Leslie ile walk at home 2. Grup :)

of ben dersten ciktim ve ayakta uyuyorum resmen diger dersi beklicem daha bide 2 saat of of canim spor yapnak istedi valla

of ben dersten ciktim ve ayakta uyuyorum resmen diger dersi beklicem daha bide 2 saat of of canim spor yapnak istedi valla
arada baya uzunmuş senin ya uykun açılsın söyle dışarı çık soğuk havayı içine çek beynin oksijenlensin derste tükenmiştir şimdi

arada baya uzunmuş senin ya uykun açılsın söyle dışarı çık soğuk havayı içine çek beynin oksijenlensin derste tükenmiştir şimdi
korkuyom cikmaya cok soguk grip olcam gbi zatenn :)) oturdum tost yiyom kocamannn kilo alicammmmm

aferin fit resimleri açıp karşılarında ye istersen birde iştah kalacak mı kız fıstık bacaklarını dombik yapcan
valla onlara bakip yiyorum napiyim ama canim sikiliyo kantinde de bos bos oturulmuyo ki

tamam hadi sen zaten ders dinledin beynin çalıştı hakettin yemeği cezanı kaldırıyorum ama ordan kalksan iyi olur şimdi orda abur cubur yiyen olur canın çeker uzaklaş ordan
kalktim kalktim zaten of bekle bekle gecmiyor zaman yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…