tamam yap gel listeye ekliyim hemenMsjinizi simdi gordum.hemen yapip geliyorum.
basenlere etkili bir egzersiz leslie ayrıca yan ve arka simitlere birde alt karın azıcıkta üst karın daha ne olsunleslie yaparken mümkün olduğunca karnını içeri çekmeye çalışırsan özellikle bacaklarını kendine çektiğin tekme attığın kısımlarda karında çok iyi çalışıyor
olursun canım tabiki sporu beslenmeyle desteklersen hem çok iyi kilo verir hemde fıstık gibi olurusn
kızlar sizi tanıyalım bakalım kimsiniz nerdensiniz neden spor
ben leslie yi görünce utanıyorum boyum kadar kızı var bazı videolarda arkadaymış hangisi bilemiyorumzaten o arkadakiler komşuları ablası akrabaları falanmış sürekli sisters mothers and others diyor onlara gaz veriyor
Ama sen cok kucuksunnkarını içeri çekmeyi bilmiyodum sağoll söylediğin için yapıcam
adım elif ,nisanda 19'u bitiricem , bu yıl evdeyim tekrar hazırlanıyorum üniversiteye kardeşimle beraber bide 10 kilo vermek istiyorum o kadarcıksen canım ?
hoşgeldin canım yapda geliyi akşamlar kızlar sporumu yapıp uçuyorum hemen yanınızaaa
çok iyi bir adım atmışsın derrs çalışırken kilo almaktansan kilo vermek ve sağlıklı beslenmek en iyisikarını içeri çekmeyi bilmiyodum sağoll söylediğin için yapıcam
adım elif ,nisanda 19'u bitiricem , bu yıl evdeyim tekrar hazırlanıyorum üniversiteye kardeşimle beraber bide 10 kilo vermek istiyorum o kadarcıksen canım ?
boyum 1.68 kilom 71 aslında çok değil ama göbeğim çok fazla var ekmek çok yiyorumAma sen cok kucuksunncanim boyun ve kilon kac merak ettim, tabi soylemek istiyorsan soyle
hoşgeldin canım yapda gel
çok iyi bir adım atmışsın derrs çalışırken kilo almaktansan kilo vermek ve sağlıklı beslenmek en iyisiben 24 yaşındayım bekarım şimdilik evdeyim bende ders çalışıyorum aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum 2 ay sonra 25 olucam kendime ödül vereyim hayatımın bundan sonrası fit olayım dedim veririz inşallah hep beraber aynı zamnada çıtır oluruz
Himm. Evet canim bir 10 kilo versen fistik olursun boyun cok iyi masallahQUOTE="lois3, post: 39401779, member: 633469"]boyum 1.68 kilom 71 aslında çok değil ama göbeğim çok fazla var ekmek çok yiyorum
akşam yediğin ekmeği kessen o zamn ilk başta bir 3 4 kilo direkm gider söyleyimboyum 1.68 kilom 71 aslında çok değil ama göbeğim çok fazla var ekmek çok yiyorum
ayy hadi inşallah ikimizde kendimize ödül verelim
senin dündende +1 mil vardı değil mi canım onuda parantez içinde yazayımda unutmayımayy hadi inşallah ikimizde kendimize ödül verelim
akşam yediğin ekmeği kessen o zamn ilk başta bir 3 4 kilo direkm gider söyleyimekmeksizde doyuluyor yada 1 dilim ye akşam ilk etapta zamanla kesersin bu arada boyun çok iyi ya manken gibi olursun ben bücürüm sana göre 1.62 benim boyum
herkes kendinde olmayanı istiyorkardeşim gibisin çok seviyorum keşke bende öyle minyon olsam hiç yaşlanmazsın sen ooohhhh
herkes kendinde olmayanı istiyorama o konuda haklısın üniversiteye yeni mi başaldın diyorlar bana 25 yaşındayım diyice şoka giriyorlar zaten küçük gösteriyorum birde her zaman iyi olmuyor ilerde işime yarayabilir
1 mile yaptim geldim.tamam yap gel listeye ekliyim hemen
tamam eklemiştim zaten seni artını bugün ben koyayım hergün yapınca listeyi en son paylaşan arkadaşı buluyorsun cevaplaya basıp artını koyuyorsun sonra baştaki ve sondaki QUOTE yazılarını silip paylaşıyorsun ki bi senin listeyi alıntılayabilelim tamam mı1 mile yaptim geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?