• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile walk at home 2. Grup :)

bende bugun yapabılır mıyım bılmıyorum hastanede calısıyorum ve nöbetcıyım yapabılecegım bı zaman ve durum ve yer olmıcak sanırım
tamam canım o zaman yarın 2 mil isteriz telafi ederiz yda ğpazar günü izin gününü bugün kullan izinli yazayım pazar yap kabul mü:KK52:

deadline deadline canım ben dün yaptım 1 mil ama internetim yoktu giremedim buraya mesajda atmışsın teşekkür ederim :KK15:bugün doktora gidicem gelince yapıp artı koyarım :KK16:ben bide bununla beraber elma sirkesi+bal+su karışımına başladım bakalım nolucak :KK54:
tamam canım not aldım pazar günü yapmayanların listeseini paylaşıcam o gün yapacak olanları o listedeydin sildim normalde pazar tatil:cool:

evet kızlar 3 mil leslie arkasına 20 dk kardio videosu çaktım geldim şu an kan ter içindeyim squatlar jumping jackler çok zormuş ya:KK53: isterseniz yaptığınız başka şeyleri de bu şekilde yazabilirsiniz motive olalım yapıyorsanız yani öyle bir zorunluluğunuz yok:KK54:

kızlar bu akşam artılarınızı ilk sayfada topluycam hergün oraya ekleyeceğim 3 gün arka arkaya yapmayan listeden çıkıyormuş aynura kaptan yazmış kualımız bu tamam mı canlarım pzar günü de liste paylaşıcam yapmayanlar o gün yapıp artılatını koysun:KK68:

deadline ben akşamları nete giremiyorum canım. bana bugün 2 mile yazar mısın.

tamam canım o zaman yarın 2 mil isteriz telafi ederiz yda ğpazar günü izin gününü bugün kullan izinli yazayım pazar yap kabul mü:KK52:

tamam canım not aldım pazar günü yapmayanların listeseini paylaşıcam o gün yapacak olanları o listedeydin sildim normalde pazar tatil:cool:
Ben 4 mil daha yaptım :) dünü telafi ettim mi acaba

Ben 4 mil daha yaptım :) dünü telafi ettim mi acaba
tamam canım tealfi sayıyorum ama yapamayacağın zaman haber verirsen daha iyi olur yapmayanlar listesinden siliyorum:KK19:

Bu arada artı koyma işini kendmiz mi yapıyoruz ve nasıl yapıyoruz
kendimiz yapıyoruz ama olurda işin olur koyamazsın yada telefondan olmaz falan buraya yaz birisi görüp koyabilr ben görürsem bende koyarım:KK19: bugünlük koyuyorum yarın sen yaparsın:cool: senden önce artı koymuş arkadaşı bul onun mesjı cevaplaya bas artını koy başta ve sondaki QUOTE yazılarını sil paylaş:KK19:

tamam canım tealfi sayıyorum ama yapamayacağın zaman haber verirsen daha iyi olur yapmayanlar listesinden siliyorum:KK19:

kendimiz yapıyoruz ama olurda işin olur koyamazsın yada telefondan olmaz falan buraya yaz birisi görüp koyabilr ben görürsem bende koyarım:KK19: bugünlük koyuyorum yarın sen yaparsın:cool: senden önce artı koymuş arkadaşı bul onun mesjı cevaplaya bas artını koy başta ve sondaki QUOTE yazılarını sil paylaş:KK19:
Anladım teşekkür ederim :)

Slm ben de siznle leslie yapabilir miyim. Gecen aylarda jullian 1.level yapmistm fakat bir turlu 2.level bitirememistm.julliandan hemen sonra leslie 1 mile yapiyordum.

Leslie ile birlikte bazi abs ve kardio videolari yapmk istyorum.

listenizde bana da yer vat mi acaba?

aaa süper olur ben bi gün izin kullanacagımızı bılmıyordum tamam benım ızın günum bugun olsun. tesekkurler

Slm ben de siznle leslie yapabilir miyim. Gecen aylarda jullian 1.level yapmistm fakat bir turlu 2.level bitirememistm.julliandan hemen sonra leslie 1 mile yapiyordum.

Leslie ile birlikte bazi abs ve kardio videolari yapmk istyorum.

listenizde bana da yer vat mi acaba?
bu gun 1 mil yapıp gelirsen hemen listeye alirim ismini canım yap gel;)

Back