sağol canım nöbetçi grup üyemiz seni her geldiğimde buluyorum burada bir şekildeOlar valla yakisir
Ayy tisikkur ederim, ne zahmet ettiniz efenim, ama madem zahmet ettiniz bi danecik alayimsağol canım nöbetçi grup üyemiz seni her geldiğimde buluyorum burada bir şekildekahveyi hakettin sabah saatte erken yanında 1 tanecik lokum alabilirsin
tamam bekleriz sen sporu yap yeter bildirimi gelince yaparsıngünaydın kızlarr :) akşam bir randevum varşimdi çıkıcam evden o yüzden sporumu gelince yapıcam :) yani geç gelirim öpüldünüzzz :))
tamam bebişimtamam bekleriz sen sporu yap yeter bildirimi gelince yaparsın
kız senin ömesajı arada kaynatmışım ya benAyy tisikkur ederim, ne zahmet ettiniz efenim, ama madem zahmet ettiniz bi danecik alayim
canım yorma kendini bence 55 dk tempolu gayet iyi yapmış sayayım yarın istersen yaparsın yine sana bırakıyorumSelam kızlar ben bugün açık havada tempolu 55 dk yürüdüm lesli yerine gecerni yoksa yapsammi karar veremedim.aslında yapalım yok onay bekliyorum:)yarin dinlenme günü ben dinlenmeyip 3 mil yaparım bugün yapmazsam
bugün liste pek bir boş nerde bu arkadaşlar21 şubat cumartesi güncel liste
deadline +1 mile
@esmaaa06 --
E ervaamm
seninle dogdum ben +
@gel_pcpc
ilk-nur -
ispanyol
jasmine53 -
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL izinli
lois3
@lucia7
MasalKusu
melekes
Pain Killer +1 mile
winchesterr +3 mile fast walk
G gamlibaykus06
burlara
tamam canım ekliyorumKizlar telefondan giriyorum rica etsem bana 1 mile yazar misiniz ?
tamam canım sıkıntı yokcanım ben bugün yapamıcam yarın yaparım telafisini tamam :)
yalnız bugün kimse yok ortalıkta liste çok bi boş geldi gözümetamam canım sıkıntı yok