çıkıp koşturasım var o derece enerjikimYa aynen ben de oyle saskinliklar icersimdeyim
Cidden mi kizçıkıp koşturasım var o derece enerjikimtövbe Allahm
al yavrum al hepsi senin olsun, yarında erken kalkcam kesin kalkamam yaaa uyumam lazımmmmmmCidden mi kizaz ver bana o enerciden
al yavrum al hepsi senin olsun, yarında erken kalkcam kesin kalkamam yaaa uyumam lazımmmmmm
Cidden mi kizaz ver bana o enerciden
sende cok tatlisin bebikim benimmmkızlar iyi kaynatmışsınız hasta olmasaydım bende bu saatlerde aranızda olabiliridim çok tatlısınız siz
evet ya kimse ortada yok nerdelersekimsede artık yapmıyor sporherkes sıkıldı galibaaaa
aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor grubaevet ya kimse ortada yok nerdelersebugün tatil son 3 gün kaldı çarşambaya bitiyor zaten biz yaparız zaten canım kendi halimizde mutlu oluruz bu topiğ kapatacam kesin karar verdim devam etmeyeceğim zaten bunlar son günler
aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor grubakurk mantolu madonna 'yıda alırız devam etmek isterse :))
aynen bebeğimmmevet onuda takalım kolumuza çekip gidelim buralardan
Getirin onu da.aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor grubakurk mantolu madonna 'yıda alırız devam etmek isterse :))
ay dur ben ona mesaj atıyımda gelsin bizim grubaGetirin onu da.Leslie iyi hoş ama uzun sürede sıkıyor insanı. Daha dinamik şeyler arıyor insan.