saol tatlım iyiyim çok şükür :)tamam canım haber verdiğin için sen gelene kadar seni listeden çıkarmazdım zaten ben biliyordum yapacağınınasılsın canım durumlar nasıl
tamam canım sen iyiysen sorun yoksaol tatlım iyiyim çok şükür :)
yoluna sokmaya çalışıyoruz bazı şeyleri konuştuk artık hayırlısı olsun dedik :)
ne demekkk :) bi daha böyle bir aksaklık olmaz umarımtamam canım sen iyiysen sorun yokseni böyle gördüğüme çok sevindim eksini sildim telafi için teşekkürler grup arkadaşlarımıza örnek olmanı umuyorum yapmayanlara yani
tamam canım cumartesi yaptıysan e dünde yaptıysan dünün yaptığına bugüne sayayım sende dinlen canım kabul edilmiştir geçmiş olsunSelam kizlar cok yorucu bir gun gecirdim. Su an bobregim ck kotu agriyor. Ben nasil yerimden kalkip spor yapayim simdiii
zaten dun cumartesi yaptigim halde internetin azizligine ugrayip bildirim yapamadim.ve pazar da tatil yapamadim bu yuzden. deeeedlaaaaaynnnnn duy sesimi nolur beni izinli yaz noluuuur
evet bede sana katılıyorum günü gününe iyi oluyor bende yanında başka şeyler yaptığımdan çok miller yapmıyorum ama devamlılk açısından programımda leslie varne demekkk :) bi daha böyle bir aksaklık olmaz umarımgünü gününe yapmak daha iyi oluyor :) diğer sporlarımda var böyle çok yoruluyorum zayıflıcam iyice gibi geliyor :)
bir şeyler yiyebilsem zayıflıyacağımı düşünmemde yemekte yiyemiyorum ki doğru düzgünevet bede sana katılıyorum günü gününe iyi oluyor bende yanında başka şeyler yaptığımdan çok miller yapmıyorum ama devamlılk açısından programımda leslie varinşallah zayıflamazsın canım ya böyle iyisin öyle düşünme hemen iki sporla zayıflanmaz öyle hemen bu seferlik böyle oldu daha olmaz zaten
iyi yapmışsın canım tarambolin şimdilik dursun bence yemeye çalış sonra hem halsiz düşersin hemde zayıflama fazla çok zayıflıkta iyi durmuyor haklısınbir şeyler yiyebilsem zayıflıyacağımı düşünmemde yemekte yiyemiyorum ki doğru düzgün
normalde ben trambolinde yapıyordum onu çıkardım programımdan artık baktım düşüyor kilom ..
kilo vermek istemiyorum yüzüm çöküyo sonra
Caniiiiiim cok duygulandirdin beni. Bi de arti koymussun.tamam canım cumartesi yaptıysan e dünde yaptıysan dünün yaptığına bugüne sayayım sende dinlen canım kabul edilmiştir geçmiş olsuniyice dinlen bakalım bu arada hayırdır böbreklerin neden ağrıyor
Beş çeyrekte çıkıyorum tatlım sen de calisiyomusunkaçta çıkıyorsun işten saat 5 olmuş fazla kalmamıştır inşallahpazartesi günlerini bende pek sevmiyorum sanırım pazartesi sendromu yaşamayan yoktur tabi sanatçılar şarkıcılar falan onları saymazsak onlar yaşamıyor bence
eskiden hiç iştahım kesilmezdi maşallah götürürdüm her şeyiiyi yapmışsın canım tarambolin şimdilik dursun bence yemeye çalış sonra hem halsiz düşersin hemde zayıflama fazla çok zayıflıkta iyi durmuyor haklısınkahvaltını iyi yapmaya çalış akşamıda iyi yemeye çalış canım porsiyon ayarla onu bitirmeden kalkma mesela kendine gelene kadar bu dönemi atlatırsan herşey düzelir zaten
şu anda çılışmıyorum canım evdeyim atama bekliyorum birde uzamanlık sınavı var ona çalışıyorumBeş çeyrekte çıkıyorum tatlım sen de calisiyomusun
tamam canım koyuyorumKızlar telden giyim 1 mil artı koyarsanız rica etsemm
evet değişik olmuş bak psikolojik o zaman sende az az ye sürekli ye bir süre çokta abartma daeskiden hiç iştahım kesilmezdi maşallah götürürdüm her şeyi
şimdi yeni modam oldu bu iştahsızlıkaslında biraz iyi biraz kötü, kendimi zorladığımda da yemek için midem bulanıyor sorun orda :)
ipin ucunu kaçırıyormuşumevet değişik olmuş bak psikolojik o zaman sende az az ye sürekli ye bir süre çokta abartma da
ipin ucunu kaçırıyormuşumsonra buraya koyarım fotomu bakın ben nasıl kilo aldım sizde de ders olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?