- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
çıkıp koşturasım var o derece enerjikim tövbe AllahmYa aynen ben de oyle saskinliklar icersimdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkıp koşturasım var o derece enerjikim tövbe AllahmYa aynen ben de oyle saskinliklar icersimdeyim
Cidden mi kiz az ver bana o enercidençıkıp koşturasım var o derece enerjikim tövbe Allahm
al yavrum al hepsi senin olsun, yarında erken kalkcam kesin kalkamam yaaa uyumam lazımmmmmmCidden mi kiz az ver bana o enerciden
al yavrum al hepsi senin olsun, yarında erken kalkcam kesin kalkamam yaaa uyumam lazımmmmmm
Cidden mi kiz az ver bana o enerciden
sende cok tatlisin bebikim benimmmkızlar iyi kaynatmışsınız hasta olmasaydım bende bu saatlerde aranızda olabiliridim çok tatlısınız siz
evet ya kimse ortada yok nerdelerse bugün tatil son 3 gün kaldı çarşambaya bitiyor zaten biz yaparız zaten canım kendi halimizde mutlu oluruz bu topiğ kapatacam kesin karar verdim devam etmeyeceğim zaten bunlar son günlerkimsede artık yapmıyor spor herkes sıkıldı galibaaaa
aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor gruba kurk mantolu madonna 'yıda alırız devam etmek isterse :))evet ya kimse ortada yok nerdelerse bugün tatil son 3 gün kaldı çarşambaya bitiyor zaten biz yaparız zaten canım kendi halimizde mutlu oluruz bu topiğ kapatacam kesin karar verdim devam etmeyeceğim zaten bunlar son günler
evet onuda takalım kolumuza çekip gidelim buralardanaynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor gruba kurk mantolu madonna 'yıda alırız devam etmek isterse :))
aynen bebeğimmmevet onuda takalım kolumuza çekip gidelim buralardan
Getirin onu da. Leslie iyi hoş ama uzun sürede sıkıyor insanı. Daha dinamik şeyler arıyor insan.aynen canım biz yaparız sporumuzu :)) kapat kapat zaten pek fazla kişi uğramıyor gruba kurk mantolu madonna 'yıda alırız devam etmek isterse :))
ay dur ben ona mesaj atıyımda gelsin bizim gruba aynen ben yavaş yavaş sıkılıyorum artık ama diğer egzersizler ağır gelecek diye bunuda yapıyorum 1 milcik :)Getirin onu da. Leslie iyi hoş ama uzun sürede sıkıyor insanı. Daha dinamik şeyler arıyor insan.