- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
tesekkurler cnm sana da kolay gelsintamam canım önemli değil bitti zaten kimse yapmıyor bende yeni programlara ayak basmaya hazırlanıyorumkolay gelsin canım teşekkürler
bende daha 3. gündeyim, beraber yaparız istersen, yaptıkça buraya yazarız.Gurupun yazdıklarını tam okuyamadım leslie daha önce yapmıştım şimdi kendime 30 gün verdim spor ve diyet...aranıza alırsanız sizinle spor devam edebılırım.
Bende katılalı 3 gün oldu, ilgilenecek kimse kalmamış herhalde bu grup da , hergün yaptığımda buraya yazıyorum, düzenli oluyor buraya yazdığımda.bende başlamak istiyorum katılmak için ne yapmalıyım kızlar?
öyle mi ? bende bir grup var ve düzenli paylaşımlar yapılıyor sanmıştım.. motive olmayınca devam edememekten korkuyorum ne yapsam ki.Bende katılalı 3 gün oldu, ilgilenecek kimse kalmamış herhalde bu grup da , hergün yaptığımda buraya yazıyorum, düzenli oluyor buraya yazdığımda.
öyle mi ? bende bir grup var ve düzenli paylaşımlar yapılıyor sanmıştım.. motive olmayınca devam edememekten korkuyorum ne yapsam ki.[
istersen birbirimizi kontrol edebiliriz, belki sonra aramıza katılanlar olur.öyle mi ? bende bir grup var ve düzenli paylaşımlar yapılıyor sanmıştım.. motive olmayınca devam edememekten korkuyorum ne yapsam ki.
we keep moving :)3 mil yürüdüm walk walk walk