tamam canım yeni doğum yapmışsın maşallah ayklanmışsın bile sana sıkıntı olmayacaksa yap canım zorlanırsan yapmazsın yapamadığın zaman haber ver yada geç saatte yaparsan ertesi gün gel dün yaptım de bana haber ver yeterCanim yaparim bugun 1mil yaptim ama ben nasil arti konuluyo bilmiyorum detayli aciklarsaniz sewinirim bu arada ben dogum yapali 50gun oldu mumkun oldugunca yapacam ama saatlerim uymaz cunku hic uyumayan bi kizim var o uyuyunca hemen yaparim :)
selam canım kimseler yok hala sanırım herkes akşam yapacak hafta içi olunca tabikızlar selamlarr nasıl gidiyor bakalımm moraller nasıll ben aksama yapıp artımı koycam insallah :):)
selam canım kimseler yok hala sanırım herkes akşam yapacak hafta içi olunca tabibenim moralim idare ediyor çok şükür biraz halsizlik var bakalım neden bilmiyorum sporumu yaptım ama akşama hiç yapamazdım yerimden kalkacak halim yok senden naber nasılsın
kaçta çıkıyorsun işten saat 5 olmuş fazla kalmamıştır inşallahbende iyiyim napayım mesainin bitmesini bekliyorum tatlımm yoruldum bende iyice pazartesi sendromu yasıyorum :):)
hızlı bir giriş yapmışsın canım tebrikler16 şubat pazartesi güncel liste 2 eksisi olanlar aşağıdaki bugün yapmazsanız listeden çıkacaksınız özel durumunuz varsa mesaj atın listeye geri gelmek istiyorsanız
deadline
E ervaamm --
@esmaaa06
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
@msgulerr --
ilk-nur
ispanyol
jasmine53
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3
@lucia7 + 1 mile
MasalKusu
melekes -
Pain Killer
winchesterr +5 mile
G gamlibaykus06
burlara + 1mile
Teşekkür ederimm zorladı çok ama iyi ter attımhızlı bir giriş yapmışsın canım tebrikler
canım ben cumartesi yapamıyacağımı söylemiştim ya telafi olarak ona 1 mil yaptım bugün haberin olsun :)hızlı bir giriş yapmışsın canım tebrikler
tamam canım haber verdiğin için sen gelene kadar seni listeden çıkarmazdım zaten ben biliyordum yapacağınıcanım ben cumartesi yapamıyacağımı söylemiştim ya telafi olarak ona 1 mil yaptım bugün haberin olsun :)
5 mil mükemmel canım çok iyiTeşekkür ederimm zorladı çok ama iyi ter attım
tamam canım ekliyorum işte görmek istediğim grup arkadaşlarım motivasyon süperBn de işten şimdi geldim. Yapıcam bu akşam 3mil. Şimdiden artıyı koyabiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?