• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Ben geldimmmmm:))
Screenshot_2015-02-12-21-37-06-1.png

tamam eklemiştim zaten seni artını bugün ben koyayım hergün yapınca listeyi en son paylaşan arkadaşı buluyorsun cevaplaya basıp artını koyuyorsun sonra baştaki ve sondaki QUOTE yazılarını silip paylaşıyorsun ki bi senin listeyi alıntılayabilelim tamam mı:KK68:
Tmm tesekkurler:KK52:

@@deadline +3 mil
@@eminem63
@@ervaamm
@@esmaaa06 + 5mil
@@EYLUL SILA
@@gel_pcpc
@@Goksar
@@gubsej
@@msgulerr +2 mil
@@hm22
@@ilk-nur
@@ispanyol+ 4 mil
@@kollontai
@@kooficik
@@kurk mantolu madonna
@@LHUNAL izinli + 2 mil (iş yerinde :))
@@lois3
@@lucia7 + 1 mile
@@MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi)
@@melekes

@@deadline +3 mil
@@eminem63
@@ervaamm
@@esmaaa06 + 5mil
@@EYLUL SILA
@@gel_pcpc
@@Goksar
@@gubsej
@@msgulerr +2 mil
@@hm22
@@ilk-nur
@@ispanyol+ 4 mil
@@kollontai
@@kooficik
@@kurk mantolu madonna
@@LHUNAL izinli + 2 mil (iş yerinde :))
@@lois3
@@lucia7 + 1 mile
@@MasalKusu +2 mil +4 mil(dünün telafisi)
@@melekes
iş yerinde yaptığın için kocaman alkışlar sana gelsin canımm:KK48::KK5::KK71::KK9::KK9:

tamam canım listeye izinli yaıyorum hemen:KK66:
listeye izinli yazdınız ama zimle yaptım çok şükür hemde mile 2 yeni bitti ben izin hakkımı başka zaman kullanım en iyisi. umarım zayıflarım. benim alt tarafta bişe yokda alt tarafım cok ince ama ust tarafta sorun var umarım üstlerden zayıflarım göbek eritiyomu bu videolar acaba? üst tarafa bele göbege simit kısımlara atkı eder umarım yada bunun üzerine baska göbek eriten simitleri eriten baska spor varsa yapım ben :))) çok sevdim bu işi grup olması super oldu

teşekkür edrim sizede beni spora tesvik ettiğiniz için. bıde telefondan gırmek için normal googledanmı acıcam yoksa indirebileceğim bi program mı var
bende videolar var indirmiştim vakti zamanında bilgisayardan diğer kızlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama:KK64: nerden indirebileceğini bilmiyorum şimdi:KK64:

listeye izinli yazdınız ama zimle yaptım çok şükür hemde mile 2 yeni bitti ben izin hakkımı başka zaman kullanım en iyisi. umarım zayıflarım. benim alt tarafta bişe yokda alt tarafım cok ince ama ust tarafta sorun var umarım üstlerden zayıflarım göbek eritiyomu bu videolar acaba? üst tarafa bele göbege simit kısımlara atkı eder umarım yada bunun üzerine baska göbek eriten simitleri eriten baska spor varsa yapım ben :))) çok sevdim bu işi grup olması super oldu
bu mesajını gözden kaçırmışım:oops: evet canım özellikle o tekme attığı dizleri içine çektiği yerlerde mümkün olduğunca karnını içine çekerek yap birde ekstra 10 dk karın videosu yapabilirisn ben yapıyorum hemen arkasına bişeyler daha etkili olsun diye:KK66: ben fitnessblender abs workout diye bir video yapıyorum youtube da var 10 dk bir bak ilk başta zor yapmıştım artık daha rahat düzenli yaparsan baya etkili:KK51:

napıyosunuz bakalım kızlar nasılsınız bugünnnn :)

napıyosunuz bakalım kızlar nasılsınız bugünnnn :)
napalım aynı işte bizde sporunu yapıp gelmişsin çalışkan insan:KK52:bende tam çıkıyordum ama sabhtan beri burdayım ya bugün yarın çok giremiycem herkes ne yapacağını öğrendi sanırım birde listeler karışmazsa süper olacak:KK23: yarın tatlıbikıza kahve içmeye gidiyorum tanışıyorsun galiba onunla gel beraber gidelim fal bakcaz :KK48::KK53:

napalım aynı işte bizde sporunu yapıp gelmişsin çalışkan insan:KK52:bende tam çıkıyordum ama sabhtan beri burdayım ya bugün yarın çok giremiycem herkes ne yapacağını öğrendi sanırım birde listeler karışmazsa süper olacak:KK23: yarın tatlıbikıza kahve içmeye gidiyorum tanışıyorsun galiba onunla gel beraber gidelim fal bakcaz :KK48::KK53:
evet tanışıyorum olur gelirim elinden bir kahve içelim bariii :KK53:
inşallah karışmaz liste ya olmadı herkes dikkat eder artık :)

Back