Leslie ile walk at home 2. Grup :)

yalnız bugün kimse yok ortalıkta liste çok bi boş geldi gözüme :KK70:
banada öyle geldi inanırmısın dünkü liste bol artılıydı bugün kimse gelmemiş:KK70: bugünde bitti yine kimse yok:KK70: neyse canım çıkıyorum artık yarın yaparız beraber bende dün yapmadım zaten yarın bende yapcam:KK70: iyi geceler:KK19:

banada öyle geldi inanırmısın dünkü liste bol artılıydı bugün kimse gelmemiş:KK70: bugünde bitti yine kimse yok:KK70: neyse canım çıkıyorum artık yarın yaparız beraber bende dün yapmadım zaten yarın bende yapcam:KK70: iyi geceler:KK19:
tamam canım yaparız, herkes amaannnn yarın yaparım diye salladı heralde :) iyi gecelerr tatlım :KK50:

selam kızlar bugün yapacak arkadaşlar listesini vermeyi düşünmüyorum yukarda yanında artı olmayanlar yapacak ondan önce yapmayan bir ben varım zaten birazdan liste yaparım bekliki dün artı koymayı unutan varsa koysun önce listeler karışıyor sonra:KK19:

slm kızlar benim biraz rahatsızlığım var tam kesin değil ama hamile olabilirim kusura bakmayın ltfen ara vermek istiyorum yarıyolda bırakmak istemezdim ama kısmett işte ters giden bişeyler var çözemedim iyi olursam tekrar gelirim tmmmı kendinize fit bakın hadiyin grüşürüüüüz:)

slm kızlar benim biraz rahatsızlığım var tam kesin değil ama hamile olabilirim kusura bakmayın ltfen ara vermek istiyorum yarıyolda bırakmak istemezdim ama kısmett işte ters giden bişeyler var çözemedim iyi olursam tekrar gelirim tmmmı kendinize fit bakın hadiyin grüşürüüüüz:)
tamam canım hamileysan tebrik edrişm umarım önemli bişey yoktur sağlık önemli canım bizde çok teşekkür ederiz:KK60: muhabbate gel ama beklerim:KK25:

tamam canım hamileysan tebrik edrişm umarım önemli bişey yoktur sağlık önemli canım bizde çok teşekkür ederiz:KK60: muhabbate gel ama beklerim:KK25:
çok teşekkür ederim cnm elbette gelirim muhabbete bakalım kısmet inşallah bencede yoktur ters giden bişey öyle umuyorum :)

ay canım :)) hadi bakalım hayırlısı hamileysen tebrikler kendine cici bakkk :)))

bende geldim:KK53:hani yapmayanlar nerde acaba ben 1 mil leslie yaptım geldim geç saatlerde görüşürüz misafir gelecek birazdan o nedenle gelip bakıcam 12 ye doğru yapmayanlar yapsın:63:

X