim bende ders çalışıyorum aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum 2 ay sonra 25 olucam kendime ödül vereyim hayatımın bundan sonrası fit olayım dedim:KK48: veririz inşallah hep beraber aynı zamnada çıtır oluruz:KK68:

hoşgeldin canım yapda gel:KK68:

çok iyi bir adım atmışsın derrs çalışırken kilo almaktansan kilo vermek ve sağlıklı beslenmek en iyisi:KK19: ben 24 yaşındayım bekarım şimdilik evdeyim bende ders çalışıyorum aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum 2 ay sonra 25 olucam kendime ödül vereyim hayatımın bundan sonrası fit olayım dedim:KK48: veririz inşallah hep beraber aynı zamnada çıtır oluruz:KK68:

ayy hadi inşallah ikimizde kendimize ödül verelim :KK5:

QUOTE="lois3, post: 39401779, member: 633469"]boyum 1.68 kilom 71 aslında çok değil ama göbeğim çok fazla var ekmek çok yiyorum :oops:[/QUOTE]
Himm. Evet canim bir 10 kilo versen fistik olursun boyun cok iyi masallah ;)

boyum 1.68 kilom 71 aslında çok değil ama göbeğim çok fazla var ekmek çok yiyorum :oops:
akşam yediğin ekmeği kessen o zamn ilk başta bir 3 4 kilo direkm gider söyleyim:KK66: ekmeksizde doyuluyor yada 1 dilim ye akşam ilk etapta zamanla kesersin:KK49: bu arada boyun çok iyi ya manken gibi olursun ben bücürüm sana göre 1.62 benim boyum:KK23:
ayy hadi inşallah ikimizde kendimize ödül verelim :KK5:
:KK5:

akşam yediğin ekmeği kessen o zamn ilk başta bir 3 4 kilo direkm gider söyleyim:KK66: ekmeksizde doyuluyor yada 1 dilim ye akşam ilk etapta zamanla kesersin:KK49: bu arada boyun çok iyi ya manken gibi olursun ben bücürüm sana göre 1.62 benim boyum:KK23:
:KK5:

kardeşim gibisin çok seviyorum keşke bende öyle minyon olsam hiç yaşlanmazsın sen ooohhhh :KK19::cool:

kardeşim gibisin çok seviyorum keşke bende öyle minyon olsam hiç yaşlanmazsın sen ooohhhh :KK19::cool:
herkes kendinde olmayanı istiyor:KK48: ama o konuda haklısın üniversiteye yeni mi başaldın diyorlar bana 25 yaşındayım diyice şoka giriyorlar zaten küçük gösteriyorum birde her zaman iyi olmuyor ilerde işime yarayabilir:KK48:

herkes kendinde olmayanı istiyor:KK48: ama o konuda haklısın üniversiteye yeni mi başaldın diyorlar bana 25 yaşındayım diyice şoka giriyorlar zaten küçük gösteriyorum birde her zaman iyi olmuyor ilerde işime yarayabilir:KK48:

ilerideki zamanlar için çok şanslısın bence şimdide öyle:KK68:

1 mile yaptim geldim.:KK46:
tamam eklemiştim zaten seni artını bugün ben koyayım hergün yapınca listeyi en son paylaşan arkadaşı buluyorsun cevaplaya basıp artını koyuyorsun sonra baştaki ve sondaki QUOTE yazılarını silip paylaşıyorsun ki bi senin listeyi alıntılayabilelim tamam mı:KK68:

Back