banada öyle geldi inanırmısın dünkü liste bol artılıydı bugün kimse gelmemişyalnız bugün kimse yok ortalıkta liste çok bi boş geldi gözüme
tamam canım yaparız, herkes amaannnn yarın yaparım diye salladı heralde :) iyi gecelerr tatlımbanada öyle geldi inanırmısın dünkü liste bol artılıydı bugün kimse gelmemişbugünde bitti yine kimse yok neyse canım çıkıyorum artık yarın yaparız beraber bende dün yapmadım zaten yarın bende yapcam iyi geceler
tamam canım ekliyorumDün yapamadım misaifrden ve alışveriş olaylarından ötürüan itibariyle 3 mil yapmış bulunmaktayım.
tamam canım hamileysan tebrik edrişm umarım önemli bişey yoktur sağlık önemli canım bizde çok teşekkür ederizslm kızlar benim biraz rahatsızlığım var tam kesin değil ama hamile olabilirim kusura bakmayın ltfen ara vermek istiyorum yarıyolda bırakmak istemezdim ama kısmett işte ters giden bişeyler var çözemedim iyi olursam tekrar gelirim tmmmı kendinize fit bakın hadiyin grüşürüüüüz:)
çok teşekkür ederim cnm elbette gelirim muhabbete bakalım kısmet inşallah bencede yoktur ters giden bişey öyle umuyorum :)tamam canım hamileysan tebrik edrişm umarım önemli bişey yoktur sağlık önemli canım bizde çok teşekkür ederizmuhabbate gel ama beklerim
çok teşekkür ederim cnm elbette gelirim muhabbete bakalım kısmet inşallah bencede yoktur ters giden bişey öyle umuyorum :)
olur canm haber veririm :)tamam canım birde haber ver hamilleysen merak ettim bak görüşürüz kendine dikkat et
ay canım :)) hadi bakalım hayırlısı hamileysen tebrikler kendine cici bakkk :)))slm kızlar benim biraz rahatsızlığım var tam kesin değil ama hamile olabilirim kusura bakmayın ltfen ara vermek istiyorum yarıyolda bırakmak istemezdim ama kısmett işte ters giden bişeyler var çözemedim iyi olursam tekrar gelirim tmmmı kendinize fit bakın hadiyin grüşürüüüüz:)
ben geldim birazdan spora girişicemtamam canım birde haber ver hamilleysen merak ettim bak görüşürüz kendine dikkat et