Leslie ile walk at home 2. Grup :)

Gurupun yazdıklarını tam okuyamadım leslie daha önce yapmıştım şimdi kendime 30 gün verdim spor ve diyet...aranıza alırsanız sizinle spor devam edebılırım.

bende leslie ile yürüyüş yapacağım inş her gün, buraya yazacağım , hatta bu geceden başlıyorum.

Bende katılalı 3 gün oldu, ilgilenecek kimse kalmamış herhalde bu grup da , hergün yaptığımda buraya yazıyorum, düzenli oluyor buraya yazdığımda.
öyle mi ? bende bir grup var ve düzenli paylaşımlar yapılıyor sanmıştım.. motive olmayınca devam edememekten korkuyorum ne yapsam ki.

öyle mi ? bende bir grup var ve düzenli paylaşımlar yapılıyor sanmıştım.. motive olmayınca devam edememekten korkuyorum ne yapsam ki.[
öyle mi ? bende bir grup var ve düzenli paylaşımlar yapılıyor sanmıştım.. motive olmayınca devam edememekten korkuyorum ne yapsam ki.
istersen birbirimizi kontrol edebiliriz, belki sonra aramıza katılanlar olur.

Ya youtubedeki şuan kaldırılmış olan leslie sansone 3 mile videosu elinde olan var mi? Mary diye bi kadinla olan hani. Lutfen

arkadaşlar , boyum 167 kılom 88.700 bnde leslıe yapmak ıstıyorum ama nerden baslıcagımı bılmıyorum acaba kılo vermk ıcın bana leslıe vıdeoların lınklerını yollarmısnız

Hanımlar konu açılalı baya olmuş elinde leslie nin 5 millik videosu olan var mı ? Leslie başlıklı tüm konulara yazıyorum. Elinde olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?

arkadaşlar merhaba dün itibariyle diyete ve evde spora başladım yanlız size şunu sormak istiyorum bir grup leslie bir grupta jillian michaels videosu izleyerek spor yapıyor, bu ikisini bilen yada deneyen varsa hangisini önerirsiniz, bana yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…