- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
hep böyle oluyorsa kitap falan götür yanında bari biraz kitap oku biraz müzik dinle birazda nette takıl 2 saati tamamla boş boş çok sıkıcıbitti sayilir ama bende patladim sikintidan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep böyle oluyorsa kitap falan götür yanında bari biraz kitap oku biraz müzik dinle birazda nette takıl 2 saati tamamla boş boş çok sıkıcıbitti sayilir ama bende patladim sikintidan
evet hep boyle ustten ders aliyorum da arkadaslar olmyo o yuzden tek basima kaliyorum hepsini yapiyorum kuzum ama yine de cok sikiliyorumhep böyle oluyorsa kitap falan götür yanında bari biraz kitap oku biraz müzik dinle birazda nette takıl 2 saati tamamla boş boş çok sıkıcı
haklısın yani o zaman ama üstten ders alman süper bence öyle düşün mecbur bekleyeceksin artıkevet hep boyle ustten ders aliyorum da arkadaslar olmyo o yuzden tek basima kaliyorum hepsini yapiyorum kuzum ama yine de cok sikiliyorum
evet mecbur .. neyse bebegim bnm sarjim bitiyor aksam gorusuruz :)haklısın yani o zaman ama üstten ders alman süper bence öyle düşün mecbur bekleyeceksin artık
görüşürüz iyi derslerevet mecbur .. neyse bebegim bnm sarjim bitiyor aksam gorusuruz :)
geçmiş olsun canım bir şeyi yoktur inşallah ..selam kızlar ben hala yapamadım dışarı çıkmam gerekti babamla hastahaneye gittim kolu ağrıyordu bir süredir muayene falan derken eve anca geldim yemek yedim falan filan spora vakit bulamadım ama yapıcam yani yatmadanda olsa yemeğin üstünden biraz zaman geçsin onu bekliyorum
yapmayan arkadaşlar nerdeki acabao değilde nerdeler sorarım
yok herhalde canım sonuçlar çıkacakmış cuma gidecek bir daha ama ani bir haraeket yapmışsındır demiş doktor babamda hatırlamıyor iş yerimnde bişeymi kadırdı naptı kas zedelenmiş olabilirmiş bakalım çok ağrısı yok öyle ama kolunu çok zorlayınca ağrı oluyor bişey kaldırıken falangeçmiş olsun canım bir şeyi yoktur inşallah ..
hmm anladım canım zorlamıştır belki farkında olmadan tekrar geçmiş olsun :)yok herhalde canım sonuçlar çıkacakmış cuma gidecek bir daha ama ani bir haraeket yapmışsındır demiş doktor babamda hatırlamıyor iş yerimnde bişeymi kadırdı naptı kas zedelenmiş olabilirmiş bakalım çok ağrısı yok öyle ama kolunu çok zorlayınca ağrı oluyor bişey kaldırıken falan
Hadi kizlar iyi geceler.tatli ruyalar. deadline cezam neyse raziyim.Bugun bir eksiyi hakettim. Cezaliyim. Spor yapmadim.
düşünüyorum tamam yarın 2 posta leslie yap yada leslie yanına mekik falan vereyim ne istersinHadi kizlar iyi geceler.tatli ruyalar. deadline cezam neyse raziyim.
tamamdır o zaman tebrik ederim artın geliyor3 mil yürüdüm yürüdüm ve yürüdüm :)