Leslie ile walk at home 2. Grup :)

kızlarrrrrrrr sizlere harika bir haberim varr hamişiimmm iki gün önce öğrendiimmm arada yazarım size yapıyorum leslie hala ama hafif hafif birde 1 mil yapıommm sizi öpüyommm dua edin bana yarın tekrar kan verip iki katına çıkmıs mı bakıcazz :):)

kızlarrrrrrrr sizlere harika bir haberim varr hamişiimmm iki gün önce öğrendiimmm arada yazarım size yapıyorum leslie hala ama hafif hafif birde 1 mil yapıommm sizi öpüyommm dua edin bana yarın tekrar kan verip iki katına çıkmıs mı bakıcazz :):)
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tebriklerr :KK68:

2 mil yaptım dun bide squata basladım ısınmadan yapmısım her yerim ağryor :KK43:
ısınmadan yaparsan çok ağrı yapar canım ısınmaya dikkat et özellikle, bende ilk yaptığımda ısınmadan yapmıştım yolda yürüyemiyordum :KK43:

deadline deadline bu grup ne zaman bitiyor canım ?
canım çarşamba bitiyor sanırım bunlar son günlerimiz yani:oops:

hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah hayırlıbir evladın olur:KK19:

bende çok hastayım 1 mili zor yaptım o da burası olduğu için pazar yapmak istemiyorum bugün yapayım dedim :KK51:

X