Leslie ile walk at home 2. Grup :)

tamam canım haber verdiğin için sen gelene kadar seni listeden çıkarmazdım zaten ben biliyordum yapacağını nasılsın canım durumlar nasıl
saol tatlım iyiyim çok şükür :)
yoluna sokmaya çalışıyoruz bazı şeyleri konuştuk artık hayırlısı olsun dedik :)

saol tatlım iyiyim çok şükür :)
yoluna sokmaya çalışıyoruz bazı şeyleri konuştuk artık hayırlısı olsun dedik :)
tamam canım sen iyiysen sorun yok seni böyle gördüğüme çok sevindim eksini sildim telafi için teşekkürler grup arkadaşlarımıza örnek olmanı umuyorum yapmayanlara yani

Selam kizlar cok yorucu bir gun gecirdim. Su an bobregim ck kotu agriyor. Ben nasil yerimden kalkip spor yapayim simdiii
zaten dun cumartesi yaptigim halde internetin azizligine ugrayip bildirim yapamadim.ve pazar da tatil yapamadim bu yuzden. deeeedlaaaaaynnnnn duy sesimi nolur beni izinli yaz noluuuur

tamam canım sen iyiysen sorun yok seni böyle gördüğüme çok sevindim eksini sildim telafi için teşekkürler grup arkadaşlarımıza örnek olmanı umuyorum yapmayanlara yani
ne demekkk :) bi daha böyle bir aksaklık olmaz umarım günü gününe yapmak daha iyi oluyor :) diğer sporlarımda var böyle çok yoruluyorum zayıflıcam iyice gibi geliyor :)

tamam canım cumartesi yaptıysan e dünde yaptıysan dünün yaptığına bugüne sayayım sende dinlen canım kabul edilmiştir geçmiş olsun iyice dinlen bakalım bu arada hayırdır böbreklerin neden ağrıyor

ne demekkk :) bi daha böyle bir aksaklık olmaz umarım günü gününe yapmak daha iyi oluyor :) diğer sporlarımda var böyle çok yoruluyorum zayıflıcam iyice gibi geliyor :)
evet bede sana katılıyorum günü gününe iyi oluyor bende yanında başka şeyler yaptığımdan çok miller yapmıyorum ama devamlılk açısından programımda leslie var inşallah zayıflamazsın canım ya böyle iyisin öyle düşünme hemen iki sporla zayıflanmaz öyle hemen bu seferlik böyle oldu daha olmaz zaten

bir şeyler yiyebilsem zayıflıyacağımı düşünmemde yemekte yiyemiyorum ki doğru düzgün
normalde ben trambolinde yapıyordum onu çıkardım programımdan artık baktım düşüyor kilom ..
kilo vermek istemiyorum yüzüm çöküyo sonra

iyi yapmışsın canım tarambolin şimdilik dursun bence yemeye çalış sonra hem halsiz düşersin hemde zayıflama fazla çok zayıflıkta iyi durmuyor haklısın kahvaltını iyi yapmaya çalış akşamıda iyi yemeye çalış canım porsiyon ayarla onu bitirmeden kalkma mesela kendine gelene kadar bu dönemi atlatırsan herşey düzelir zaten

Caniiiiiim cok duygulandirdin beni. Bi de arti koymussun. canim bobregimde tas var ama coook uzun zamandir var yani.benim bi parcam oldu artk. Biraz usutsem fena agri yapiyo. Bi de hoplayip ziplayinca, o da zipliyor sanirim by the way, I love your beautiful heart

Beş çeyrekte çıkıyorum tatlım sen de calisiyomusun

eskiden hiç iştahım kesilmezdi maşallah götürürdüm her şeyi
şimdi yeni modam oldu bu iştahsızlık aslında biraz iyi biraz kötü, kendimi zorladığımda da yemek için midem bulanıyor sorun orda :)

evet değişik olmuş bak psikolojik o zaman sende az az ye sürekli ye bir süre çokta abartma da

16 şubat pazartesi güncel liste 2 eksisi olanlar aşağıdaki bugün yapmazsanız listeden çıkacaksınız özel durumunuz varsa mesaj atın listeye geri gelmek istiyorsanız
deadline +2 mile
E ervaamm --
@esmaaa06
seninle dogdum ben
@gel_pcpc
@msgulerr --
ilk-nur + 1mile
ispanyol
jasmine53
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3

@lucia7 + 1 mile
MasalKusu +2 mile
melekes +2 mile +1 mile (cumartesinin telafisi)
Pain Killer +
@winchesterr+5 mile
G gamlibaykus06 +3 mile
burlara + 1mile

16 şubat pazartesi güncel liste 2 eksisi olanlar aşağıdaki bugün yapmazsanız listeden çıkacaksınız özel durumunuz varsa mesaj atın listeye geri gelmek istiyorsanız
deadline +2 mile
E ervaamm --
@esmaaa06
seninle dogdum ben
@gel_pcpc
@msgulerr --
ilk-nur + 1mile
ispanyol
jasmine53
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3 + 1 mile

@lucia7 + 1 mile
MasalKusu +2 mile
Pain Killer +
@winchesterr+5 mile
G gamlibaykus06 +3 mile
burlara + 1mile

deadline +2 mile
E ervaamm --
@esmaaa06
seninle dogdum ben
@msgulerr --
ilk-nur + 1mile
ispanyol
jasmine53
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3 [/USER]
seninle dogdum ben + 1 mile[/I][/B][/COLOR]
MasalKusu +2 mile
Pain Killer +
@winchesterr+5 mile
G gamlibaykus06 +3 mile
burlara + 1mile
[/user]

evet değişik olmuş bak psikolojik o zaman sende az az ye sürekli ye bir süre çokta abartma da
ipin ucunu kaçırıyormuşum sonra buraya koyarım fotomu bakın ben nasıl kilo aldım sizde de ders olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…