Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım olsun ben şimdi en son güncel listeyi eklerim artı yaptım sana sıkıntı yokbugünü yapmadım canım ama ben karmakarıstırmısım yanlıs oldu üstte paylaştıklarım silemedim de :)) cahilliğin gözü kör olsun
tamamdır tatlımm ben de işten dolayı aksamları yapııyorumm bilginize söyleyim :) arada işte topiğe bakarım ama tabikisi de aktif olalımmkızlar ben bugün akşama gelicem bir önceki listeyi alıntılayın kimsyi atlamamya çalışın leslie mi de akşam yapıcam arada uğrarım gözüm üstünüzde
olabildiği kadar canım zaten motive olmakta önemli hep beraber birbirimizi gaza getirelim amaçtamamdır tatlımm ben de işten dolayı aksamları yapııyorumm bilginize söyleyim :) arada işte topiğe bakarım ama tabikisi de aktif olalımm
süpersin canım ilk sayfada da değiştiriyorum hemen artını bugünü yapmadın değil mi daha yapınca artını yap yine kaç mil yaptığını da yazabilirsinbende akşam yapmıştım ama giremedim şimdi düzellttim deadline ilgin için teşekkür bende değişiklikler olmaya başladı. ölçü almadım ama gözle görülür incelme var diyette olduğum için kilo kaybı da yaşıyorum. kendime güvenin tavan yaptı :)
yok daha yapmadım cnm. senin adını renkli yazmaya çalıştım ama olmadı yasüpersin canım ilk sayfada da değiştiriyorum hemen artını bugünü yapmadın değil mi daha yapınca artını yap yine kaç mil yaptığını da yazabilirsin
tamam sıkıntı değil dur o milleri şimdilik sileyim bugün yapınca bugün yaptığını ekle tamam mı renk önemli değilyok daha yapmadım cnm. senin adını renkli yazmaya çalıştım ama olmadı ya
tamam canım bugün yapınca hemen yaz unutma ilk sayfada da değiştiriyorum hemenÖzür dilerim kızlar dün 2 mile yaptım yazdığımı sandım unutmuşum yazmayı