Leslie ile walk at home 2. Grup :)

evet tanışıyorum olur gelirim elinden bir kahve içelim bariii
inşallah karışmaz liste ya olmadı herkes dikkat eder artık :)
evet bende arada gelip bakmaya çalışcam bakalım evet kahve içeriz görüşürüz canım gidiyorum şimdi yatmadan gelip bakarım kim yapmamış

yapmayan kızlar nerde acaba 3 gün yapmazsanız vedalaşırız siznle ona göre bizimle değilsiniz derim

Günaydın kızlarr.... biraz geç oldu ama dün akşam siteye girmişim ama paylaşımımı unutmuşum
Yeni listteye de eklenmeyi unutmuşum zatii... ama ekledim kendimi ..sikintii yookkk ..öyle kolay kurtulamazsınız benden

kız seni biri listeden şutlamış benmi yaptım ki acaba bende diyorum jasmine nerde çok pardon ekledim

tatlım kaç mil yaptın yeni listeyi sayfaya taşıdım ilk sayfadan almana gerek yok bek yukarda tarih attım başına tamam mı onu takip et tamam düzeltmişsin çok sağol

kızlar günaydın ben dün giremedim kusura bakmayınn lütfen ama kendimi değiştiriyorum listeden yaptım dün 3 mil giremeyince yazamadım nasılsınız nasıl gdiiyorr :)

2.GRUP REHBERI: DEADLİNE
grup üyelerimiz
@@deadline ++
@@eminem63
@@ervaamm ++
@@esmaaa06 ++
@@EYLUL SILA ++
@@gel_pcpc +
@@Goksar
@@gubsej
@@msgulerr ++
@@hm22 ++
@@ilk-nur ++
@@ispanyol ++
@@jasmine53 ++
@@kollontai
@@kooficik +
@@kurk mantolu madonna ++
@@LHUNAL ++
@@lois3 ++
@@lucia7 ++
@@MasalKusu +++
@@melekes ++
@@Pain Killer +

kızlar günaydın ben dün giremedim kusura bakmayınn lütfen ama kendimi değiştiriyorum listeden yaptım dün 3 mil giremeyince yazamadım nasılsınız nasıl gdiiyorr :)
tamam canım ilk sayfayı düzeltiyorum bugünü daha yapmadın değil mi sadec dünü artı yapcam ilk sayfada ona göre

12 şubat
@@deadline +3 mil
@@eminem63
@@ervaamm+3 mil +1 mil
@@esmaaa06 + 5mil
@@EYLUL SILA +2mil
@gel_pcpc
Goksar G gubsej
@msgulerr
+2 mil hm22 + 1 mil ilk-nur ispanyol + 4 mil jasmine53 + 1 mil kollontai kooficik kurk mantolu madonna +2 mil L LHUNAL + 2 mil lois3 + 1 mile (+ 1mil dün) @lucia7 + 1 mile MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi) melekes + 1 mil Pain Killer +1mil
@@Goksar
@@gubsej
@@msgulerr +2 mil
@@hm22 + 1 mil
@@ilk-nur+3 mil
@@ispanyol+ 4 mil
@@jasmine53 + 1 mil
@@kollontai
@@kooficik
@@kurk mantolu madonna +2 mil
@@LHUNAL + 2 mil
@@lois3 + 1 mile (+ 1mil dün)
@@lucia7 + 1 mile
@@MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi)
@@melekes + 1 mil
@@Pain Killer +1mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…