evet bende arada gelip bakmaya çalışcam bakalımevet tanışıyorum olur gelirim elinden bir kahve içelim bariii
inşallah karışmaz liste ya olmadı herkes dikkat eder artık :)
tamam tatlım görüşürüzzz :evet bende arada gelip bakmaya çalışcam bakalımevet kahve içeriz görüşürüz canım gidiyorum şimdi yatmadan gelip bakarım kim yapmamış
yapmayan kızlar nerde acabagüncel liste kızlar burdan devam edin eksik olanlar nerdesinizben çıkıyorum yarın görüşürüz
12 şubat
deadline +3 mil
E eminem63
E ervaamm +3 mil +1 mil
@esmaaa06 + 5mil
@EYLUL SILA +2mil
[USER=580219]@gel_pcpc
Goksar
G gubsej
@msgulerr +2 mil
hm22 + 1 mil
ilk-nur
ispanyol + 4 mil
kollontai
kooficik
kurk mantolu madonna +2 mil
L LHUNAL + 2 mil
lois3 + 1 mile (+ 1mil dün)
@lucia7 + 1 mile
MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi)
melekes + 1 mil
Pain Killer +1mil[/USER]
kız seni biri listeden şutlamış benmi yaptım ki acabaGünaydın kızlarr.... biraz geç oldu ama dün akşam siteye girmişim ama paylaşımımı unutmuşum
Yeni listteye de eklenmeyi unutmuşum zatii...ama ekledim kendimi ..sikintii yookkk .. öyle kolay kurtulamazsınız benden
annaammm.. şut atmış ama gol olamadı..kız seni biri listeden şutlamış benmi yaptım ki acababende diyorum jasmine nerde çok pardon ekledim
tatlım kaç mil yaptın yeni listeyi sayfaya taşıdım ilk sayfadan almana gerek yok bek yukarda tarih attım başına tamam mı onu takip et2.GRUP REHBERI: DEADLİNE
grup üyelerimiz
deadline ++
E eminem63
E ervaamm ++
@esmaaa06 ++
@EYLUL SILA ++
@gel_pcpc +
Goksar
G gubsej
@msgulerr ++
hm22 ++
ilk-nur +
ispanyol ++
jasmine53 ++
kollontai
kooficik +
kurk mantolu madonna ++
L LHUNAL ++
lois3 ++
@lucia7 ++
MasalKusu +++
melekes ++
Pain Killer +
Ben her gün 3 mil yapacağım. Belki vücut alıştıkça çoğaltırım.tatlım kaç mil yaptın yeni listeyi sayfaya taşıdım ilk sayfadan almana gerek yok bek yukarda tarih attım başına tamam mı onu takip ettamam düzeltmişsin çok sağol
tamam canım ilk sayfayı düzeltiyorum bugünü daha yapmadın değil mi sadec dünü artı yapcam ilk sayfada ona görekızlar günaydın ben dün giremedim kusura bakmayınn lütfen ama kendimi değiştiriyorum listeden yaptım dün 3 mil giremeyince yazamadım nasılsınız nasıl gdiiyorr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?