günaydın canım bildirimde geç kalıyorsun ama en azından geleceğini biliyorumGünaydınlar olsun kızlllarrr... bol hareketli bir gün dilerim. :)
günaydıngünaydınlarr bayanlarrr:)
günaydıngunaydinnn :)))
of ben dersten ciktim ve ayakta uyuyorum resmendiger dersi beklicem daha bide 2 saat of of canim spor yapnak istedi valla
korkuyom cikmaya cok soguk grip olcam gbi zatenn :)) oturdum tost yiyom kocamannnarada baya uzunmuş senin ya uykun açılsın söyle dışarı çık soğuk havayı içine çek beynin oksijenlensin derste tükenmiştir şimdi
korkuyom cikmaya cok soguk grip olcam gbi zatenn :)) oturdum tost yiyom kocamannnkilo alicammmmm
valla onlara bakip yiyorumaferin fit resimleri açıp karşılarında ye istersen birde iştah kalacak mı kız fıstık bacaklarını dombik yapcan
demi sonuçta kantin amacı yemek yemek haklısn sendevalla onlara bakip yiyorumnapiyim ama canim sikiliyo kantinde de bos bos oturulmuyo ki
tamam o zamandemi sonuçta kantin amacı yemek yemek haklısn sendeakşam fazladan 1 mile yap o zaman cezalısın
tamam hadi sen zaten ders dinledin beynin çalıştı hakettin yemeği cezanı kaldırıyorum ama ordan kalksan iyi olur şimdi orda abur cubur yiyen olur canın çeker uzaklaş ordantamam o zamanahanda yedik cezayi ben kantinde kalkiyim en iyisi
kalktim kalktim zatentamam hadi sen zaten ders dinledin beynin çalıştı hakettin yemeği cezanı kaldırıyorum ama ordan kalksan iyi olur şimdi orda abur cubur yiyen olur canın çeker uzaklaş ordan
evet bilirim beklemek zor birde seninki uzunmuş bayakalktim kalktim zatenof bekle bekle gecmiyor zaman yaaa
baya baya uzun hemdeevet bilirim beklemek zor birde seninki uzunmuş baya
1 saati gitti 1 saat kaldı sanırım dayanbaya baya uzun hemde
yok canim 2 saat oldu dger dersten 12de cikmistim1 saati gitti 1 saat kaldı sanırım dayan
yok canim 2 saat oldu dger dersten 12de cikmistim. ama bu hoca yarim saat gec geliyor kaldi yarim saat
bitti sayilir ama bende patladim sikintidane o zmana iyiymiş yarım saat ne ki bitti sayılır