hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tebriklerrkızlarrrrrrrr sizlere harika bir haberim varr hamişiimmm iki gün önce öğrendiimmm arada yazarım size yapıyorum leslie hala ama hafif hafif birde 1 mil yapıommm sizi öpüyommm dua edin bana yarın tekrar kan verip iki katına çıkmıs mı bakıcazz :):)
ısınmadan yaparsan çok ağrı yapar canım ısınmaya dikkat et özellikle, bende ilk yaptığımda ısınmadan yapmıştım yolda yürüyemiyordum2 mil yaptım dun bide squata basladım ısınmadan yapmısım her yerim ağryor
canım çarşamba bitiyor sanırım bunlar son günlerimiz yanideadline bu grup ne zaman bitiyor canım ?
hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah hayırlıbir evladın olurkızlarrrrrrrr sizlere harika bir haberim varr hamişiimmm iki gün önce öğrendiimmm arada yazarım size yapıyorum leslie hala ama hafif hafif birde 1 mil yapıommm sizi öpüyommm dua edin bana yarın tekrar kan verip iki katına çıkmıs mı bakıcazz :):)
hmm tamam canım :)canım çarşamba bitiyor sanırım bunlar son günlerimiz yani
hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah hayırlıbir evladın olur
geçmiş olsun canım dikkat et kendinebende çok hastayım 1 mili zor yaptım o da burası olduğu için pazar yapmak istemiyorum bugün yapayım dedim
zaten çok az kişi yapıyor tatlıbikız devam ederse oraya geçeriz olmadı yapmaya devam ederim dersenhmm tamam canım :)
1 mil şeklinde devam ederim diyorum ya :))zaten çok az kişi yapıyor tatlıbikız devam ederse oraya geçeriz olmadı yapmaya devam ederim dersen
evet çeşitlilik oluyor bende duruma göre bakıcam1 mil şeklinde devam ederim diyorum ya :))
tamam canım görüşürüz dikkat et :)evet çeşitlilik oluyor bende duruma göre bakıcamben çıkıyorum canım görüşürüz kendine iyi bak sende benim gibi hasta olma
kız nerdesin senİyi geceler millet
Burdayim bebek ya sen?kız nerdesin sen
burdayım hala uyumadımBurdayim bebek ya sen?
Ya aynen ben de oyle saskinliklar icersimdeyimburdayım hala uyumadımbugünde erken uyanmıştım halbuki