• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

bugünü yapmadım canım ama ben karmakarıstırmısım yanlıs oldu üstte paylaştıklarım silemedim de :)) cahilliğin gözü kör olsun

kızlar ben bugün akşama gelicem bir önceki listeyi alıntılayın kimsyi atlamamya çalışın leslie mi de akşam yapıcam arada uğrarım gözüm üstünüzde:KK50:

kızlar ben bugün akşama gelicem bir önceki listeyi alıntılayın kimsyi atlamamya çalışın leslie mi de akşam yapıcam arada uğrarım gözüm üstünüzde:KK50:
tamamdır tatlımm ben de işten dolayı aksamları yapııyorumm bilginize söyleyim :) arada işte topiğe bakarım ama tabikisi de aktif olalımm

tamamdır tatlımm ben de işten dolayı aksamları yapııyorumm bilginize söyleyim :) arada işte topiğe bakarım ama tabikisi de aktif olalımm
olabildiği kadar canım zaten motive olmakta önemli hep beraber birbirimizi gaza getirelim amaç:KK68:

bende akşam yapmıştım ama giremedim şimdi düzellttim deadline ilgin için teşekkür bende değişiklikler olmaya başladı. ölçü almadım ama gözle görülür incelme var diyette olduğum için kilo kaybı da yaşıyorum. kendime güvenin tavan yaptı :)

bende akşam yapmıştım ama giremedim şimdi düzellttim deadline ilgin için teşekkür bende değişiklikler olmaya başladı. ölçü almadım ama gözle görülür incelme var diyette olduğum için kilo kaybı da yaşıyorum. kendime güvenin tavan yaptı :)
süpersin canım ilk sayfada da değiştiriyorum hemen artını bugünü yapmadın değil mi daha yapınca artını yap yine kaç mil yaptığını da yazabilirsin:KK19:

Back