Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Bugun kü liste ypk mu kızlar ben düzenli olarak +2mile yapıyorum evet biraz sıkıcı olmaya başlıyo ama yinede bitene kadar yapmaya çalıştım liste yok mu ben mi göremedim

evet deadline listemiz yok dün bende 1 mile yaptıydım
kızlar listeyi dün atmayı unutmuşum hastayım bu aralar dünde dışardaydım hemen bugünü ekleyim zaten bugün son günümüz haberiniz olsun

sevgili topik arkadaşlarım aslında 1 haftamız kalmış bitmesine leslie grubunun ama çok az kişi devamlılık sağlıyor bu 7 günü hep beraber bitirelim diye düşündüm ben bu topiğ bu akşam kapatıyorum yarından itibaren aynura kaptanın topiğe geçiyoruz devam etmek isteyenler oraya gelsin ve leslie yaptım diye yazsın ona göre listeye eklenecek gelen eklenecek yani size bırakıyorum bugün bu mesajı gören ve gelmek isteyen kim var acaba bana haber versin

yine devam mı ediyo canım ?

yine devam mı ediyo canım ?
canım 1 haftamız varmış daha ama az kiş kaldığımız için aynura kaptan buraya gelin kalanlarla istersen dedi son 7 günümüz var yani ordan devam edelim diyorum bende gelmek istermisin sende bu arada sınava gireceksin diye hatırlıyorum ygsydi değilmi az kaldığını tahmin ediyorum zamanı tam bilmesemde sana şimdiden başarılar canım

gelmek istiyorum ama bu sefer 3 mil deneyeceğim sonuna kadar bacaklarım kopsa da evet canım sınav var ygs pazar günü giricez bakalım nolucak geçen yıl böyle değildim bu yıl ellerim titriyor denemeye girince güzel dileğin içinde teşekkür ederimm

inşallah güzel şeyler olur canım o zamn akşam kaptana söyleyim adını leslie 1. gruba gel tamam mı yarın

deadline , ben bizim diğer gruptan devam edicem Lesli yaparım ama diğer gruba yazarım, iki ayrı yere yapmıyım bildirim, bizim gruptan devam edicem :)

tamam o zaman e kimse yok benle gelen gel pcpcyi yazayım 1. gruba o yapıyor düzenli birde lois3 yapıyor o gelecek
ben unutuyorum 2 yere birden yapınca diğerini unutuyorum :)
bizim gruba yazar geçerim zor geliyor artık iki yere bildirim yapmak

kızlar son bir haftamız kalmış kimse gelmiyor o yüzden 2. grubu kapatıyorum bugün yapan yapmayan herkese teşekkürler yine iyi geldik buraya kadar 1 hafta daha devam etmek isteyen varsa leslie 1. gruba gidebilirler zaten @gel_pcpc ve lois3 ü söyledim onlar 1. gruptan devam ediyor devam etmek isteyen oraya gidebilir var mı bilmiyorum ama
bu arada hep düzenli yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim kendinize iyi bakın umarım tüm herşey gönlünüzce olsun

Selam cnm ben kimse den cvp gelmeyince kapandı sandım şimdi girdim kk ya geç gördüm mesajı ama olsun bende çarşamba bitti diye yeni bi egzersiz e başladım değişiklik olsun diye cok tesekkür ederim bende hersey için emeklerin için bitanem :))

tamam canım önemli değil bitti zaten kimse yapmıyor bende yeni programlara ayak basmaya hazırlanıyorum kolay gelsin canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…