Leslie ile walk at home 2. Grup :)

evet canım annemde de var topuk dikeni dedikleri şeyden olabilir ben ayakkabıyla yapıyorum yoksa ayaklarımın altı acıyor:KK52: bence de dr görün duruma göre ama ayakkabı da edin mutlaka:KK39: bu arada hoş geldin memnun olduk canım bende 1. takımdayım sende bizdensin fit olurken kilo vermeye çalışanlardan:KK19:

inşallah topuk dikeni yoktur da ayakkabısızlıktan oluyordur yoksa bana 1 mil lesli yetmiyor kesinlikle. inşallah hem zayıflayıp hem sıkılaşıcaz birliktee :KK66:

2 mil yaptım geri kalanı akşam üzeri yapacağım kızı uyutunca. Benim ciddi anlamda motivasyona ihtiyacım var. 105 kiloyum ve kesinlikle zayıflamam gerekiyor.

12 şubat
@@deadline
@@eminem63
@@ervaamm
@@esmaaa06
@@EYLUL SILA
@@gel_pcpc
@@Goksar
@@gubsej
@@msgulerr
@@hm22
@@ilk-nur
@@ispanyol
@@kollontai
@@kooficik
@@kurk mantolu madonna
@@LHUNAL
@@lois3
@@lucia28 + 1 mile
@@MasalKusu
@@melekes

günaydın =) sabah 1 mile yaptım akşamda yapmayı planlıyorum. yaparsam eklerim + koyma işi bu şekilde değilmi umarım bi hata yapmadım.

inşallah topuk dikeni yoktur da ayakkabısızlıktan oluyordur yoksa bana 1 mil lesli yetmiyor kesinlikle. inşallah hem zayıflayıp hem sıkılaşıcaz birliktee :KK66:
inşallah yoktur canım aykkabısız yaptığın için ağrıyorda olabilir benimde oluyor çünkü arada ayağını yere kaldır indir yaparken belki sert basmışsındır:KK51:
2 mil yaptım geri kalanı akşam üzeri yapacağım kızı uyutunca. Benim ciddi anlamda motivasyona ihtiyacım var. 105 kiloyum ve kesinlikle zayıflamam gerekiyor.
tamam canım artını koydum unutmayalım diye:KK54: birde spor yaparken beslenmene de dikkat edersen bak o fazlalıklar gitmeye başlayacak sakın moral bozma:KK51:
günaydın =) sabah 1 mile yaptım akşamda yapmayı planlıyorum. yaparsam eklerim + koyma işi bu şekilde değilmi umarım bi hata yapmadım.
evet canım çok doğru olmuş:21:

artık lucia7 olarak aranızdayım lucia28 benim=)
dün fırsat bulamadım yazmaya kızlar nasılsınız? geçmiş sayfaları okuyacağım ama kendimi tanıtayım.
bekarım çalışıyorum 28 yaşındayım=) leslieyi pek sıcak bakmazdım ama bu grup aktiviteleri beni çok motive ediyor o yüzden aranıza katıldım iyi kide katıldım. Ben günlük 1 mile yapmayı planlıyorum. çünkü aynı zamanda fix 21 days programını yapıyorum. başka enerji bulamıyorum kendimde . belki ilerde gücüm artınca daha fazla da yaparım ama şimdilik böyle durumlar=)

Yap
inşallah yoktur canım aykkabısız yaptığın için ağrıyorda olabilir benimde oluyor çünkü arada ayağını yere kaldır indir yaparken belki sert basmışsındır:KK51:

tamam canım artını koydum unutmayalım diye:KK54: birde spor yaparken beslenmene de dikkat edersen bak o fazlalıklar gitmeye başlayacak sakın moral bozma:KK51:

evet canım çok doğru olmuş:21:
diyetteyim zaten 3 haftadır. Ve kararlıyım bu kez 110dan 105e düştüm daha da düşeceğim.

dün fırsat bulamadım yazmaya kızlar nasılsınız? geçmiş sayfaları okuyacağım ama kendimi tanıtayım.
bekarım çalışıyorum 28 yaşındayım=) leslieyi pek sıcak bakmazdım ama bu grup aktiviteleri beni çok motive ediyor o yüzden aranıza katıldım iyi kide katıldım. Ben günlük 1 mile yapmayı planlıyorum. çünkü aynı zamanda fix 21 days programını yapıyorum. başka enerji bulamıyorum kendimde . belki ilerde gücüm artınca daha fazla da yaparım ama şimdilik böyle durumlar=)
hoşgeldin canım evet bende pek sıcak bulmuyorum çok konuştuğu için sinir oluyordum normalde ama grup olarak çok iyi oluyor birde hareketler gerçekten iyi:KK51: bende kulakluk takıp müzik açıp yapıyorum artık çok mutluyum:KK48: bende bekarım 25 yaşıma birkaç ay kaldı kendime hediye vermek için kilo vermeye çalışıyorum bu aralar:KK50: bende 2 mil leslie ve başka videolar yapıyorum squat falan o nedenle 2 mil yapıyorum arada 3 yada 5 olabilir tabi kafama göre:KK19:

Yap

diyetteyim zaten 3 haftadır. Ve kararlıyım bu kez 110dan 105e düştüm daha da düşeceğim.
çok iyi canım o zamn bak ne güzel gidiyor değil mi isteyince zaten bize kilo ladıran sebebi bulup hayatımızda ona göre değişiklikler yaparsak daha hızlı gidiyor zaten en önemli kilo lama nedeni abur cubur tatlı falan bol karbonhidratlı besinler ve hareketsizlik hareketsizliğe bu topikle dur dediğimize göre abur cuburlardan kurtulmak kalıyor bizde yakında incecik oluruz hem spor yaparak kilo verirsen daha sıkı bir vucudunda olur sarkma falan olmaz :KK60:

son düzeltme =) maillerde bi sıkıntı yaşadım da=)

bende bugun yapabılır mıyım bılmıyorum hastanede calısıyorum ve nöbetcıyım yapabılecegım bı zaman ve durum ve yer olmıcak sanırım

deadline deadline canım ben dün yaptım 1 mil ama internetim yoktu giremedim buraya mesajda atmışsın teşekkür ederim :KK15:bugün doktora gidicem gelince yapıp artı koyarım :KK16:ben bide bununla beraber elma sirkesi+bal+su karışımına başladım bakalım nolucak :KK54:

X