Leslie ile walk at home 2. Grup :)

ahh ahh hem kilo aldım hem leslie yok ama yürüyorum okuldan duraga falan bayagı bi ediyorr

ahh ahh hem kilo aldım hem leslie yok ama yürüyorum okuldan duraga falan bayagı bi ediyorr
niye kilo aldın canım leslie yapmayacak mısın listeden çıkarıyım yapmayacaksan ama 1 mil yaparım 15 dk diyorsan kal 1 mil yapsanda yetiyor hem aldıklarını da veririsin kolayca sana kalmış ne istersen

2. grup kızları çok iyi gidiyorsunuz miller falanda süper bir iki arkadaştan hiç ses yok bakalım 3gün gelmezlerse listeden çıkacaklar ama genel olarak iyiyiz değil mi hadi bakalım bugün yapmayanlarda gelirse tamamdır

ben daha beterim canım vücudum o kadar tembel ki 1 milede yoruluyorum zamanla artırıcaz artık sen daha iyisin nazar değmesin
evet başlangıç için 1 mil iyidir alışkın olmadan fazla yüklenmek doğru olmaz hem amaç hereket etmek 1 ay hep yapacağız düşünsene etkili olmama ihtimali yok kaç mil yaptığımız farketmiyor

canım başta ve sondaki QUOTE yazılarını silip listeyi öyle paylaş ki senden sonra alıntı yapabilelim tamam mı ben ekliyim şimdilik aklında olsun bu arada hoşgeldin canım

saoll tatlim oqrettiqin icin bende bilmiyirdum cok tesekkur ederim.. bu arada hosbuldum yoruldum buqun bayaa ama sanki basenlerimde biseyler tik tik atiyo eriyorlarmi nee

evet başlangıç için 1 mil iyidir alışkın olmadan fazla yüklenmek doğru olmaz hem amaç hereket etmek 1 ay hep yapacağız düşünsene etkili olmama ihtimali yok kaç mil yaptığımız farketmiyor
bu topik sayesinde alışkanlık haline getiririm sporu inşallah nisana kadar istediğim gibi olurum umarım

zamanla artar canım arkadaşalr önceden yapıyormuş bende jillian yapıyordum ondan anca kesiyor alış sen önce zamanla arttırısın 2 mil bile ne kadar iyi biliyormusun
Spora alışık olunca yapılıyor canım 3 mil çok keyifli.bugün zamansızlık tan 3 mili 2 mil yaptıktan sonra bıraktım.zamanla sende alisirsin

ben daha beterim canım vücudum o kadar tembel ki 1 milede yoruluyorum zamanla artırıcaz artık sen daha iyisin nazar değmesin

Siz oyle diyorsaniz kizlar oyledir
Aslinda bir mil yapiyordum. Sonra dedim yok ya bu beni kesmez devam ettim kulagimda kulakliklar bir yandan
Bir de insan videodaki yasli amca teyzeelri gorunce gencliginden utaniyor vay bee

saoll tatlim oqrettiqin icin bende bilmiyirdum cok tesekkur ederim.. bu arada hosbuldum yoruldum buqun bayaa ama sanki basenlerimde biseyler tik tik atiyo eriyorlarmi nee
basenlere etkili bir egzersiz leslie ayrıca yan ve arka simitlere birde alt karın azıcıkta üst karın daha ne olsun leslie yaparken mümkün olduğunca karnını içeri çekmeye çalışırsan özellikle bacaklarını kendine çektiğin tekme attığın kısımlarda karında çok iyi çalışıyor

bu topik sayesinde alışkanlık haline getiririm sporu inşallah nisana kadar istediğim gibi olurum umarım
olursun canım tabiki sporu beslenmeyle desteklersen hem çok iyi kilo verir hemde fıstık gibi olurusn

kızlar sizi tanıyalım bakalım kimsiniz nerdensiniz neden spor

Siz oyle diyorsaniz kizlar oyledir
Aslinda bir mil yapiyordum. Sonra dedim yok ya bu beni kesmez devam ettim kulagimda kulakliklar bir yandan
Bir de insan videodaki yasli amca teyzeelri gorunce gencliginden utaniyor vay bee
ben leslie yi görünce utanıyorum boyum kadar kızı var bazı videolarda arkadaymış hangisi bilemiyorum zaten o arkadakiler komşuları ablası akrabaları falanmış sürekli sisters mothers and others diyor onlara gaz veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…