Leslie ile walk at home 2. Grup :)

kimsede artık yapmıyor spor :KK11: herkes sıkıldı galibaaaa o_O

kimsede artık yapmıyor spor :KK11: herkes sıkıldı galibaaaa o_O
evet ya kimse ortada yok nerdelerse:KK67: bugün tatil son 3 gün kaldı çarşambaya bitiyor zaten biz yaparız zaten canım kendi halimizde mutlu oluruz bu topiğ kapatacam kesin karar verdim devam etmeyeceğim zaten bunlar son günler:KK66:

evet ya kimse ortada yok nerdelerse:KK67: bugün tatil son 3 gün kaldı çarşambaya bitiyor zaten biz yaparız zaten canım kendi halimizde mutlu oluruz bu topiğ kapatacam kesin karar verdim devam etmeyeceğim zaten bunlar son günler:KK66:
aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor gruba kurk mantolu madonna kurk mantolu madonna 'yıda alırız devam etmek isterse :))

2aflkwz.jpg

Bugun kü liste ypk mu kızlar ben düzenli olarak +2mile yapıyorum evet biraz sıkıcı olmaya başlıyo ama yinede bitene kadar yapmaya çalıştım liste yok mu ben mi göremedim

Getirin onu da.:KK55: Leslie iyi hoş ama uzun sürede sıkıyor insanı. Daha dinamik şeyler arıyor insan.
ay dur ben ona mesaj atıyımda gelsin bizim gruba :KK70: aynen ben yavaş yavaş sıkılıyorum artık ama diğer egzersizler ağır gelecek diye bunuda yapıyorum 1 milcik :)

X