tamam canım o zaman yarın 2 mil isteriz telafi ederiz yda ğpazar günü izin gününü bugün kullan izinli yazayım pazar yap kabul mübende bugun yapabılır mıyım bılmıyorum hastanede calısıyorum ve nöbetcıyım yapabılecegım bı zaman ve durum ve yer olmıcak sanırım
tamam canım not aldım pazar günü yapmayanların listeseini paylaşıcam o gün yapacak olanları o listedeydin sildim normalde pazar tatildeadline canım ben dün yaptım 1 mil ama internetim yoktu giremedim buraya mesajda atmışsın teşekkür ederim bugün doktora gidicem gelince yapıp artı koyarım ben bide bununla beraber elma sirkesi+bal+su karışımına başladım bakalım nolucak
tamam canımdeadline ben akşamları nete giremiyorum canım. bana bugün 2 mile yazar mısın.
Ben 4 mil daha yaptım :) dünü telafi ettim mi acabatamam canım o zaman yarın 2 mil isteriz telafi ederiz yda ğpazar günü izin gününü bugün kullan izinli yazayım pazar yap kabul mü
tamam canım not aldım pazar günü yapmayanların listeseini paylaşıcam o gün yapacak olanları o listedeydin sildim normalde pazar tatil
tamam canım tealfi sayıyorum ama yapamayacağın zaman haber verirsen daha iyi olur yapmayanlar listesinden siliyorumBen 4 mil daha yaptım :) dünü telafi ettim mi acaba
kendimiz yapıyoruz ama olurda işin olur koyamazsın yada telefondan olmaz falan buraya yaz birisi görüp koyabilr ben görürsem bende koyarımBu arada artı koyma işini kendmiz mi yapıyoruz ve nasıl yapıyoruz
Anladım teşekkür ederim :)tamam canım tealfi sayıyorum ama yapamayacağın zaman haber verirsen daha iyi olur yapmayanlar listesinden siliyorum
kendimiz yapıyoruz ama olurda işin olur koyamazsın yada telefondan olmaz falan buraya yaz birisi görüp koyabilr ben görürsem bende koyarımbugünlük koyuyorum yarın sen yaparsın senden önce artı koymuş arkadaşı bul onun mesjı cevaplaya bas artını koy başta ve sondaki QUOTE yazılarını sil paylaş
aaa süper olur ben bi gün izin kullanacagımızı bılmıyordum tamam benım ızın günum bugun olsun. tesekkurlertamam canım o zaman yarın 2 mil isteriz telafi ederiz yda ğpazar günü izin gününü bugün kullan izinli yazayım pazar yap kabul mü
tamam canım not aldım pazar günü yapmayanların listeseini paylaşıcam o gün yapacak olanları o listedeydin sildim normalde pazar tatil
bu gun 1 mil yapıp gelirsen hemen listeye alirim ismini canım yap gelSlm ben de siznle leslie yapabilir miyim. Gecen aylarda jullian 1.level yapmistm fakat bir turlu 2.level bitirememistm.julliandan hemen sonra leslie 1 mile yapiyordum.
Leslie ile birlikte bazi abs ve kardio videolari yapmk istyorum.
listenizde bana da yer vat mi acaba?
tamam canım listeye izinli yaıyorum hemenaaa süper olur ben bi gün izin kullanacagımızı bılmıyordum tamam benım ızın günum bugun olsun. tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?