sağol canım son listeyi taşıyordum daHayirli olsunnn
hoşgeldin canım bizimkiler geç kaldı bende grubu yeni açtım o nedenle daha kimse yokBizim grubun kızlari nerde ya
tamam canım yapinca gel artini koy listeyeKizlar selammm insallah bolca veririz kilolari ben de yeni girebildim simdi 3 mile basliyorum bitince yazarim optummm:))
mantıklı canım bende 2 mil yada 1 mil yapcam yanında pilates yada bölgesel videolar falan yapmayı planlıyorum zaten amaç devamlılık sağlamakBenim de tamamdır Kızlar.
Aslında bisikletle takılıyorum ama 1 mil de olsa grupla devam etmek istiyorum.
O yüzden 1 mil 1 mil yapmayı planlıyorum.
canım artık burdan devam ediyoruz 2. grup olarak mesajını yeni gördümBİŞE SORABİLİR MİYİM BEN İKİNCİ GRUPDAYIM AMA NE YAPACAGIMI HALA ANLAMADIM MİL NE NASIL NEREYE ARTI KOYUCAZ SPORU NE ZAMAN YAPICAZ BEN BU KLÜBE DAHA YENI UYE OLDUM AMA NE YAPMAM GEREK NASIL TAKİP ETMEM GEREK BİLMİYORUM
april bende tam seni düşünüyordum burda ayrı düştük artık telepatik durumları kardeş topiklerden kullanırızkuzum kolay gelsin,hayırlı olsun topiğin hadi bende kaçar bi yapayımda geleyim
evet ayrı düştükapril bende tam seni düşünüyordum burda ayrı düştük artık telepatik durumları kardeş topiklerden kullanırız1 mille başla tamam mı